Lūpų balzamai - DZINTARS "Sports" ir DZINTARS "Uni"

Sveikos, mielosios draugės,
Štai ir pirmoji mano kosmetikos apžvalga, kuriai ilgai ruošiausi, ieškodama geriausio būdo, kaip jums mielosios būsimos draugės, pristatyti savo apžvalgas.

Žinau, kaip sunku stovėti prie ilgų kosmetikos lentynų, bandant tarp spalvingų pakuočių išsirinkti tinkamiausią produktą, kurio kaina atitiktų kokybę. Ir koks skaudus būna nusivylimas, kai išbandžius namie supranti, jog pinigai išmesti į "balą", nes produktas visiškai neatitinka jūsų lūkesčių. Šiame blog'e bandysiu jums patarti, apžvelgti visus esamus aspektus. Pateiksiu trumpą produkto apžvalgą, po kurios seks ilgesnis aprašymas. Visas kviečiu išsakyti savo nuomones, pageidaujamus apžvelgti produktus ir temas...




Produktas: Lūpų balzamas Dzintars "Uni" ir "Sports"
Paskirtis: apsauginė, drėkinamoji
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: poveikis
Kaina: * 3,79 Lt - 4,26 Lt ( 1,10 Eur - 1,23 Eur)
Kur galima įsigyti: prekybos centruose, elektroninėse parduotuvėse: www.edzintars.lt, www.spekuliacija.lt, www.svarosprekes.lt
Įvertinimas: 9+ / 10

Jau skaičiuojame kapsinčias kalendorinės vasaros dienas ir nors saulės ir šilumos nė kvapo, nėra jokios priežasties nepasirūpinti savo lūpomis. Aš nuolat ieškau geriausio produkto, kuris pasirūpintų jomis bet kokiu oru.
Šiandieną dalinuosi įspūdžiais apie mūsų kaimynų latvių kompanijos Dzintars lūpų balzamus. Parduotuvės lentynoje išsirinkau du: "Sports" bei "Uni".
Pirmiausia, mano akis patraukusi spalvinga oranžinė ir žalios balzamo pakuotės pasirodė pakankamai didelės - apie 4 ml. Sakau apie, kadangi ant pakuotės tūris nenurodytas. Galbūt jis buvo ant parduotuvėje esančios popierinės pakuotės? Tačiau kiekis akivaizdžiai didesnis už įprastinių balzamų. O ir naudojasi skalsiau nei įprastinės lūpų priežiūros priemonės.
Iš esmės, abu lūpų balzamai labai panašūs, pirmiausia, identiška ir svarbiausia, visiškai natūralia sudėtimi: lanolin, UV filters, kakavos sviestas, kokosų aliejus, šaltalankių aliejus, ricinos aliejus, karnaubo vaškas, vitaminai E bei A.
UNI balzamas skirtas apsaugoti nuo vėjo, saulės bei šalčio, SPORTS - skirtas aktyviems ir sportuojantiems žmonėms, apsaugantis lūpas nuo išsausėjimo. Visgi, įvertinus gaminį, galiu pasakyti, jog skiriasi tik gaminio pakuotė ir žaliasis (Sports) turi vos švelnesnį kvapą.


Mano lūpos nuolat sausėja, praranda drėgmę ir yra linkusios šerpetoti. Be gero lūpų balzamo, galiu tik pavydžiai nužvelgti putlių, lygių lūpų savininkes. Todėl poveikis yra pats svarbiausias aspektas. Po ilgesnio Dzintars lūpų balzamo naudojimo, pastebėjau, jog lūpos tapo švelnesnės, lygesnės, sudrėkintos ir vizualiai gražesnės. Visgi, pats smagiausias dalykas yra tai, jog balzamas nematomas ant lūpų. Ant jo drąsiai naudoju lūpų blizgesį ir dažus, kadangi formulė neleidžia lūpų dažams "išsivaikščioti" į lūpų kampučius. Tikriausiai jums pažįstamas nepats maloniausias aliejuotų lūpų pojūtis? Šis balzamas tokio siurprizo nepateiks. 😊

Balzamas vertas dėmesio ir dėl silpno kvapo ir vos jaučiamo vaško skonio. Visgi, galbūt mane kiek erzina vos dilgčiojantis lūpų pojūtis tik pasitepus šiuo balzamu, kuris nors netrunka ilgai, yra šioks toks dirgiklis. Nepaisant šio trūkumo tikiu, jog ateinančios saulėtos vasaros dienos su "Uni" ar aktyvios su "Sports" produktais bus tik malonesnės.


Aš nemėgstu permokėti už kosmetikos produktus. Visada ieškau geriausio kainos ir kokybės santykio. Už vieną balzamo pakuotę sumokėjau 3,99 Lt ir įvertinus poveikį, galiu tik konstatuoti - geriau nebūna :)

Šiandienai, tiek, mano mielosios :)
Ar jūs bandėte šį balzamą? Ar jums patiko ir tiko? Gal turite kokių klausimų ar pastebėjimų? Pasidalinkite savo komentarais žemiau esančioje komentarų skiltyje 😊




Gražiausi linkėjimai,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai