ESSENCE "No Make-up Look" nagų lakas "01 powdery rose" (powdery finish)

Nors vasara, ir dauguma skuba į atostogas, tačiau oi kiek moteriškių vasaros metu lieka biuruose ir ofisuose, darbuojasi tvankiuose kabinetuose, kuriuose griežtai reikalaujama tam tikro aprangos kodo, numatytos ne tik elgesio biure, tačiau ir išvaizdos taisyklės. Dažniausiai merginoms galioja ne tik griežtas aprangos kodas, tačiau ir makiažo bei manikiūro spalvos.

"Visuomet renkitės taip, lyg sutiktumėte savo didžiausią priešą"
Kimora Lee Simmons

Šiandien noriu jums papasakoti apie net ir griežčiausius išvaizdos reikalavimus atitinkantį nagų laką, kuris atrodo lengvai ir natūraliai, nepasakyčiau, jog juo nusilakavus nagučius atrodys, jog jie nesutvarkyti, nelakuoti, tačiau jie bus neiššaukiantys ir tvarkingi. Kviečiu paskaityti apie Essence nagų laką, "no make-up look".



Produktas: ESSENCE "No Make-up Look" nagų lakas "01 powdery rose" (powdery finish)
Gamintojas:  "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - suteikti nagams spalvos
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: jau 2-3 dieną manikiūras atrodo negražiai
Tūris: 8 ml
Kaina*: 1,90 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: mažiau yra daugiau! šitie nagų lakai yra švelnių spalvų ir suteikia nagams natūraliai atrodantį efektą, subtiliai padengia, suteikia pusiau matinį, pudrinį efektą - idealiai atrodantiems nagams, kurie atrodo kaip visai be nagų lako.


Nagų lako pakuotė tikriausiai nieko nestebina ir visiškai nėra išskirtinė: cilindro formos apvalus buteliukas iš skaidraus stiklo užsuktas plastiko dangteliu. Nagų lako buteliuko dizainas lengvas, toks visas pastelinis, švelnus. Nors nenaudojami jokie įmantrūs papuošimai, tačiau pastelinis dangtelis, skirtingas šriftas ir produkto spalva, matoma pro sieneles man kažkodėl primena vasarą ir lengvą, tyrą nuotakos suknelės plazdėjimą. :D

Po skaniai pastelinės spalvos dangteliu esantis šepetėlis labai patogus: nei per mažas, nei per didelis, tobulo ilgio. Apskritai mano akimis tai yra optimaliausias ilgis ir plotis, norint gražiai nulakuoti kraštus, bet lakuojant padengti plokštelę kuo mažesniu perbraukimų per nagą skaičiumi. Man jis labai patogus.


Konsistencija. Sakyčiau vidutinio skystumo produktas, nors man jo tirštumas vos vos į skystąją pusę.


Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, NYLON-12, TALC, SILICA, STEARALKONIUM BENTONITE, ACRYLATES COPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, BENZOPHENONE-1, MICA, PHOSPHORIC ACID, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Nagų lakas labai lengvai dengiasi ant nagų, atrodo kad praktiškai nereikia jokių pastangų tolygiai jį padengti. Pigmentacija nėra labai gera, mat man prireikė 2 sluoksnių, kad nagai atrodytų taip, kaip paveikslėlyje  žemiau. Su vienu sluoksniu spalva atrodo pernelyg išblukusi, matosi nagas, kuris sudaro didelį kontrastą su šiuo atspalviu ir atrodo nekaip.

Apskritai, pati spalva man kažkuo primena prancūzišką manikiūrą. Pamenate, senai senai nagų galiukus lakuodavome baltai, o ant viršaus dengdavome ne skaidrią, o tokią švelnią, pastelinę spalvą? Spalva rožinė, pastelinė, lengvutė, kukli, su ja galima sukurti efektą, kai nagai sutvarkyti, bet nagų lako atrodo nėra, jis nekliūna už akių. Tokie nagų lakai puikiai tinka oficialiam aprangos kodui, biurui, darbo metu, kai negalima puoštis ryškiomis spalvomis. Tačiau puikiai tiks ir toms, kurioms nesinori akį rėžiančių spalvų.

Nagų lakas suteikia nagams pudrinį, pusiau matinį efektą ir atrodo iš tiesų įspūdingai ir neįprastai, lengvai, paprastai, tačiau jokiu būdu ne prastai.



Vienintelį trūkumą, kurį turiu pastebėti yra spalvos išlaikymas. Taip, spalva ant nagų išsilaiko 5-6 dienas, tačiau manikiūras jau 2-3 dieną nuo lakavimo atrodo purvinas, nuterliotas, nešvarus ir nebegražus, nėbelieka tvarkingo manikiūro efekto ir nagus norisi kuo skubiau perlakuoti.


Šiaip labai fainas nagų lakas, tinkantis visur, kur norisi neišsiskirti, tačiau atrodyti natūraliai, nepersistengti, tačiau atrodyti moteriškai. Rekomenduoju išbandyti, nepaisant trumpo išlikimo, juk nagus visuomet galima paprasčiausiai perlakuoti. 😉




Ačiū, kad skaitote,

Kaip žiedlapis lengvos vasaros dienos jums linki,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai