APŽVALGA. Freeman veido kaukė "Pineapple"

"Ruduo yra antrasis pavasaris metuose, kai kiekvienas lapas yra gėlė"

Rudeniniai lapai jau baigia savo ilgą rudeninį šokį ir suplukę nuo staigaus, vėjo užgroto tempo sugula kas sau - sukritę šaligatvio pakraštyje pasmerkti būti spardomi skubančio praeivio batų nosimis. Laimingieji, patekę ant vejos džiaugiasi linksmai krykštaujančių vaikų juoku ir šėlionėmis. Kitus gi, apima nostalgija - sugulę didesnėmis ar mažesnėmis krūvomis jie tyliai laukia žmogaus, su kuriuo žadama kelionė kažkur, iš kur dar nė vienas lapas negrįžo. Ir tik patvoriuose ar vėjo blaškomose tarpuvartėse lieka tie, kurie nukritus pirmajam sniegui pasidengs baltu, lediniu patalu ir lauks atkopiančios pavasarinės saulės.

Stuksint paskutinėms šių metų spalio valandoms mano mintys vis nuklysta prie pernykščių prisiminimų apie pirmąjį sniegą, rimties laikotarpį ir lyg pačių dievų velnišku greičiu užsukto šventinio periodo...

Nors tokios mintys aplanko vis dažniau, po truputį skatindamos ruošti kūną šaltajam periodui, bet šiandieną dar gyvenu rudeninėmis nuotaikomis ir rudeninėmis problemomis. Tad lyg apsėsta geriausios veido priežiūros priemonėms paieškoms,  skubu pasidalinti nauju ir tikriausiai paskutiniu šio Spalio įrašu...


Produktas: FREEMAN veido kaukė "Pineapple"
Gamintojas: "ph Beauty Labs", Beverly Hills, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: atstatyti odos skaistumą, suteikti jai švytėjimo
Tinkamas tipas: pirkdama ant pakuotės niekur neradau informacijos, kokiam odos tipui kaukė skirta. Jei tokios informacijos nėra, visada rašau, jog produktas skirtas visiems odos tipams. Taip maniau ir apie šį gaminį. Tačiau apsilankiusi gamintojo svetainėje sužinojau, kad kaukė skirta normaliai ir mišriai odai.
Labiausiai patiko: skaistesnės veido odos efektas
Tūris: 150 ml
Kaina*: 11,89 Lt ( 3,44 €)
Kur galima įsigyti: kosmetikos parduotuvėse (pvz. Eurokos), prekybos centruose (pvz. Maxima), internetinėse parduotuvėse.
Įvertinimas: 8 / 10

Ką žada gamintojasVeido kaukė su fermentais, ananasų ekstraktu ir AHA vaisių rūgštimis pašalina negyvas odos ląsteles ir drėkina odą. Suteikia elastingumo, švelnumo ir skaistumo. Stimuliuoja odos atsinaujinimo procesus. Naudojimas: gausiai tepti veido ir kaklo odą. Palaukti 10 minučių, nuplauti. Naudoti 2 kartus per savaitę.

Produktas priklauso Freeman kompanijos serijai "Feeling Beautiful™", kuri, kaip teigia gamintojai, garsėja savo gebėjimu produktuose kombinuoti linksmas emocijas su natūraliais, šviežiais augalų ekstraktais. Pagaminta kosmetika gerai atrodo, gardžiai kvepia ir teigiamai veikia odą. Gamintojai nuolat siekia gaminiuose  naudoti naujausius, tyriausius ir efektyviausius ingrdientus, randamus gamtoje ir sukuriamus mokslo, tokiu būdu sukurdami produktus, kurie moterims ir merginoms suteikia gražią veido odą.

Kaukės pakuotė labai paprasta, pagaminta kaip įmanoma pigesnėmis sąnaudomis. Šiek tiek brangesnis efektas bandytas sukurti naudojant ryškią spalvą ir sultingus ananaso vaisius. Ir iš dalies tai veikia, tačiau nesukuria prabangesnio etiketės efekto, tiesiog labiau traukia akį parduotuvės lentynoje.

Konsistencija panaši į tirštoko kremo, tačiau paskirstant ant veido atrodo lyg ir kažkiek želinė. Tirštumą apibūdinčiau tarp kremo ir želė. Be to, tepant ant veido, atrodo, jog savo sudėtyje produktas turi mažyčius, smulkučius grūdelius. Kuriuos pastebėjau tik pirmą kartą pabandžiusi užtepti kaukę sukamaisiais judesiais. Ant veido pasiskirsto lengvai ir nors pati kaukė yra gelsvos spalvos, ant veido spalva tampa praktiškai nematoma.

Kaukės kvapas labiau sintetinis, cheminių medžiagų mišinys, kuriame vos jaučiasi vėlgi sintetinio ananaso aromatas, tačiau kitų žolelių ir vaisių ekstraktų užuosti nepavyko.


Sudėtis: Water/Aqua/Eau, Polyethylene, Glycerin, PPG-5 Ceteth-20, Carbomer, Vinyl Caprolactam/ Pvp/ Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Sorbitol, Cocamidopropyl Betaine, Glycolic Acid, Lactic Acid, Panthenol, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Carica Papaya Fruit Extract (Papaya), Cocos Nucifera Extract (Coconut), Macrocystis Pyrifera Extract (Sea Kelp), Mangifera Indica Fruit Extract (Mango), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Phospholipids, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Fragrance (Parfum), Yellow 5 (CI 19140), Yellow 6 (CI 15985), Green 5 (CI 61570).

Įsivaizuojate, sudėtis gamintojo interneto svetainėje visiškai skiriasi nuo sudėties ant gaminio: skiriasi ingredientai, skiriasi jų išdėstymo tvarka - interneto svetainėje natūralūs ekstraktai sudėti į ingredientų sąrašo priekį, visi kiti gale. Man tai pasirodė kaip bandymas sukčiauti ir potencialaus kliento akyse pagerinti sudėtį!!! Aš pateikiu tokią sudėtį, kokia nurodyta ant gaminio.

Poveikis. Kaukė yra sukurta rūgštiniu pagrindu bei turi labai mažučius pilingo grūdelius. Plaunant veidą sukamaisiais judesiais oda įgauna stangrumo, atsinaujina. Tad produktas iš esmės dalinai atlieka veido šveitiklio funkciją. Gaminys taip pas suteikia sveikesnės odos išvaizdą: po naudojimo oda paskaistėja, tampa švelnesnė. Rezultatu esu patenkinta - veido oda nei kartą nebuvo suerzinta, neišsausėjo, nesijaučia tempimo pojūčio.

Kaina. Freeman "Feeling Beautiful" veido kaukės ir šveitikliai Amerikoje (JAV) parduodami labai pigiai, apie $3,99. Jei konvertuojant tiesiogiai, kiek daugiau nei 8 Litai už tikrai didelę produkto pakuotę. Suprantama Lietuvoje ji parduodama kiek brangiau. Tačiau vistiek, ganėtinai pigiai: 150 ml - 11,89 Lt; 75ml kainuotų 5,95 Lt, o vienkartinei porcijai (15 ml) - vos 1,19 Lt. Pigu, pritariate?

REZIUMĖ. Man patiko kaukės teikiamas efektas, gera kaina ir poveikis odai, tačiau nuvylė produkto kvapas ir šiek tiek sudėtis. Natūralių, gamtos produktų, kaukėje gerokai per mažai. Ir vertinant pagyrūniškus gamintojo pažadus naudoti natūralius ekstraktus, sudėtyje besipuikuojantys vidutinio saugumo ir pavojingi ingredientai gamintojo pastangas ir pažadus visiškai sutrypia. Faktai lieka faktais, bet iš esmės, veido kaukės efektu aš patenkinta ir mielai ją naudoju.

Mielosios mano draugės, ar bandėte Freeman gaminius? Aš iš keleto gaminių susidariau pigaus, tačiau neblogo produkto nuomonę. Veikia, tačiau yra ir nepalankių aspektų. O kaip vertinate jūs?




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Man geriausiai veidą išvalo rugstinis pilingas, padarytas karts nuo karto. Ar ši kaukė irgi yra kažkas panašaus?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man geriausiai veidą išvalo rugstinis pilingas, padarytas karts nuo karto. Ar ši kaukė irgi yra kažkas panašaus?

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą