2017 pavasario - vasaros tendencijos: maudymosi kostiumėliai

Nors dar šalta, šlapia, vėjuota ir oras už lango visiškai nedžiugina ir nežada jokio temperatūros pakilimo termometrų stulpeliuose, tačiau pavasaris tikrai ateis, o po ir mūsų lietuviškoji vasara, atnešdama šiltus orus, pramogas lauke ir kaip kitaip - pramogas vandenyje. Ir nesvarbu ar tai ežeras, upė, jūra, o gal egzotiškos atostogos prie vandenyno? Visur norisi atrodyti dailiai ir būti madingai.

Tad šį kartą noriu jums papasakoti apie 2017 vasaros maudymosi kostiumėlių tendencijas. Pastebėjote, kad nesakau pavasariui? Iš esmės Lietuvoje pavasarį niekur nenusimaudysi, išskyrus mūsų lankomą baseiną. Nors, jei planuojate atostogas kažkur kur šilta, pavasaris tinka. Tuomet skubu taisytis ir pristatau jums 2017 pavasario-vasaros maudymosi kostiumėlių tendencijas.


Nuotrauka iš ČIA

1. Nude spalvos maudymosi kostiumėliai

Jeigu jums patinka neutralios spalvos ir nude atspalviai, tuomet ši spalva tikriausiai puikiai jums tiks. Nors aš asmeniškai jos nesirinkčiau - su rudu, odos spalvos maudmosi kostiumėliu paplūdimyje galite atrodyti lyg nuoga.


2. Geltonos spalvos maudymosi kostiumėliai

Geltona spalva yra didžiulė, populiari tendencija tarp šio sezono maudmosi kostiumėlių, o geltonos spalvos atspalvių visas milijonas: ryški, citrinų, neoninė, kanarėlių, bananų.... tikrai rasite sau tinkamą atspalvį.


3. Gyvūnų kailio raštai

Įvairūs gyvūno kailio raštai, ypatingai laukinių kačių, niekad nenustoja tapti madingi ir populiarūs. Jie seksualūs, jie ryškūs - laukinė katė karštame paplūdimyje arba vandenyje...


4. Daugybė ryškių raštų

Etniniai motyvai, gėlės, dryžiai, ombre ir geometriniai... daug įvairių ryškių raštų šį sezoną bus matomų ant maudymosi kostiumų.


5. Maudymosi kostiumėliai su kutais

Kutai yra kažkas tokio, kas suteikia kiekvienai aprangai žaismingumo ir boemiško stiliau jausmą. Man kutai maudymosi kostiumėliuose labiau asocijuojasi su paplūdimio vakarėliu, festivaliais ir šėlionėmis iki ryto, negu tiesiog pagulėjimu ant smėlio ir nusimaudymu vandenyje.


6. Su raukinukais

Moteriška, jausmingesnė ir trapesnė maudymosi kostiumėlių detalė - raukinukai. Kurie buvo labai populiarūs 2017 madose, tikriausiai gerokai populiaresni už daugumą čia minimų tendencijų.


7. Permatomi maudymosi kostiumėliai

Aišku, tai tikrai nėra tie nekokybiški maudmosi kostiumai, kurie sušlapę tampa visiškai peršviečiami. Ne, čia mes kalbame apie permatomus intarpus, pro kuriuos matosi nuoga oda. O taip, seksualu, labai seksualu...


8. Su šonuose suvarstytomis juostelėmis

Juostelės ir visokie suvarstymai labai madingi šį sezoną, ir visiškai nesvarbu, ar mes kalbame apie vientisą ar bikini tipo maudymosi kostiumą. Tie seksualūs raišteliai sukuria tokią pačią paplūdimio deivės iliuziją, kaip ir permatomas audinys.


9. Su iškirpimais šonuose

Nežinote, ar rinktis vientisą ar bikini tipo kostiumėlį? Rinkitės su giliais iškirpimais šonuose - jis paslėps ko nereikia, akcentuos jūsų liemenį ir suteiks figūrai sportiškesnę išvaizdą.


10. Juostelės apvytos liemenį po krūtine

Juostelės ir raišteliai didelė ir populiari tendencija (pasikartosiu 😁), tad normalu, kad dar viena, populiari tendencija yra apjuosti liemenį po krūtine su viršutinės dalies juosta. Manau atrodo tikrai puikiai, juolab, kad pati juostelė turėtų būti labai naudinga tvirčiau prilaikant krūtinę, todėl plaukimas ir aktyvus poilsis paplūdimyje nebus joks kompromisas.


11. Bikiniai su surišamais raišteliais

Klasikinė ir amžinai populiari tendencija: raišteliais tvirtinami bikiniai viršutinėje ir/ar apatinėje dalyje.


12. Juostuota maudymosi kostiumėlio apačia

Net nežinau, kaip tiksliai apibūdinti šią tendenciją, tačiau, jei pažvelgsite į nuotrauką, kuo puikiausiai suprasite apie ką aš. Apatinė kostiumo dalis išskirtinai juostuota, tarsi sukarpytos medžiagos, šalia matome ir skirtingų spalvų ir skirtingų tipų viršutines dalis...


13. Apatinė kostiumo dalis su aukštintu liemeniu

Aukšto liemens, iškirpimų šonuose ir permatomos medžiagos maudymosi kostiumėliai yra šio, ir kelių praėjusių sezonų topai. Aukštinto liemens viršutinė dalis maskuoja atsikišusį pilvuką, o visai išvaizdai suteikia brandumo ir rimtumo.


14. Aukštai kirpta klubų linija

Patinka "Gelbėtojai"? Pamenate Pam (Pamella Anderson) su tuo seksualiu raudonu maudymosi kostiumėliu ir itin aukštai iškirpta klubų linija? Dizaineriai maudymosi kostiumėliuose pristato naujovę, su viesulu įsiveržusią į tendencijas ir sudominusią ja ne vieną merginą. Aišku, tai tipas, kuris atidengia daug kūno odos, kurios paprastai nerodome, tačiau su tokiu būsite karštos kaip Pam. 😉


15. Gili "V" formos iškirptė

Gili 'V' formos iškirptė matoma maudymosi kostiumėliuose (savaime suprantama, vientiso stiliaus) į mados tendencijas pasibeldė prieš kelis sezonus, kaip drabužio detalė. Apskritai, gili V formos iškirptė yra pakankamai stabiliai įsitvirtinęs akcentas, kuris dar turėtų būti populiarus sezoną ar du. Tik ar jums rinktis tokio stiliaus maudymosi kostiumą? Ar su juo jausitės gerai? Nepaisant to, kad tinkamas visiems figūros tipams, maniau daug geriau derėtų su idealiai simetriška ir gražios formos krūtine.


16. Plaukikų tipo, sportiško stiliaus viršutinė bikinio dalis

Sportiško stiliaus T formos marškinėliai apnuoginantys pečius puikiai tiks toms, kurios nenori netolgių įdegio dryžių ant pečių, dėvint klasikinį kostiumėlį su petnešėlėmis.


17. Viršutinė bikinio dalis, atrodanti kaip palaidinė itin trumpu liemeniu t.y. croptop'as

Įsivizduokite maudymosi kostiumėlį, kuris pridengia didžiąją dalį viršutinės kūno dalies ir labiau primena palaidinę negu tradicinį drabužėlį maudynėms. Prisipažinsiu, labai panašų žiūrinėjau įsigyti, tik pabijojau, kaip bus su įdegiu, ar ne per daug pridengsiu, o svarbiausia - tikriausiai visiškai netiks mano figūros tipui. Manau labai puikiai atrodytų toms, kurios norėtų vizualiai paplatinti pečių liniją.


18. Viršutinė dalis, tvirtinama aplink kaklą

Dar vienas nuostabus maudymosi kostiumėlio viršus merginoms, kurių pečiai nėra pernelyg platūs ir tinka prie bendro figūros vaizdo. Tiesa, dažniausiai jei priekis labai konservatyvus ir uždaras, tai nugara bus puošta įvairiais raišteliais, dekoratyviomis detalėmis ir akcentais.


19. Asimetrija - viršutinė dalis dengianti vieną petį

2017 pavasarį ir vasara asimetrija neapsiriboja tik suknelėmis ir keliauja į maudymosi kostiumėlius. Aišku, ši tendencija tikrai nebėra tokia populiari, kai praeitus sezonus, tačiau vis dar ryški tendencijų žvaigždė, kurios išmesti kol kas negalima. 😊


20. Vientisas maudymosi kostiumėlis

Taip, tas tobulas maudymosi kostiumėlis, kuris tinka tik jums: ar tai būtų paaukštinta lubų linija, ar plonos ar storos petnešos ar neįprasta spalva... Tiesa, podiumuose dažniausiai matomos neryškios spalvos, nenaudojamos jokios intensyvios detalės, kurios nukreiptų dėmesį nuo aiškaus, paprasto kostiumėlio silueto.


21. Maudymosi kostiumėliai, primenantys apatinį trikotažą

Kiek ši tendencija bus aktuali 2017 pavasariui ir vasarai, aš negaliu pasakyti, tačiau pats maudymosi kostiumo panašumas, perregimos medžiagos, siluetai į apatinį trikotažą yra pakankamai įdomi tendencija. Galbūt tiktų privačiame jūsų ir jūsų gyvenimo vyro vakarėlyje prie baseino ar kito vandens telkinio?


22. Kūrybingi paplūdimio drabužiai

Tikriausiai populiariausia visai laikais paplūdimio apranga buvo balta nėrta paplūdimio suknelė, per kurią daugiau ar mažiau matosi maudymosi kostiumėlis. Šį sezoną dizaineriai siūlo drąsesnius sprendimus iš ne tik permatomų, tačiau ir nepermatomų, skirtingų tekstūrų medžiagų: nerta, tačiau gal raudona? Lengva, bet gal ne suknelė, o perregimos kelnės? Kūrybingi sprendimai keliauja į mūsų paplūdimius.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šaltiniai:

Va ir viskas, štai tokiomis maudymosi kostiumėlių tendencijomis pasitiksime 2017 pavasario ir vasaros šilumą ir paplūdimius. Kaip jums naujosios kostiumėlių mados? Kas patiko labiausiai, o gal įsigijote naują kostiumėlį šiai vasarai? Papasakokite 😉




Ačū, kad skaitote,
Lai ši vasara būna karštesnė už karščiausias šio sezono tendencijas,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai