SAMPLE SIZE: AVON "Senses" kreminė dušo želė "Reflection" oriental orchid & raspberry

Mano šaunioji Avon konsultantė Skaistė kiekvieno pirkimo metu prie mano pirkinių prideda po keletą įvairių mėginių, kurių dėka galiu išbandyti daugiau įvairesnių Avon kompanijos produktų ir nuspręsti, ar jie man patinka ir ar verta juos įsigyti.

Šiandien išbandžiau vieną iš kreminių dušo želių, kuri rinkoje pasirodė visai nesenai. Apskritai, Avon Senses dušo želės man patinka dėl puikių kvapų, tačiau niekad nepastebėjau jokio kito poveikio, arpart kūno nuprausimo ir nepaprastai malonios kvapų terapijos duše. Išimtį norėčiau taikyti nesenai aprašytai Avon "Moroccan Delights", kuri truputį sausino odą ir nuvylė kvapu.


Kas žadama gamintojo: AVON "Senses Reflection" yra 250ml, 500ml talpos kreminės dušo želės bei 250ml talpos skystas muilas.
Nauja dušo želė su maitinamuoju efektu drėkina ir pamaitina odą. Dušo želė atpalaiduoja ir puodelėja odą, yra švelnios konsistencijos. Malonaus orchidėjų ir aviečių aromato.


Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilną produktą galima įsigyti 250 ml ir 500 ml pakuotėse
Kaina: pilnos kainos 3,40 EUR (11,74 Lt) ir 4,90 EUR (16,92 Lt). Šios kompanijos gaminius dažnai galima įsigyti su nuolaida.
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultančių ( www.avon.lt )

Sudėtis
Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glicerin, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Parfum, Disodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Benzophenone-3, Styrene/ Acrylates Copolymer, Phosphoric Acid, Alcohol Denat., Benzoic AcidMethylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 17200, CI 42090, Geraniol, Limonene.

Produkto sudėtis labai panaši į kitas šio gamintojo dušo želė produktų sudėtis, tad deja, nieko gero apie sudedamąsias dalis pasakyti negaliu: priemonė tik vidutinio, ar net kiek žemiau nei vidutinio saugumo produktas.


Mano potyriai:
Pirmiausia ką pajutau atidariusi pakuotę buvo labai malonus produkto kvapas: raminantis ir švelnus. Kadangi šiuo metu sloguoju, negalėčiau pasakyti, ar produktas kvepėjo avietėmis ar kokiomis kitomis uogomis. Nejaučiau ir jokio saldumo, tiesiog labai malonus, gana švelnus, ramus, tiksliau raminantis kvapas.


Produkto spalva labai švelniai melsvo, šiek tiek violetinio atspalvio. Tiesa, mažytėje pakuotėje turėtų būti supakuota dušo želės tiek, kad užtektų nuprausti kūną. Man ir pakako, bet kiekis ne tas, kurį aš įpratusi naudoti - man patinka daug putų. O pats produktas labai labai geriu putojimu nepasižymi. Manyčiau kad putoja vidutiniškai gerai.

Dušo želė lengvai ir maloniai nuprausia kūno odą, pašalina nešvarumus. Didžiulio drėkinamojo poveikio nepajutau, tačiau ir stipraus odos sausinimo nebuvo. Po kiek laiko jutau šiokį tokį odos tempimo jausmą, tačiau sausų odos plotų vizualiai nesimatė - oda atrodė gražiai. Tad manyčiau, kad iš šios dušo želė tikrai nereiktų tikėtis drėkinamojo ar maitinamojo efekto, tačiau produktas atlieka savo funkciją: pašalina nešvarumus ir leidžia pasimėgauti kvapų terapija dušo kabinoje.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai