MALIE System "Collagen" Ultra Hydrating Essence veido kaukė su kolagenu

Veido kaukės yra labai svarbi veido priežiūros rutina, kuri neturėtų būti pamiršta. Norint turėti sveiką veido odą, nekeliančią problemų, reiktų 1-2 kartus per savaitę ją palepinti veido kaukėmis. Prisipažinsiu, kartais veido kaukes pamirštu, tačiau visuomet stengiuosi atsigriebti ir palepinti savo odą, jei ne sekmadienį, tai bet kurią kitą savaitės dieną.

"Aš tikiu, jei susikoncentruojame į gerą veido odos priežiūrą, mums nereikia daug makiažo"
Demi Moore

Šį kartą aš bandau dar vieną korėjietišką veido kaukę iš Malie system kompanijos su kolagenu. Kadangi artėju prie trisdešimtmečio, laikas labiau susirūpinti savo veido odos sveikata ir grožiu. Kolagenas apskritai žinoma kaip priemonė, grąžinanti odai elastingumą ir jaunystę.



Produktas: MALIE System "Collagen" Ultra Hydrating Essence veido kaukė su kolagenu
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, švelninti, suteikti elastingumo, skatinti odos atsinaujinimą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: kaukės forma nelabai tinka europiečių veido formai
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių jau yra ir Cascada parduotuvėse


Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.


Kolagenas yra odai gimininga medžiaga, kuri suteikia elastingumo ir gaivina pavargusią odą. Kolagenas stimuliuoja odos atsinaujinimą, stimuliuoja odos ląstelių matabolizmą bei pagerina odos apsauginę funkciją.


Vienkartinė veido kaukė supakuota mėlynos spalvos plastiko maišelyje, kurio naudojimas paprastas: atplėši, išimi, dengi. Ant kaukės nurodyta informacija korėjiečių ir anglų kalbomis, tačiau šį kartą turiu pripažinti, jog informacijos vertimas anglų kalba prastas, daug klaidų, sakiniai sudėlioti gramatiškai netaisyklingai, todėl ne kiekvienas sakinys aiškus.

Kalbant apie dizainą, visuose Malie system medvilnės kaukėse jis toks pat: kosmetinis buteliukas su kaukės užrašu bei pagrindinio ingrediento paveikslėlis. Kadangi kolagenas nėra koks augalas ar žolelė, gamintojas kolageną vaizduoja kaip įvairiaspalves molekules.


Kvapas. Man šita veido kaukė kvapia nemaloniai, kažkuo, kas primena parūgusius nuo karščio bei papuvusius obuolius ir kriaušes. Toks kvapas užima nosį tik pauosčius, po to pirminis įspūdis išsisklaido ir užuodžiamas neaiškus kosmetinis kvapas, kurio negalėčiau prilyginti jokiam man žinomam kvapui. Visa laimė, kad laikydama kaukę ant veido jo neužuodžiu, tad tikriausiai išsisklaido gana greitai.

Konsistencija. Tai medvilnės veido kaukė, iškirpta veido formos su angomis akims, nosiai ir lūpoms. Medvilnės paklotėlis labai gausiai prisotintas veikliosiomis kaukės medžiagomis, pernelyg gausiai, tad aš rekomenduoju perteklių nugręžti prieš dedant ant veido.


Sudėtis: Water, Glycerin, Alcohol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Hydrolyzed Collagen, Fragrance.


Poveikis. Dauguma tokio tipo veido kaukių naudojimas panašus: ant nuvalytos veido odos dengiame kaukę, stengdamiesi kuo labiau priderinti prie savo veido formos ištampant ten, kur per siaura ir užlenkiant ten, kur per platu. Iš tiesų veido kaukė sukurta azijiečiams, o kaip žinia jų veido forma kitokia, todėl europietiško tipo veidui forma netiks idealiai, nors priderinti ir naudoti įmanoma.

Tuomet atsipalaiduojame ir laikome kaukę ant veido 20-30 minučių. Aš visuomet stengiuosi kaukę laikyti maksimaliai, kiek man leidžia laikas, kartais netgi tol, kol kaukė gerai apdžiūva ant veido. Po to tiesiog nuimam ir džiaugiamės rezultatu.

Turiu pasakyti, kad be abejonės ryškiausias kaukės efektas odai yra labai stiprus drėkinamasis poveikis. Oda po kaukės tampa glotnesnė ir labai švelni. Nors ši veido kaukė turėtų suteikti veido odai elastingumo ir padėti odai regeneruotis, tačiau aš tokio efekto nepastebėjau. Manau visiškai nerealu po vieno panaudojimo tikėtis tokių rezultatų. Apskritai, norint sulaukti pirmųjų matomų efekto ženklų kaukę reiktų reguliariai naudoti bent 30 dienų, t.y. sunaudoti apie 8-9 tokias veido kaukes.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus penktadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai