MARKELL "Paraffin Therapy" rankų šveitiklis "Pomegranate"

Šiandien noriu jums papasakoti apie rankų šveitiklį. Tai tikrai nėra būtina priemonė kiekvienos merginos vonios kambaryje, bet kaip smagu, retkarčiais darantis manikiūrą, pasidaryti sau mažutį rankų SPA: nušveisti negyvą odą, atnaujinti ir atšviežinti rankas ir palepinti jas kremu. Šį kartą pasakoju apie Markell kompanijos rankų šveitiklį, iš kurio tikėjausi labai mažai (gal todėl nuotraukos nėra itin geros kokybės), tačiau buvau maloniai nustebinta. Kuo? Kviečiu paskaityti.

"Pirmadienis yra tobula diena ištaisyti praėjusios savaitės klaidas.
Sveikas, pirmadieni!"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: MARKELL "Paraffin Therapy" rankų šveitiklis "Pomegranate"
Gamintojas: SP "Stilmark". Pagaminta Minsk, Baltarusija
Paskirtis: nušveisti, pašalinti negyvą rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras šveičiamasis efektas
Labiausiai nepatiko: nemalonus, sintetinis kvapas
Tūris: 50 ml
Kaina*: 1,43 EUR
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: Rankų šveitiklis GRANATAS. Ideali rankų priežiūros priemonė su natūraliais sviestmedžio, babassu aliejais ir granato ekstraktu.
Naudojimas: lengvais masažuojamaisiais judesiais įtrinti šveitiklį į švarią rankų odą. Nuplauti vandeniu.


Rankų šveitiklio pakuotė tūbelės formos, gana paprasta, minkšto plastiko, kas visuomet padeda patogiau dozuoti priemonę. Rudai rožinės spalvos plastikas labai nedėkingas fotografuoti: nuotraukose jis atrodo prastai ir vis atspindi kiekvieną šviesos žybsnį. Pakuotės dizainas man visai patinka: pieštininis granatas atrodo geriau negu paveikslėlis. Ant pakuotės yra visa reikalinga informacija.

Pakuotės dangtelis matinis baltas, pusiau skaidrus. Ant pakuotės jis užsisuka ir neturi jokių kitų dozavimo dangtelių. Nors man tokie atidarymai nelabai patinka, bet dėl šveitiklio konsistencijos, toks dozavimo būdas visai netrukdo.


Kvapas. Rankų šveitiklio kvapas nemalonus, labai jau sintetinis ir niekuo neprimena granato. Tiesiog, nepatinka. Pakęsti tikrai galima, tačiau natūraliai ar skaniai kvepiančio šveitiklio tikėtis nereikia. Laimė, jis nėra intensyvus ir ant rankų po šveitimo neišlieka.

Konsistencija. Baltos spalvos kreminėje masėje yra pridėta daug, įvairaus dydžio raudonos spalvos grūdelių. Šveičiamųjų dalelių pakankamai daug, jos pakankamai grubios rankų odai.


Sudėtis: Aqua, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Ethylhexyl Cocoate, Hydrated Silica, Paraffinum Liquidum, Polyethylene, Glycerin, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Punica Granatum Fruit Extract, Propylene Glycol, Parfum, Benzyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA.


Poveikis. Pastaruoju metu įsigydama rankų šveitiklius, siūlomus Lietuvos rinkoje, aš nesitikiu labai daug. Kol kas nė vienas dar neprilygo mano mylimam Salon System "Thai" rankų šveitikliui, kuris buvo visai kaip tobulas. Ar šitas jam prilygsta? Ne, bet yra vienas geriausių, naudotų po to, kai pasibaigė Thai šveitiklis.

Naudojimas labai paprastas: pilam į ranką tiek, kiek negaila (daug priemonės nereikia) ir masažuojam juo visą rankų odą tol, kol malonu ir tiek, kiek norisi. Tuomet nuplaunam vandenuku.


Šveitiklis dėl geros konsistencijos ir gero, pakankamai aštrių, šveičiamųjų dalelių santykio su kremine mase labai gerai šveičia rankų odą, pašalina negyvas ląsteles. Rankos tampa pastebimai švelnesnės, šviesesnės, oda lygesnė, atnaujinta. Tarsi nauja rankų oda. Šveitiklio poveikiu aš maloniai nustebinta, o kvapas - et, nelabai svarbu, ant rankų jis neišlieka, o šveičiant uostyti rankų nereikia (jis nėra tiek intensyvus, kad jaustųsi neprikišus nosies).




Ačiū, kad skaitote,

Saulėtų pavasariškų nuotaikų,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Pataisymas :) Ne greipfrutas, o granatas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi tas pavasaris - visai susuko galvą... :D
      Ačiū už pastebėjimą, pataisyta ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą