APŽVALGA: Oriflame "Pear & Nectarine" veido ir paakių srities kremai

"Medžiai, kurie lėtai auga, sumezga geriausius vaisius"
Moliere

Viename iš ankstesnių įrašų pasakojau apie Oriflame Pure Nature "Pear & Nectarine" veido prausiklį (apžvalga). Kuriam tada skyriau vidutinius balus. Prausiklis baigėsi ir aš pajutau, kaip man jo trūksta. 😊 Kartu su prausikliu į mano namus atkeliavo ir tos pačios serijos kremas ir paakių srities želė.

"Pear & Nectarine" buvo limituoto leidimo serija, sukurta naudojant kriaušių ir nektarinų ekstraktus. Labiau tinkama normaliai ir riebiai odai, tačiau gali būti naudojama visų odos tipų savininkių.




Oriflame "Pear & Nectarine" veido kremas

Produktas: ORIFLAME Pure Nature "Pear & Nectarine" veido kremas
Paskirtis: drėkinti, minkštinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams, ypač normaliai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: drėkinimo efektas
Tūris: 75 ml
Kaina*: 19,90 Lt ( 5,76 € )
Kur galima įsigyti: iš Orfilame kompanijos konsultančių
Įvertinimas: 8 / 10


Ką žada gamintojas: Lengvas ir gaivinantis kremas - malonumas padengiant. Kriaušių ir nektarinų ekstraktai drėkina, apsaugo ir minkština odą. Naudokite kasdien, ryte ir vakare.


Kremo pakuotė labai stabili, pagaminta iš pakankamai tvirto balto plastiko. Rožinis kremo dangtelis sandariai ir lengvai užsidaro, apsaugodamas kremą nuo aplinkos poveikio. Man patinka, kai (kaip ir šiuo atveju) kremas papildomai apsaugotas folija po dangteliu - taip aš žinau, kad mano kremas iki tol nebuvo atidarytas. Iš ties, logiškai pagalvojus, praktiškai visų kremų galiojimo laikas yra nurodytas ne iki konkrečios datos, o 12 mėnesių nuo atidarymo datos. O kaip žinoti, kad kremas iki tol nebuvo atidarytas, jei jis papildomai neapsaugotas, folija arba celofanu?

Dar būtinai reikia pažymėti, jog įprastai kremai būna supakuoti po 50 ml. Šiuo atveju kremo 1/3 daugiau - net 75 ml. :)

Kremo konsistencija labai lengva, skysto jogurto tirštumo ir švelniai rožinės spalvos.

Kremas kvepia gaiviai ir aiškiai galima užuosti kriaušes ir nektarinus. Tačiau kaip ir prausiklyje, jaučiasi papildomas kvapų aromatas. Na kvapas tikrai nėra toks, kaip natūralių vaisių, aš užuodžiu lengvą sintetinių medžiagų priemaišą.

Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, DIMETHICONE, CARBOMER, IMIDAZOLIDINYL UREA, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, METHYLPARABEN, CERA ALBA, HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, ISOPROPYL MYRISTATE, CERA CARNAUBA, PRUNUS PERSICA FRUIT EXTRACT, BHT, PYRUS COMMUNIS FRUIT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, CI 14700, CI 15510.


Veido kremo poveikis labai primena įprastinių kremų. Gaminys lengvai įsigeria į odą, bet palieka tarsi ploną plėvelę ant odos paviršiaus ir tai truputį nuvilia. Tačiau sudėtyje esantys nektarinų, kriaušių ekstraktai, saulėgrąžų aliejus, bičių vaškas ir karnubo (Braziliškos palmės) vaškas apsaugo, švelnina ir drėkina odą. 


Oriflame "Pear & Nectarine" paakių srities želė


Produktas: ORIFLAME Pure Nature "Pear & Nectarine" paakių želė
Paskirtis: gaivinti ir drėkinti paakių odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams, ypač normaliai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: gaivinantis odos efektas
Tūris: 15 ml
Kaina*: 15,50 Lt ( 4,49 €)
Kur galima įsigyti: iš Oriflame kompanijos konsultančių
Įvertinimas: 8 / 10


Ką žada gamintojas: Gaivinanti ir vėsinanti paakių želė su kriaušių ir nektarinų ekstraktais įsigeria į odą ir švelniai drėkina odą aplink jūsų akis. Gaiviai odai, naudokite kasdien.



Maža, rausva, 15 ml paakių kremo, tūtelės formos pakuotė užsukama rausvu dangteliu labai patogi naudoti. Kaip ir dauguma tokių pakuočių, ji labai palengvina gaminio dozavimą: pakanka išspausti žirnio dydžio produkto kiekį ir paskirstyti ant abiejų akių.


Kadangi sunaudojau ganėtinai daug šios želė ir naudojant produktą vis sunkiau išspausti iš pakuotės, aš laikau jį pastatytą ant dangtelio - tokiu būdu želė visuomet subėga prie dangtelio ir visada paruošta naudoti. Šiuo atveju labai džiaugiuosi dangtelio forma, kuri leidžia tūbelę pastatyti.

Paakių želė skaidri, želinės, tačiau kiek skystesnės konsistencijos. 

Želė, priešingai veido kremui, praktiškai neturi jokio kvapo. Patyrinėjus sudėtį, joje visiškai nėra jokių aromatinių medžiagų ir tai labai gerai - jokių nereikalingų ingredientų! 😊


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, OLETH-20, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, IMIDAZOLIDINYL UREA, SODIUM HYDROXIDE, METHYLPARABEN, DISODIUM EDTA, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PRUNUS PERSICA FRUIT EXTRACT, PYRUS COMMUNIS FRUIT EXTRACT, CI 16035.


Poveikis. Paakių želė suteikia gaivų, žvalų, pailsėjusių akių srities efektą. Atgaivina ir drėkina pavargusią paakių srities odą.

REZIUMĖ. Patogios, kompaktiškos kremo ir paakių želė pakuotės labai tinkamos keliauti. Gaivus vaisių kvapas primena karštas vasaros dienas. Nors abu produktai puikiai drėkina ir švelnina odą, tačiau riebalų plėvelė ant veido nėra pats maloniausias aspektas. 




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai