CIEN Relaxing Bath Salt "Jasmine & Vanilla" - aromatinė vonios druska su jazminų ir vanilės ekstraktais

Jau baigiu prarasti viltį, nes sunku patikėti, kad jau birželis, o vasariško oro dar nebuvo. Aš dar nė karto neišėjau trumpomis rankovėmis, tik kartą nusivilkau pavasarinę striukę. Vasara neskuba ateiti, o gal tokia ji bus šiais metais? Šalta, lietinga ir apniukusi? Tikriausiai nenuostabu, kad tokiomis vasaros dienomis aš vis dar lepinuosi šiltomis voniomis su vonios druskomis. Nors visai norėčiau gulėti palūdimyje ir ant odos tepti apsuginį kremą. Nors gyvename pagal kalendorių, bet taikomės prie esamos situacijos ir orų. Šį kart jums noriu papasakoti apie Cien vonios druską, kurią galima nusipirkti Lidl parduotuvėse.


Produktas: CIEN Relaxing Bath Salt "Jasmine & Vanilla" - aromatinė vonios druska su jazminų ir vanilės ekstraktais
Gamintojas: "Serpol-Cosmetics" Sp.z.o.o.. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai
Tūris: 600 g
Kaina: 0,99 Eur
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: Aromatinė druska - tai puiki akmens druskos, praturtintos įvairiais mineralais ir natūralios kilmės ekstraktų kombinacija. Jazminų ekstraktas pasižymi raminančiu ir atpalaiduojančiu poveikiu, vanilės ekstraktas puikiai drėkina išsausėjusią odą. Aromatinės druskos pripildyta vonia maloniai atpalaiduos ir padės nurimti po dienos streso.
Naudojimas: įberkite saują aromatinės druskos į vonią po tekančiu vandeniu, išmaišykite ir mėgaukitės aromatais! Vonelei kojoms arba rankoms pakaks mažesnio druskos kiekio.


Pakuotė. Paprastas, skaidraus plastiko buteliukas su užsukamu metaliniu dangteliu. Pakuotės kaklelis siauras, tad labai patogu druską įsipilti į delną ir taip pamatuoti reikiamą kiekį. Dizaino prasme per daug tikriausiai neverta diskutuoti, jis gana paprastas - lipni skaidri etiketė, puošta vanilės ir jazminų žiedų paveiksliukais. 

Kvapas. Druska kvepia maloniu, šiltu kosmetiniu aromatu, kuris ne visiškai idealiai tinka vanilės ir jazmino apibūdinimui, tačiau panašumų tikrai turi. Aromatas malonus, sodrus, šildantis uoslę ir mintis - vien dėl jo ši druskos pakuotė atsidūrė mano pirkinių krepšelyje.

Konsistencija vandenyje tirpūs druskos kristalai.

Sudėtis: Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Aqua, Glycerin, Jasminum Officinale Flower Extract, Vanilla Plantifolia Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Benzoate, CI 19140, CI 16255, CI 42090.


Poveikis. Vonios druskos pagrindą sudaro akmens druska ir labai smagu, kad gamintojas to neslepia ir iš kart informuoja ant pakuotės. Iš ties akmens druskos vonioje palieka 'žvyriuko', t.y. priemaišų, kaip ir šiuo atveju, tačiau Cien vonios druskoje žvyriuko kiekis labai minimalus, tad visiškai netrukdo. Priemonės sudėtyje dar yra natūralių jazmino ir vanilės ekstraktų bei nesaugių konservantų ir kvapikių, bet jų reikia, jei norime, kad vonia iš ties kvepėtų.

Nedidelis druskos kiekis po leidžiamu vandeniu iš pradžių suputoja, ir jau kai beveik apsidžiaugiau, kad tai bus dar viena putojanti druska - putos tiesiog dingo, palikdamos švelniai ruda spalva dažytą vandenį.


Labai džiugu, kad nors aromatas vonioje ir prislopsta, tačiau niekur nedingsta - visų maudynių metu jaučiu malonų, šildantį priemonės kvapą. Produktas padeda suminkštinti odą, vonia atveria poras, padeda lengviau pašalinti negyvą odą, o mintims - atsipalaiduoti.

Tad mano nuomone, tai visai neprastas produktas, jau vien dėl kvapo išlikimo rekomenduočiau išbandyti. Aromatas išlieka vonioje net ir ją pripildžius vandeniu, maloniai nuteikia, atpalaiduoja. Žvyriuko yra, bet jis neerzina - manau puikus kainos ir kokybės santykis. Aš dar bandysiu ir kito aromato Cien vonios druską, būtinai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai