Kasdienis makiažas su DZINTARS "be trendy" kolekcijos gaminiais bei produktų apžvalga

Sveikos mielosios draugės,

Visai nesenai vieną savaitgalį vaikščiojau įkaitusiomis miesto gatvėmis mintyse dėliodama svarbiausius ateinančios savaitės darbus. Visgi, mintys niekaip nenorėjo megztis viena su kita ir gal dėl karšto oro, gal dėl lėtai vaikštančių, atsipalaidavusių aplinkinių, o gal dėl to, jog buvo savaitgalis; mano tvirtas minčių planas greitai tapo tiesiog minčių kratiniu iš begalės temų, prisiminimų bei ateities planų. Todėl galbūt būtų tikslingiau apibūdinti savo nuotaiką svajinga 😇
Taigi, matydama, jog planas nepavyks, nusprendžiau užbėgti ledų ir atvėsinti perkaitusias mintis. Tačiau visai netikėtai atsidūriau prie Dzintars firminės parduotuvės...

Galbūt jums mielosios draugės pasirodysiu sentimentali, tačiau kaip tik tą akimirką mane užplūdo prisiminimai apie pirmuosius sunkiai rastus ir labai brangintus Dzintars "Kokete" ar "Kristine" (tiksliai niekaip nepamenu 😊 ) kvepalus. O čia - visa, pilna, firminė parduotuvė. Tikriausiai suprantate, negalėjau praleisti progos joje apsilankyti. 😊

Nenoriu jūsų pernelyg varginti, koks laimės jausmas mane apėmė... Nostalgijos apimta išuosčiau bene visus kvepalus, bandydama surasti savo pirmuosius; apžiūrėjau visas lentynas ir galiausiai ilgiau sustojau ties dekoratyvine kosmetika. Kažkaip neįtikėtinai pasirodė nemažas dekoratyvinės kosmetikos pasirinkimas, kai ši kompanija man išskirtinai asocijavosi tik su parfumerija...

Ir taip, tikriausiai tie, kurie mane pažįsta, jau atspėjo - neatsispyriau pagundai išbandyti dekoratyvinės kosmetikos seriją "be trendy".

Daugiau informacijos apie produkciją galite rasti kompanijos interneto svetainėje http://dzintars.lv/en/ arba Dzintars atstovų Lietuvoje internetinėje svetainėje http://www.edzintars.lt/ .


Dzintars "be trendy" makiažo pagrindas

Produktas: DZINTARS "be trendy" makiažo pagrindas "nr. 1 - latte tonis"
Paskirtis: išlyginti veido odos spalvą, nuraminti sudirgusią odą
Tinkamas tipas: visų tipų odai
Labiausiai patiko: intensyvus odos drėkinimas
Kaina*: 16,00 Lt (4,63 Eur)
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Taikos pr.141; elektroninėje parduotuvėje www.edzintars.lt
Įvertinimas: 10 / 10

Pirmiausia makiažo pagrindo pakuotė (30 ml) man pasirodė kiek vaikiška, galbūt šiek tiek pernelyg jaunatviška ir nelabai besiderinanti prie kitų šios serijos dekoratyvinės kosmetikos gaminių, tačiau išlaiko "be trend" ženkliuką - stilizuotą širdelę su ornamentu.


Atidarius pakuotę pirmiausia pajutau gaivų, malonų vaisinį produkto kvapą. Makiažo pagrindo konsistencija man pasirodė kiek skystesnė nei vidutinė, tačiau galbūt dėka konsistencijos toninis kremas labai lengvai ir tolygiai pasidengia ant veido. Iš esmės pats naudojimas labiau primena BB kremo naudojimo paprastumą - lygiai taip pat lengvai dengiamas ant odos, pasiskirsto tolygiai ir yra beveik nejaučiamas bei nematomas ant odos.


Esu labai patenkinta, jog šis makiažo pagrindas, nors ir turėdamas tik vidutinį maskavimą / dengimą, labai ilgai išsilaiko ant odos nepakitęs nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro, nenusitrina dėmėmis, nesubėga į odos nelygumus bei raukšleles. Taip pat negaliu nepaminėti, jog veido oda jautėsi tarsi visiškai be makiažo, be to, atrodo, jog kremas drėkino, puoselėjo ir ramino odą. Sakyčiau, jog poveikis greičiau primena gydomojo ar specialiosios paskirties kremo nei makiažo pagrindo. 😊

Vertinant produkto kainą ir kokybę, galiu tik konstatuoti jog tai puikus kasdienio makiažo gaminys už gerą kainą, bent jau pigesnio gaminio, prilygstančio kokybe, aš nežinau.

Tačiau kartu norisi patarti toms, kurioms reikalingas tamsių paakių ar ryškesnių nelygumų maskavimas - tikriausiai tokioms problemoms paslėpti jums reikės papildomai panaudoti maskavimo kremą ar pieštuką.

Dzintars "be trendy" pigmentiniai akių šešėliai

Produktas: DZINTARS "be trendy" pigmentiniai akių šešėliai T 1 -"vara spidums"(vario spindesys); T 7 -"roza perle"(perlamutrinė rožė arba rožiniai perlai)
Paskirtis: pagražinti, paryškinti akytes
Tinkamas tipas: visų tipų odai
Labiausiai patiko: spalvų intensyvumas ir spalvų gama
Kaina*: 13,20 Lt (3,82 Eur)
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Taikos pr.141; elektroninėje parduotuvėje www.edzintars.lt
Įvertinimas: 8 / 10

Intensyvios, natūralios ir labai tinkamos vasarai Dzintars "be trendy" pigmentinių šešėlių spalvos iš pat pradžių pasirodė dėmesio vertas produktas. Ilgai dvejojusi pasirinkau "rožinius perlus" bei "vario spindesio" atspalvius.


Pirmiausia pati gaminio pakuotė skoningo ir patogaus naudoti dizaino, paženklinta "be trendy" simboliu. Man patinka, jog per skaidrų produkto indelį, net neatidariusi gaminio, galiu matyti, kokia šešėlių spalva bei kiek jos dar liko.

Deja, niekur neradau, kiek gramų gaminio yra kiekviename indelyje - tai nepažymėta ant gaminio pakuotės ir negaliu rasti internete. Manau būtų šaunu, jei gamintojai galėtų pažymėti grynąjį gaminio svorį ant pakuotės.

Birios konsistencijos šešėlių kvapas kiek panašus į mica kvapą, tačiau ar jos iš tiesų yra gaminyje, negaliu pasakyti, kadangi niekur nepavyko rasti šio gaminio sudėties. Ir apart šio įprastinio šešėlių kvapo, kuris beje silpnas, gaminys neskleidžia jokio kito kvapo.

Šešėlių naudojimas visiškai įprastas, lygiai toks pat, kaip kitų pigmentinių šešėlių. Dalelės lengvai pasiskirsto ant voko odos, suteikdamos intensyvų, natūralų atspalvį. Jei atvirai - niekada nemėgau pigmentinių birių šešėlių, na buvau nusipirkusi, tačiau jų padengimas buvo sudėtingas: dalis šešėlių padengimo metu nubyrėdavo po akimis, ant voko jų pasidengdavo per daug. Su Dzintars šešėliais viskas daug paprasčiau - padegimas buvo tobulas, šešėliai nenubyrėjo, nenusitepė ten, kur nereikia. Super!

Šešėliai nėra matiniai, juose matyti smulkutės blizgios dalelės, kurios, pripažinsiu, pradžioje kiek neramino - "ar tik šešėliai nebus per ryškūs dienos metui?". Tačiau naudojimo metu spindesys atrodė labai natūraliai, suteikė papildomo švytėjimo mano akims.

Man labai patiko "roza perle" atspalvio chameleoniški akių šešėliai - tik padengta spalva priminė baltą su blizgiomis dalelėmis, o po kurio laiko tapo visai rožinė. Galiausiai pastebėjau, jog priklausomai nuo šviesos kampo šešėlių spalva varijuoja tarp baltos, gelsvos, rausvos, rožinės atspalvių.

"Roza perle" vertimas - "rožiniai perlai"

Iš esmės, šešėliai išsilaiko ant vokų apie 4-5 valandas. Po to jie vietomis pradeda nusitrinti, šiek tiek subėga į raukšleles, todėl tikriausiai pietų pertraukos metu reiktų atnaujinti akių makiažą. Visgi, aš linkusi nesureikšminti šio fakto - esu pratusi dienos eigoje pataisyti makiažą. Na, o jei pabandysite naudoti gaminį drauge su šešėlių pagrindu, patvarumą pratęsite dar kelioms valandoms.

Gaminio kainos ir kokybės santykis man tinkamas. 13,20 Lt puikiai atsipirks, mat šešėliai labai skalsiai naudojasi. Ir žinau, jog vėl keliausiu į Dzintars parduotuvę išbandyti kitas, šios kolekcijos spalvas.

Dzintars "be trendy" blakstienų tušas

Produktas: DZINTARS "be trendy" blakstienų tušas, juodas
Paskirtis: paryškinti, pailginti blakstienas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: patvarumas
Kaina*: 19,20 Lt (5,56 Eur)
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Taikos pr.141; elektroninėje parduotuvėje www.edzintars.lt
Įvertinimas: 10 + / 10

Dintars "be tendy" blakstienų tušas tikriausiai paliko didžiausią įspūdį. Visų pirma dėl to, jog pagaminti prastą tušą ir suklysti, su konsistencija, šepetėliu, sudėtimi, tūriu, neskoninga pakuote ir t.t., yra labai lengva. Tačiau bandomame tuše neradau nei vieno trūkumo.


Kalbant apie pakuotę, iš tiesų dar niekur nemačiau tokios jaunatviškos, ryškios, įdomios, linksmos gaminio pakuotės: standartinis kolekcijos simbolis bei daugybė blizgių akmenukų. Na bent jau atrodo, tarsi būtų puošta akmenukais, tačiau tai mažytės blizgios duobutės, panašios į tas, į kurias klijuojamos blizgios papuošalų akutės. Pilko, matinio plastiko tušo korpusas sukuria metalo, konkrečiau plieno iliuziją. Pakuotė tikrai šauni.

7,5 ml tūrio talpos blaktienų tušo kvapas toks pat, kaip ir bet kurio įprastinio tušo. Konsistencija pakankamai tiršta, todėl tenka ilgiau dažyti blakstienas. Tačiau puikiai pasidengia, niekur nepasidengia per daug, neišsitepa ten, kur tušas nereikalingas.

Tušo sudėtyje esantis hidrolizuots keratinas bei kakavos svietas stiprina blakstienas, skatina jų augimą, drėkina ir suteikia šilko švelnumo išvaizdą.

Iš ties blakstienų tušas pailgina ir šiek tiek pastorina blakstienas. Guminis produkto šepetėlis trumpais šereliais puikiai iššukuoja, atskiria kiekvieną blakstieną, nesuformuoja tušo gumulėlių, nenutrupa, netepa. Tačiau puikiausia tai, jog produktas išlieka labai ilgai. Kartą bandžiau pažiūrėti, kiek ilgai tušas išsilaiko - rezultatas, apie 32 valandas tušas atrodė lygiai taip pat, kaip tik pasidažius. A+++ produktas :)
Sudėjus visus šiuos privalumus, kaina, palyginus su kokybe atrodo tiesiog pigiau grybo.

Dzintars "be trendy" lūpų balzamas

Produktas: DZINTARS "be trendy" lūpų balzamai "zemene" (žemuogė) ir "sarkana vinoga" (raudonoji vynuogė)
Paskirtis: drėkinti, maitinti lūpas
Tinkamas tipas: visų tipų odai
Labiausiai patiko: natūrali sudėtis
Kaina*: 6,40 Lt (1,85 Eur)
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Taikos pr.141; elektroninėje parduotuvėje www.edzintars.lt
Įvertinimas: 7 / 10

Kitą išbandyto produkto pakuotę galėčiau apibūdinti, kaip mažus ledo kubelius su viduje užšaldytu vaisiniu balzamu. :D Iš tiesų, pakuotė man labai patiko - paprasta, skoninga, pažymėta "be trend" ženklu. Lengvai ir saugiai užsidaranti bei atsidaranti.


Lūpų balzamo sudėtyje tokie gerieji ingredientai kaip: makadamijos aliejus (maitinimas ir drėkinimas); kakavos sviestas (maitinimas); taukmedžio sviestas (švelninimas ir maitinimas); vitaminas E (drėkinimas ir elastingumas); vitaminas A (regeneracija ir gydymas); vitaminas C (apsauga nuo laisvųjų radikalų).

Balzamų kvapas primena vaisius, bet aiškiai išskirti kvapo negaliu, jei prieš tai neperskaitau kokio kvapo balzamas turėtų būti.

Balzamo konsistencija indelyje tiršta, tačiau vos sušilęs nuo pirštų bei lūpų skleidžiamos šilumos ant lūpų tampa tinkamos konsistencijos jas padengti. Nors spalva kiekviename balzame skiriasi, tačiau panaudojus ant lūpų ta spalva tarsi dingsta, suteikdama lūpoms blizgesį, tačiau ne papildomą spalvą. Balzamas ant lūpų pasiskirsto lengvai ir tolygiai, dalis susigeria į lūpas, suteikia joms švelnumą bei papildomą drėkinimą.

Kadangi ant pakuotės nenurodytas grynasis gaminio kiekis, galiu tik spėti, kiek iš tiesų indelyje yra gaminio. Dėl to kainos ir kokybės santykį vertinčiau kaip vidutinį.

Dzintars "be trendy" lūpų blizgesys

Produktas: DZINTARS "be trendy" lūpų blizgesys T 7
Paskirtis: paryškinti lūpas
Tinkamas tipas: visų tipų odai
Labiausiai patiko: ilgai išliekanti spalva, patvarumas
Kaina*: 15,40 Lt (4,46 Eur)
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Taikos pr.141; elektroninėje parduotuvėje www.edzintars.lt
Įvertinimas: 9 / 10

Paskutinio šios kolekcijos išbandyto gaminio, spalvoto lūpų blizgesio T 7, pakuotės dizainas beveik identiškas blakstienų tušui. Toks pat metalo išvaizdos plastiko dangtelis su blizgiomis detalėmis bei skaidrus korpusas, blizgesio spalvai identifikuoti bei pamatyti esantį produkto likutį. Blizgesio grynasis kiekis - 7 ml. ir ši informacija jau aiškiai matoma ant pačios gaminio pakuotės.


Tik atidarius pakuotę jaučiamas lyg ir vaisinis kvapas, tačiau tas kvapas labai primena sintetinį makiažo priemonių kvapą. Iš tiesų, negaliu apsispręsti, ką užuodžiu ir kaip tiksliai apibūdinti priemonės kvapą. Bei dėl to, ar lūpų blizgesio kvapas man turi didelės reikšmės, todėl šiuos klausimus ir šį punktą noriu palikti atvirą. Pačios nuspręskite, ar jums patinka šios priemonės kvapas ar ne, sutariame? 

Produkto kosistencija pakankamai tiršta, ir šiek tiek, vos per nago juodimą, lipni. Iš tiesų,naudojimo metu tas lipnumas praktiškai nesijautė, tačiau jei labai nemėgstate lūpų priemonių lipnumo, galbūt jus tai gali kiek erzinti.


Išvardijau bene visus lūpų blizgesio trūkumus, o dabar malonioji dalis - privalumai. Visos šios serijos blizgesio spalvos nepaprastai gražios - ryškios ir turi papildomą spindesį, dėl kurio lūpos atrodo kiek putlesnės. Patogios formos šepetėlis tiksliai padengia lūpas pagal lūpų kontūrą, todėl papildomas kontūravimo pieštukas nebereikalingas.

Ant lūpų blizgesys praktiškai nejaučiamas, jei nekreipsite dėmesio į vos juntamą lipnumą. Blizgesys per dieną "neišsivaikšto" nuo lūpų, puikiai išsilaiko kontūre. Tačiau pats geriausias šio blizgesio argumentas - spalva, nepaisant to geriate ar valgote, išsilaiko labai ilgai, sakyčiau 5-6 valandas (reikės sekantį kartą tiksliau išmatuoti priemonių patvarumo intervalus). Per dieną lūpų blizgesį tepiau vos 2 kartus!!! Manyčiau tai, pati svarbiausia ir geriausia šio blizgesio savybė.

Todėl ir paskutinėje pastraipoje aptariamą kainos bei kokybės santykį vertinu kaip itin gerą.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trumpai aptarusi visų produktų pliusus bei minusus, noriu pažymėti, jog visos priemonės buvo naudojamos per vasaros karščius ir atlaikė saulės, vėjo, karščio bei vandens bandymus. Todėl drąsiai teigiu, jog tai idealios priemonės kasdieniam makiažui. O iš viso to išėjo štai kas:

MAKIAŽAS: DZINTARS "be trendy" makiažo pagrindas nr. 1 - latte tonis;
DZINTARS "be trendy" pigmentiniai akių šešėliai T 7 -"roza perle"
DZINTARS "be trendy" blakstienų tušas, juodas
DZINTARS "be trendy" lūpų blizgesys T 7

Labai ilgas postas, kurio aprašymui prireikė keleto dienų, baigtas, mielosios draugės. Ar bandėte naudoti Dzintars dekoratyvinę kosmetiką? Nežinančioms patarsiu - jos galite rasti firminėse parduotuvėse bei internetinėje parduotuvėje. Kaip vertintumėte šio gamintojo siūlomus produktus?
Kaip visada, laukiu jūsų pasiūlymų bei atsiliepimų žemiau esančioje komentarų skiltyje.




Išlikite gražios, mielosios,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai

  1. Perskaiciusi sia apzvalga susigundziau ka nors nusipirti is Dzintars.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho, koks senukas įrašas... jau net buvau pamiršusi :D Kiek pamenu tušas didžiausią įspūdį buvo palikęs, bet jis labiau toks kasdienis variantas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą