RITUALS... "The Ritual of Mehr" Invigorating Body Scrub Sugar & Sweet Orange - kūno šveitiklis su cukrumi ir saldžiais apelsinais

Vakar jums pasakojau apie veido šveitiklį, o šiandien noriu jums pristatyti kūno šveitiklį, kuris yra iš man dar nebandytos "Mehr' kolekcijos, kurioje dominuoja apelsinų ir kedro aromatas. Kolekcija įkvėpta saulės ir skirta atnešti džiaugsmo, laimės ir gyvybinės energijos. Naujas man kvapas ir šveitiklis kūnui.


Produktas: RITUALS... "The Ritual of Mehr" Invigorating Body Scrub Sugar & Sweet Orange - kūno šveitiklis su cukrumi ir saldžiais apelsinais
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Olandijoje
Paskirtis: nušveisti negyvas odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: kaip kurie vidutinio saugumo ingredientai
Tūris: 250 g
Kaina: 15,50 Eur
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse

Ką žada gamintojas: „Mehr“ – saulės – įkvėptas namų ir kūno produktų rinkinys pakelia nuotaiką, suteikia energijos sielai ir stiprybės jums, skubantiems šiuolaikiniame pasaulyje. „The Ritual of Mehr“ yra įkvėptas džiaugsmo, kurį suteikia ryški ir šviesi saulės energija, padedanti nukreipti gyvybinę jėgą į jūsų gyvenimą.

Palepinkite savo odą dar labiau – nušveiskite, kad ji atrodytų ir jaustųsi lygesnė. „The Ritual of Mehr body scrub“ yra prabangus kūno šveitiklis, turintis 92,6 % natūralios kilmės ingredientų. Formulę sudarantys sodrūs aliejai maitina, atpalaiduoja odą ir suteikia jai energijos. Su cukrumi ir stipraus veikimo saldžiųjų apelsinų žievės dalelėmis, kurios švelniai pašalina negyvas odos ląsteles, kad oda liktų švelni it šilkas ir švytėtų.

Naudojimas: Įmasažuokite kūno šveitiklį į drėgną odą. Nuskalaukite šiltu vandeniu. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, naudokite 1–2 kartus per savaitę.

Šveitiklį tepkite ant drėgnos odos prieš lipdami į vonią. Nenuplaukite – tiesiog įsitaisykite vonioje ir mėgaukitės jo teikiama nauda. Vandenyje cukrus ištirps, o šveitiklyje esantys aliejai pasitarnaus kaip vonios aliejus.


Pakuotė. Plastikinė pakuotė su užsukamu metaliniu dangteliu atrodo paprastai ir kartu labai patraukliai. Žiūrint į oranžinės spalvos pakuotę lūpos pačios keliasi šypsenai, nes, na ji atrodo tiesiog šilta, patraukli, šildanti, o pauosčius kvapą...

O kvapas iš ties šildantis, jaukus, kaip saulės spindulėlis. Užuodžiu šildantį apelsinų aromatą, sodrią medieną. Kvapas tiesiog dieviškai malonus... Rituals... aromatai stebina savo patrauklumu, vieni daugiau, kiti mažiau. Mehr man pasirodė labai malonus, šildantis, nuotaiką keliantis aromatas.

Konsistencija klampi - cukraus dalelės su gausiu aliejaus kiekiu.


Sudėtis: Sucrose, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Myristate, Parfum/ Fragrance, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange Peel) Powder, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Juniperus Mexicana Wood Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Aqua/Water, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro cukrus, minkštiklis, drėkiklis, antioksidantas, kvepalai, avokadų ir migdolų aliejai. Toliau seka citrusinių vaisių ekstraktas ir pudra, arganų, makadamijų, jojobos aliejai, vitaminas E, kadagių ir saulėgrąžų aliejai, glicerinas, vanduo. Galiausiai šveitiklio sudėtinių dalių sąrašą užbaigia nesaugios kvapiosios medžiagos. Jei jų nebūtų - sudėtis iš ties būtų saugesnė, tačiau prarastų daugiau nei pusę savo žavesio.

Kadangi šis šveitiklis turi daug aliejaus, prieš naudojimą aš viską sumaišau pakuotėje ir tik tuomet masažuoju į kūno odą. Vonios kambarį iš kart užpildo malonus, nuotaiką keliantis apelsinų ir medienos aromatas, suteikiantis džiaugsmo ir leidžiantis pasimėgauti akimirkomis vonioje... Fantastiški kvapai... 
Šveitiklis stipriai ir efektyviai šveičia odą, stipriau paspaudus, galima išgauti dar stipresnį efektą. Kadangi priemonės sudėtis gausi aliejais - nuskalavus produktą vandeniu, ant odos paviršiaus produktas palieka plonytę riebalų plėvelę. Žinau, kad tokia plėvelė apsaugo odą nuo drėgmės praradimo, maitina ir padeda odai jaustis komfortiškai. Ir visgi, tos plėvelės aš nemėgstu ir kas kart papildomai nuprausiu odą dušo geliu, kad ant paviršiaus nieko neliktų.

Šveitiklis efektyviai bei lengvai šalina negyvas ląsteles. Po kiekvieno naudojimo ne tik džiaugiuosi labai maloniais kvapais, tačiau ir lygesne, jauniau atrodančia, skaistesne, minkšta kūno oda. Rezultatai džiuginantys, kvapai keliantys nuotaiką - ko daugiau galima norėti?

Tiesa, bandžiau gamintojo rekomenduojamą būdą, su šveitikliu gultis į odą - ir iš ties, gerai išmasažavus odą ją ne tik nušveičiu, tačiau pagulėjus vonioje su šiuo šveitikliu oda tampa ženkliai minkštesnė, nei įprasto šveitimo metu. Manau šį būdą galima išbandyti su bene visais kūno šveitikliais, kurie sudėtyje turi daugiau aliejų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai