Vokiška kokybė - Alverde veido tonikas

"Pasitikėjimas ir Pagarba negali būti išmokstami, nuperkami ar išugdomi. Jie gali būti tik užsitarnaujami" 

Kažkur jau minėjau savo meilę vokiškai kosmetikai ir galimybę ją įsigyti pigiau vokiškų prekių parduotuvėse, kurios labiau primena sandėlį nei mums įprastą parduotuvę. Neinvestuodami į lentynas, reklamą jie gali parduoti pigiau. Jei neklystu, parduodami produktai yra Vokietijos gamyklų gamyklinis perviršius, taigi produkcija perkama labai pigiai.

Pirmą kartą pastebėjus "DM" kompanijos gaminius, jie didelio pasitikėjimo nekėlė, bet su kiekvienu nauju produktu aš vis labiau ir labiau susižaviu kokia paprasta, natūralesnė ir veiksmingesnė šios kompanijos produkcija, lyginant su mums prieinama kasdiene kosmetika ir kūno priežiūros gaminiais. Užbėgdama apžvalgai už akių, rekomenduoju, radus bet kokį gaminį iš žemiau paminėtų produktų linijų, pasirinkti pagal savo odos tipą ir būtinai išbandyti:
  • "Balea" (kūno, plaukų, veido priežiūra)
  • "Alvedere Naturkosmetic" (kūno, plaukų, veido priežiūra, dekoratyvinė kosmetika)
  • "p2 cosmetics" (dekoratyvinė kosmetika)
  • "Sun dance" (saulės kosmetika: apsauginė, po saulės)
  • "baby love" (kūdikiui ir mamai)
  • "Profissimo" (namų valymo priemonės)
  • "Dontodent" (burnos higiena)
  • "Balea Men" (kūno, plaukų, veido priežiūros priemonės vyrams)




Produktas: ALVERDE Naturkosmetic veido tonikas "Aqua" su jūros dumliais
Gamintojas: "DM" Karlsruhe, Vokietija
Paskirtis: drėkinti, tonizuoti, balansuoti veido odą
Tinkamas tipas: normaliai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: sveikai atrodanti oda 
Tūris: 150 ml
Kaina*: 8,76 Lt ( 2,54 €)
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83A ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de la Beaute, Pagaminta Vokietijoje
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: Jūros dumbliai yra puikūs drėkikliai, nes jie greitai užpildo vandens atsargas odoje ir ilgam išlaiko drėgmės balansą. Rudųjų ir žaliųjų dumblių bei mikroelementų iš jūros vandens kompleksas tonizuoja ir drėkina. Mineralais turtingas jūros dumblių kompleksas ir organinis alkoholis gaivina veido odą. Švariai ir subalansuotai veido odai.

Labai paprasta toniko pakuotė - baltos spalvos, su melsvais intarpais ir melsvu dumblio ar jūros žolės paveikslėliu. Nieko pernelyg įmantraus. Verta paminėti jog buteliukas pagamintas iš tvirto plastiko, dangtelis labai sandarus.

Toniko konsistencija, kaip ir daugelio tonikų. Produktas skaidrios spalvos, vandens skystumo.

Būtinai norisi paminėti, kad tonikas turi stiprų alkoholio kvapą, kuris maišosi su kažkokiu gaiviu kvapu, tačiau įvardyti konkrečiau negalėčiau.


Sudėtis: Aqua, Alcohol*, Glycerin, Betaine, Fucus Vesiculosus Extract, Sodium Lactate, Lactic Acid, Parfum**, Alcohol, Geraniol**, Limonene**, Linalool**, Citral**
* ingredients from certified organic agriculture
** from natural essential oils

Man vis įdomu, ar tai, kad alkoholis yra gaunamas iš sertifikuotų organinių žemdirbystės ūkių, o linalool išgaunamas is natūralių eterinių aliejų, keičia jų kenksmingumo laipsnį? Ar šie faktoriai įtakoja kenksmingumo sveikata mažėjimą? O gal neturi visiškos įtakos?
Mano nuomone alkoholis, sertifikuotas ar ne, lieka alkoholiu...

Tonikas turi ne vieną sertifikatą ir apdovanojimą. Šiuo atveju gamintojai nepasikuklino nuslėpti ir leido, trims iš penkių logotipų, puikuotis ant kiekvieno gaminio buteliuko:





 1. "alverde" labiausiai perkama Vokietijos natūrali, sertifikuota kosmetika.
Serifikuota BDIH, Ecocert ir NaTrue serfitkatais.







2. Piktograma rodo, kur gautos tam tikros žaliavos ir kaip produktas buvo pagamintas.


3. Ši etiketė garantuoja, jog tai natūralus, sertifikuotas produktas.






4. Produktas nėra nei iš grynai sintetinių ingredientų ir nėra gaminamas mineralinio aliejaus pagrindu. Dermatologiškai patikrintas. Žaliavos gaunamos iš ekologinio ūkininkavimo ūkių.



5.  Produktas pažymėtas Veganų organijacijos UK yra veganiškas produktas. Galutinis produktas neturi jokių gyvūninės kilmės sudedamųjų dalių ir gamybos proceso metu nebuvo bandomas ant gyvūnų.





Poveikis. Tonikas - losjonas puikiai gaivina mano odą. Nors yra skirtas normaliai - mišriai odai, tačiau nepajutau, jog produktas sausintų veido odą. Iš ties, toniką normaliai - mišriai odai nusipirkau visai atsitiktinai: skubėjome ir manydama, jog melsvi intarpai rodo drėkinamąjį efektą, net neperskaičiusi nusipirkau. Žinoma, pradėjus naudoti pajutau alkoholio kvapą, tačiau tik po kurio laiko suvokiau, kad produktas neskirtas mano odos tipui.
Tačiau, kaip minėjau, jokio žalingo poveikio odai nepajutau. Priešingai, po naudojimo, mano oda tampa gaivesnė ir labiau sudrėkinta, atrodo sveikiau. Be to, tonikas puikiai pašalina makiažo likučius ir kitus odos nešvarumus.

Reiktų pabrėžti, jog sudėtyje esantis alkoholis gali dirginti odą. Ir nerekomenduojama tokį produktą naudoti ant sudirgusios odos, esant smulkių žaizdelių, įbrėžimų, po veido plaukelių šalinimo procedūrų.

Reziumė. Net ir naudodama ne mano odos tipui skirtą priemonę, esu visiškai patenkinta toniko - losjono poveikiu. Drėkinamasis, gaivinamasis efektas yra būtent tai, ko man reikia iš tokio tipo produkto. Normalios ir mišrios odos savininkės naudodamos šį toniką turėtų jausti ir drėgmės, riebalų balansavimą.

Ar bandėte vokiškos kosmetikos ir kūno priežiūros priemonių, mielos draugės? Papasakokite, kokios mėgstamiausios?  O gal jus nuvylė?




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai