FRUDIA Pomegranate Nutri - Moisturizing Sticky Cleansing Foam - drėkinančios veido prausimosi putos su granatų ekstraktu

Pastaruoju metu jaučiu, kad rūpinantis veido oda, daugiausiai dėmesio skiriu korėjietiškai kosmetikai, domiuosi, bandau, perku skirtingų kompanijų produktus ir bandau susidaryti nuomonę. Tačiau kad ir kaip apmaudu, bet ne visi korėjietiški produktai yra geri, tiksliau, ne visi man tinka. Veido kremai, serumai, kaukės - taip, o visa kita, na tiesiog abejotina, nes arba odą erzina arba paprasčiausiai kažkas labai netinka.

Toliau bandydama Frudia priemones nusipirkau veido prausiklį, kuris žada ne tik prausti, bet ir drėkinti veido odą. Kadangi labai domiuosi šios kompanijos priemonėmis, bandau susidaryti bendrą vaizdą, tai ir jums kartu pasakoju, ko galima tikėtis bei kaip ši priemonė veikia.


Produktas: FRUDIA Pomegranate Nutri - Moisturizing Sticky Cleansing Foam - drėkinančios veido prausimosi putos su granatų ekstraktu
Gamintojas: "WELCOS". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - šalinti nešvarumus, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: po prausimo oda atrodo švari ir skaisti
Labiausiai nepatiko: džeržgiančios švaros pojūtis
Tūris: 145 ml
Kaina: 8,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Notino, Asia Blossom

Ką žada gamintojas: Drėkinančios valomosios putos, kurių sudėtyje yra granatų ekstraktas, užtikrinantis antioksidacinį poveikį, odos drėkinimą ir maitinimą. Adenozinas, eukalipto, bambuko ir moringos lapų ekstraktai suteikia odai gaivumo pojūtį, spindesį, efektyviai padeda pašalinti nešvarumus. Oda švelniai nuvaloma kreminėmis putomis, nesukeliant sausumo pojūčio. Šio prausiklio vaisių sudedamosioms dalys išgautos taikant šalto spaudimo metodą, kad oda kuo geriau būtų aprūpinta maistinėmis medžiagomis bei būtų puikiai išvalomos veido poros.
Naudojimas: švelniai įmasažuokite nedidelį kiekį prausiklio į sudrėkintą veido odą ir nuskalaukite šiltu vandeniu.


Pakuotė. Didelė minkšto plastiko tūbelė su apačioje atkemšamu dangteliu. Dozavimo anga papildomai buvo apsaugota papildoma folija. Pasižiūrėjus į pakuotę, galima galvoti, kad priemonės kiekis didžiulis, nes pakuotė iš ties nemenka - aukšta didelė, tokioje vizualiai tilptų apie 250-300 ml produkto. Tačiau tiesa ta, kad gamintojas mus apgauna - pakuotė tai didelė, bet kiekis vos 145 ml! Buvo galima tą kiekį sutalpinti ir daugiau nei per pus mažesnėje pakuotėje! 

Kvapas labai stiprus, intensyvus kosmetinis aromatas.

Konsistencija labai keista - iš pirmo žvilgsnio kreminė, tvirta, tiršta. Reaguojant su vandeniu skystėja, putoja ir virsta nedidelėmis, tvirtomis putomis.


Sudėtis: Aqua, Palmitic Acid, Stearic Acid, Myristic Acid, Glycerin, Lauric Acid, Potassium Hydroxide, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitan Olivate, Sodium Chloride, Arachidic Acid, Oleic Acid, Punica Granatum Fruit Extract, Capric Acid, Allantoin, Panthenol, PEG-90M, Butylene Glycol, Coco-Caprylate/ Caprate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Palmitoyl Tripeptide-5, Citrus Paradisi Seed Oil, Mangifera Indica Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Solanum Lycopersicum Seed Oil, Bambusa Vulgaris Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Eucalyptus Globulis Leaf Extract, Tocopherol, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Parfum


Poveikis. Prausiklio sudėtis gera, sudėtyje nemažai naudingų ingredientų, kurie atkuria odos lipidinį sluoksnį, veikia priešuždegimiškai, skatina odos atsinaujinimą, minkština, yra šiek tiek drėkiklių. Iš nesaugių ingredientų išskirčiau potencialiai akis erzinančių, šiek tiek sausinančius ingredientus, nesaugų konservantą ir kvapus. Sudėtimi esu labai patenkinta.

Gamintojas sako, kad priemonę reiktų dengti ant veido ir tuomet masažuoti, kol ji suputoja. Tačiau aš labiau mėgstu tarp rankų patrinti, kol pradeda putoti, o jau tuomet dengti ant veido, masažuoti ir vėliau nuskalauti. Turiu pastebėti, kad prausiklis, patekęs arčiau akių iš ties erzina akis, dirgina. Šis aspektas mane šiek tiek erzina - niekuomet neperku atskiro prausiklio akims ir atskiro veidui, prausiu po makiažo valymo tiek visą  veidą, tiek akių zoną, tad vengti kažką prausti ar naudoti kelis prausiklius veidui ir akims man nėra priimtina.

Priemonė švariai prausia veido odą, suteikia veidui skaistumo ir švelnumo. Tačiau... jau ne pirmas korėjietiškas prausiklis, kuris po nuskalavimo suteikia odai tą nemalonų džeržgiančios švaros pojūtį. Tokia man asocijuojasi su išsausinta veido oda, ant tokios odos norisi kuo greičiau tepti toniką, serumą ir veido kremą. Džeržgiančios švaros pojūčio odai man tikrai nereikia, mane jis labai erzina ir vien dėl to kartais privengiu šio prausiklio, ir tikriausiai tai labiausiai mane erzinantis aspektas. Na, o jei tas pojūtis jūsų neerzina, prausiklis iš ties neblogas, kaina nedidelė, prausia švariai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai