EO LABORATORIE Argana Hair Oil - plaukų aliejinė kaukė

Plaukučiais aš stengiuosi rūpintis kiek įmanoma geriau - šviesinti plaukus tikriausiai yra vienas žalingiausių dalykų, kurie gali nutikti. Aš jau senokai atsisakiau plaukų džiovintuvo, itin retai naudoju tiesinimo žnyples, o apie garbiniavimą karštais prietaisais iš viso pamiršau. Vis perku visokias plaukų kaukes, o prieš porą metų buvau pradėjusi plaukučius nuolat lepinti aliejais. Deja, tačiau mano galvos odai tai visai nepatiko, ji pasikimšo, o kai pradėjau šviesinti visą galvos odą - pastebėjau, kad aliejinės kaukės suteikia plaukams geltoną atspalvį. Dėl šių priežasčių, tai paskutinė mano aliejinė kaukė, kurią naudoju be jokių pertraukų. Galbūt ateityje kartas nuo karto nusipirksiu ir panaudosiu, tačiau ne ištisai, ir ne taip dažnai, kaip pastaruosius metus.
Na, o paskutiniam savo aliejinės kaukės buteliukui pasirinkau Eo Lab argano aliejaus pagrindu sukurtą kaukę, kurią naudojau nors ir ne su kiekvienu plovimu, tačiau pakankamai dažnai, kad pastebėti teikiamą poveikį.

"Valia gali pakeisti net mūsų delnų linijas."
Ž. Kokto


Produktas: EO LABORATORIE Argana Hair Oil - plaukų aliejinė kaukė
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: stiprinti plaukus, skatinti augimą, gerinti galvos odos būklę, suteikti minkštumo ir žvilgesio
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: natūrali priemonė
Labiausiai nepatiko: natūralių priemonių poveikis nėra itin stiprus
Tūris: 200 ml
Kaina*: 6,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: EOLAB serija sukurta natūralių aliejų ir ekstraktų pagrindu, naudojant naujausios kartos pažangiausias mokslines technologijas. Aliejus atkuria silpnus plaukus ir skilinėjančius jų galiukus. Sudėtyje yra 100% augalinės kilmės medžiagų, Vitaminas E stiprina plaukus ir skatina jų augimą, gerina galvos odos būklę. Kolagenas didina plaukų elastingumą ir stiprumą. Organinis kviečių gemalų aliejus turi vitaminų ir mikroelementų, teigiamai veikia galvos odą ir plaukus. Plaukų aliejaus sudėtyje nėra parabenų, silikono, konservantų ir dažiklių. Argano aliejus apsaugo plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio, intensyviai drėkina ir maitina plaukus, atkuria jų struktūrą, stiprina plaukus, suteikia žvilgesio ir paklusnumo. Organinis alyvuogių aliejus stiprina plaukus ir skatina jų augimą, atkuria pažeistus plaukus ir skilinėjančius jų galiukus, apsaugo nuo pleiskanų atsiradimo, giliai drėkina ir suteikia plaukams natūralaus žvilgesio. Organinis migdolų aliejus stiprina plaukus, skatina jų augimą, maitina, didina elastingumą ir žvilgesį.
Naudojimas: masažiniais judesiais tepti aliejų ant sausų plaukų, tolygiai paskirstyti per visą plaukų ilgį, palikti 1-2 valandoms arba apvynioti galvą rankšluosčiu ir palikti per naktį, nuskalauti vandeniu.


Plaukų aliejaus buteliukas su dozavimo pompa buvo supakuotas kartoninėje dėžutėje. Deja, kaip ir visos tokios, aliejinės kaukės, pakuotė nėra sandari - ir nors viskas atrodo tvarkinga ir saugiai užsukta, užspausta, tačiau aliejus kažkokiais paslaptingais būdais vis sugeba pabėgti iš buteliuko ir neteplioti viską aplink... Tai čia ne išimtis, ir nors pompa turi "open" ir "stop" padėtis, tačiau pakuotė visiškai nesaugi ne tik kad kelionėse, tačiau ir buteliuko paguldymui...

Na, o kalbant apie dizainą - jis visiškai toks, koks būdingas šios kompanijos gaminiams: tamsiai ruda spalva, daug užrašų ir augalinių motyvų paveiksliukas - viskas kaip ir visuose rusiškuose gaminiuose. Tiek kad Eo Lab kokį 100 kart viskas kažkaip ir akiai patraukliau ir skoningiau ir gražiau.

Kvapas aliejinis su kažkuo gaiviu, bet tai tikrai nėra argano aliejus. Turėjau visiškai gryno argano aliejaus iš Maroko, ir jis dvokė vištų kakučiais. Tad čia tiesiog aliejinis kvapas, nieko itin malonaus, bet ir nieko atstumiančio.

Konsistencija gelsvos spalvos skystis aliejinis.


Sudėtis: Argan Oil, Organic Olive Oil, Caprylic/ Capric Triglycerides, Organic Prunus Amygdalus Oil, Organic Triticum Vulgare Oil, Tocopheryl Acetate, Collagen, Milk Peptide Complex.

100% augalinės kilmės medžiagos.
Be parabenų, silikono, konservantų ir dažiklių.


Poveikis. Prieš pradedant pasakoti apie priemonės poveikį, turiu pabrėžti, jog natūralūs aliejiniai produktai turi silpnesnį poveikį. Kaip čia aiškiau paaiškinus - natūralių produktų poveikis matomas ne iš karto, jam reikia ilgesnio laiko tarpo. Tačiau jei poveikis tenkina - aš visuomet linkusi geriau vertinti būtent natūralesnius gaminius.

Aliejus lengvai pasidengia, laikau jį ant plaukų tiek, kiek turiu laiko ir galiu sau leisti. Tikiu, kad kuo ilgiau laikomi ant plaukų, tuo geresnis ir matomesnis būna ir jo poveikis. Aliejus man nuostabiai gerai minkština plauką, suteikia jam papildomo žvilgesio ir noriu tikėti, kad prisotina plauką vitaminų. Šios priemonės naudojimui buvau padariusi nemažą pertrauką, bet kai pajutau pakaušyje besiveliančius, pasausėjusius plaukus, vėl pradėjau naudoti ir per kelis kartus sausumas dingo, o vėlimosi efektas ženkliai sumažėjo.

Savaime suprantama, kad toks aliejus nesuteiks staigiau poveikio plaukams, kur iš karto matomi rezultatai, tačiau nuosekliai naudojant kelis mėnesius ar pusmetį - galima pasiekti itin gerų rezultatų.

Man šitas aliejus patinka: jo sudėtis gera, pats aliejus labai skalsus. Lyginant su kitais naudotais (rusiškais) aliejais, jaučiasi, kad šitas kokybiškesnis, turi mažiau priemaišų ir geriau tinka mano plaukams. Tad jei esate pasiruošę sistemingai naudoti kelis mėnesius (kol pamatysite efektą), kantriai naudoti ir išnaudoti kelis buteliukus - tuomet iš visų aliejų rekomenduočiau būtent EO LAB kompanijos priemones. Tai jau ne pirmas šios kompanijos gaminys, kurį naudoju ir su kiekvienu nauju produktu būnu maloniai nustebinta EO LAB kuriamų gaminių kokybe, saugia sudėtimi ir geru poveikiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. As toki pati uzsisakiau ir laukiu kol atsius man ji, bet gerokai jis veluoja tikrai, tai eisiu ikisiuntu tarnybos greiciausiai aiskintis.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą