Makeup REVOLUTION "Amazing" lūpų dažai "Passion"

Na šiandien ir šalta visoje Lietuvoje ir sniego daug. Jau labai senai Klaipėdoje nebuvo tiek sniego, jei ir buvo, greit ištirpdavo, per pusdienį žiemos nelikdavo nė lašelio. Ir šaltukas toks neblogas. Šiandien per valandą lauke ant blakstienų ir antakių pasidengė šaltuku, tiksliau jos apšalo balta šarma. ilgiau prie tokio šalčio ir nebuvome - visiškai pakako pabraidyti po sniegą ir šiek tiek pasivaikščioti. Užtat kaip gera tokie gaivūs orai! Kol yra sniego, gali ta vasara visai neskubėti. Na o prie žiemiškų orų norisi žiemiškesnių spalvų, tad šį kart ryškiai raudonų lūpų dažų iš Revolution apžvalga.

"Už tingėjimą mus baudžia ne tik mūsų nesėkmės, bet ir kitų sėkmė."
Jules Renard


Produktas: Makeup REVOLUTION "Amazing" lūpų dažai "Passion"
Gamintojas: "Makeup Revolution London". Sukurta London, Didžioji Britanija. Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai geras kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: gan greit nusitrina
Tūris: 3,2 g
Kaina: 1,65 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt, Eurokos, TAM beauty

Ką žada gamintojas: Jūsų būsite nustebinti šitų lūpų dažų kokybe - tai privalomi turėti lūpų dažai su puikiu, kainos ir kokybės santykiu. Kreminė, ilgai išliekanti formulė su puikia pigmentacija: nuo matinių iki kreminių - kiekviena atras savo tobulą atspalvį.


Pakuotė. Klasikinė išsukama lūpų dažų pakuotė pagaminta iš juodo plastiko su minimaliu dizainu. Ant pakuotės auksinis kompanijos pavadinimas ir dviguba etiketė, ant kurios sutilpo visa reikalinga informacija. Man patinka skaidrus kamštelis, pripildytas lūpų dažais - taip galima pamatyti tikrąją spalvą dar neatidarius pakuotės.

Kvapas labai lengvas, saldokas kosmetinis aromatas, jaučiamas tik uostant iš pakuotės.

Konsistencija tobulai kreminė. Gamintojas sugebėjo atrasti puikų santykį tarp drėgnos ir sausos: dažai maloniai drėgni, tačiau nuo odos neslydinėja. Tiesiog, konsistencija mano skoniui pati geriausia - sausesnė būna nemaloni ant lūpų, o drėgnesnė neišsilaiko kontūre.


Sudėtis: Paraffinum Liquidum, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Ozokerite, Ceresine, Mica, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Parfume.
[+/-] CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 15850:1, CI 15850:2, CI 15985, CI 45410, CI 42090, CI 45380, CI 19140, CI 77742, CI 77510.


Poveikis. Kas maloniai džiugina? Dažai nepriekaištingai lengvai dengiasi ant lūpų. Nereikia nei per daug stengtis, nei kontūro labai sekti, čia viskas paprasta, tad man lengva pasidažyti ir mašinoje, lauke ar bet kur, kur nėra veidrodžio. Nenaudoju ir lūpų kontūro pieštuko, nėra būtinas. Nors derinant su pieštuku gaunamas aiškus kontūras. Dažantis per Kalėdas kontūro pieštuką naudojau, lyg ir priderėjo ryškiam makiažui sukurti. 

Dažus lengva sluoksniuoti, sluoksniai gerai limpa vienas su kitu. Tačiau jei lūpos išsausėjusios, yra nelygumų, jie matomi po dažų sluoksniu (matosi ir nuotraukoje), tad reiktų nepamiršti pasirūpinti lūpomis prieš dažantis. 

"Passion" atspalvis pakuotėje atrodo šalto atspalvio, o ant rankos šilto. Noriu sakyti, kad jis neutralus, tos tikros raudonos, kai atspalvis nei šiltas, nei šaltas. Nuotraukose matomas šiltumas ar šaltumas labai priklauso nuo apšvietimo. Atspalvis neturi blizgių dalelių, tačiau turi lengvą spindesio efektą.


Tai nėra ilgai išliekantys dažai, geriant ir valgant jie lengvai nusitrina, palieka pėdsakus ant stiklinių ir puodelių. Išlieka daugmaž tiek, kiek įprastiniai dažai, bet dėvėjimo eigoje iš lūpų kontūro nevaikšto, dantų netepa ir nusitrina labai gražiai, labai tolygiai.

Patinka man šitie dažai, kaina visiškai juokinga, o kokybė puiki. Malonios konsistencijos dažai nesausina lūpų, spalva blunka labai palaipsniui, dengti lengva - labai daug pliusų ir labai džiuginantys dažai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą