MIZON Joyful Time 'Green Tea" Moisturizing & Purifying Essence Mask - drėkinanti ir valanti lakštinė veido kaukė su žaliosios arbatos ekstraktu

Visą praeitą savaitę nebuvau nei karto prisijungusi - tie keli įrašai, kuriuos skaitėte, buvo parengti iš anksto ir nors planavau parengti kiekvienai dienai vis naują skaitinį, deja, pasirengti nepavyko pilnai. Praeitą savaitę gyvenau gamtoje ir turėjom giminės susitikimą tradiciškai plaukiant baidarėmis - buvo įtempta savaitė ir veido odos priežiūra pasirūpinti nebuvo kada - svarbu buvo nusiprausti, pavalgyti ir gerai praleisti laiką. Taip ir buvo, todėl vos grįžus namo, be krūvos daiktų tvarkymo, valymo ir skalbimo, norėjau papildomai pasirūpinti veido oda. Tad drėkinanti ir valanti veido kaukė buvo pirmas dalykas ką norėjau padaryti.


Produktas: MIZON Joyful Time 'Green Tea" Moisturizing & Purifying Essence Mask - drėkinanti ir valanti lakštinė veido kaukė su žaliosios arbatos ekstraktu
Gamintojas: "Mizon". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, valyti, gerinti odos būklę
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greičiausiai labiausiai sužavėjo sudėtis
Labiausiai nepatiko: kvapai - pakvėpinta, tačiau aromatas nemalonus
Tūris: 23 g (1 lakštas)
Kaina: 2,50 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Notino, Casada, Camelia vaistinė, KlipShop, Rossi

Ką žada gamintojas:Mizon“ veido kaukė su žaliąja arbata drėkina odą ir pagerina jos būklę. Žaliosios arbatos esencija pripildo odą drėgme bei maistingosiomis medžiagomis ir jai suteikia glotnumo. 3D lakštinė veido kaukė natūraliai priglunda prie odos ir ją intensyviai drėkina bei maitina. Priemonės sudėtyje yra 250 ppm žaliosios arbatos lapų ekstrakto.

NAUDOJIMAS:
1. Nuvalykite veido odą toniku ir išimkite kaukę iš pakuotės.
2. Uždėkite kaukę ant veido ir kruopščiai prispauskite, pradėdami nuo akių zonos.
3. Po 10 – 20 minučių nuimkite kaukę nuo veido ir švelniai įmasažuokite serumo perteklių į odą.


Pakuotė. Plastikinis kaukės maišelis vienkartinis, standartinio dydžio. Man visai patinka šios serijos kaukių dizainai: baltas fonas ir pagrindinis ingredientas ant pakuotės atrodo neperkrautai, pakuotė patraukli akiai, o visa informacija ant jos yra.

Kvapas kosmetinis, ne pats maloniausias. Nežinau kas per paslaptis, bet korėjietiškos veido kaukės niekuomet nekvepia maloniai... jei korėjiečiai moka gaminti efektyvias, veiksmingas kaukes, tai su kvapais pas juos labai prastai.

Konsistencija vidutinio storio veido lakštas, gausiai prisotintas veikliuoju serumu.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Sodium Citrate, Disodium EDTA, Citric Acid, Parfum, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Houttuynia Cordata Extract, Centella Asiatica Extract, Hydrolyzed Collagen.


Poveikis. Esu maloniai nustebinta labai saugia, labai labai labai saugia kaukės sudėtimi ir naudingais odai ingredientais. Kaukės serume gausu odos drėkiklių, atioksidantų, minkštiklių, antioksidantų, odą raminančių ingredientų. Gamintojas parinko visiškai saugius konservantus. Plojimai - puiki sudėtis - tokias norisi matyti visuose kosmetikos produktuose.

Veido kaukę sudaro vidutinio storio medvilnės lakštas ir labai gausus veikliojo serumo kiekis. To kiekio pakanka ne tik kaukės naudojimo metu, tačiau ir dar porai kartų vietoje įprasto veido serumo panaudoti. Taip ir darau - niekuomet neišpilu lauk gero daikto - sunaudoju jei ne veidui, tai bent kaklui, rankoms ar kojoms. Kaukė visai gerai atitinka veido kontūrus, tik aš šį kart nesugebėjau gražiai prilyginti - skubėjau ir šiaip atidumo pritrūko.

Veido kaukę laikiau tiek, kiek rekomenduoja gamintojas - perlaikyti priemonės ant veido nereikia, nes džiūvanti kaukė labiau žaloja, nei padeda veido odą, tad po 20 minučių nuėmiau nuo veido. 


Kuo šios kaukės labai skiriasi nuo kitų? Tai jos turi labai stiprų lipnumą, kuris išlieka labai labai ilgai. Beveik visos lakštinės kaukės palieka serumo lipnumą, tad tai nėra naujiena, erzina tik ilgai išliekantis lipnumo pojūtis, kuris niekur nedingsta, tad neišlaukiu, užtepu kremu ir keliauju dienos gyventi. 

Pastebėjau, kad ši kaukė iš ties puikiai drėkina ir gaivina veido odą, tačiau nepastebiu, kad priemonė valytų, šviesintų ar suteiktų kokio akivaizdaus skaistumo. Tiesiog sudrėkino, atgaivino ir padėjo po ilgos savaitės ir daug buvimo tiesioginės saulės spinduliuose.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų  BŪK nagų lakas Nr. 206.

Komentarai