ESSENCE "Matt Matt Matt" ilgai išliekantis matinis lūpų blizgis (atspalviai - "01 La Vie Est Belle" ir "03 Girl Of Today")

Labas, ar pasiilgote? Savaitgalį pasiėmiau trumpučių atostogų ir išlėkėm pasisvečiuoti pas mano tėvus, kartu parodyti, kaip daug paaugo mano vaikutis, pabendrauti su broliais, vaikams padūkti tarpusavyje. Ir pagaliau, po 1,5 mėnesio lakstymo namie išleidau vaiką savo kojomis palakstyti lauke. Sekėsi jam sunkiai - žemė, tai ne tiesios buto grindys, bet jam buvo smagu ir tai svarbiausia. 

Na o pailsėjusi, šiek tiek atsigavusi aš vėl skubu pildyti tinklaraščio virtualiuosius puslapius ir pasakoti jums apie tuos nedidelius grožio dalykėlius, kurių jau spėjau pasiilgti. Paskutinį kartą kalbėjome apie Dove rankų kremą, tad šiam kartui keliaujame prie dekoratyvinės kosmetikos įrašų. O jei konkrečiau - lūpų blizgesius, kurių vienu dažausi labai dažnai, na o kitas - pasižiūrėsime, kas su juo negerai. Tad matiniu užvadintas, bet ne visai matinis lūpų blizgesys, primenantis lūpų dažus, iš Essence.

"Geras juokas ir ilgas miegas - geriausi vaistai nuo visko"
Airių priežodis


Produktas: ESSENCE "Matt Matt Matt" ilgai išliekantis lūpų blizgis (atspalviai - "01 La Vie Est Belle" ir "03 Girl Of Today")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus, besvoris jausmas ant lūpų
Labiausiai nepatiko: rožinio atspalvio priemonės formulė labai prasta
Tūris: po 5 ml
Kaina*: po 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 3/5 (už nr.1 blizgį - 1/5, už 3 numerio spalvą - 5/5)

Ką žada gamintojas: susitik matinę. kreminė naujų lūpų blizgių putų tekstūra suteikia ilgai išliekančią spalvą, kuri yra ryški ir turi velvetiškai matinį efektą.


Lūpų blizgių pakuotės yra kažkas naujo kompanijos lūpų produktų asortimento pakuotėse: aptaki, šiek tiek užapvalinta forma, šiek tiek storesnės tūbelės, labai tvirtas plastikas, juodi matiniai dangteliai. Iš tiesų, man jos labai malonios akiai ir ne tik, jas patogu ir malonu laikyti rankose, naudoti, nešiotis... Už naujas pakuotes tik teigiami vertinimai.

Jei kalbėsime apie aplikatorius, jie irgi kitokie, tarsi širdelės, tarsi lašelio formos, užapvalinti, gale siauresni nei prie pagrindo. Lūpų dažų konsistencijai jie tinka tiesiog idealiai, paskirsto tolygiai, patogu dažytis ir prie lūpų kampučių ir brėžti kontūrą. Super, labai gerai apgalvotas sprendimas.

Kvapas. Tiek lūpų skonis, tiek kvapas yra nepaprastai malonus, saldus. Patyrinėjus sudėtis, matome, kad jose naudojami saldikliai bei skonį ir aromatą suteikiančios priemonės. Man tas kvapas, o netyčia ir paragavus, skonis labai patinka. Beje, kvapas niekur neišgaruoja iš karto po padengimo - dar apie valandžiukę aš jį jaučiu, bet jei įprastai lūpų produktų kvapai mane erzina, tai čia nieko panašaus - atvirkščiai, aš netgi mėgaujuosi tuo lengvu, saldžiu aromatu.

Konsistencija. Nors gamintojas įvardijo lūpų blizgesį kaip matinį, tačiau taip tikrai nėra, efektas yra satino matinis, bet tikrai ne tas matinis, kurį mes įsvaizduojame išgirdę "matinis". Konsistencija tirštoka, gerokai tirštesnė negu kitos kada bandytos priemonės. Tačiau nepaisant tirštumo, ji tokia lengva, tarsi orinė, putų pavidalo, o gal su kokiais oro tarpeliais? Nes jaučiasi tikrai lengva ir neapsunkina lūpų.



Sudėtis: 
"01 la vie est belle"HYDROGENATED DIDECENE, TALC, POLYBUTENE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CERA ALBA (BEESWAX), DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, C26-28 ALKYL DIMETHICONEPENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM SACCHARIN, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"03 girl of today"HYDROGENATED DIDECENE, TALC, POLYBUTENE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CERA ALBA (BEESWAX), DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, C26-28 ALKYL DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM SACCHARIN, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Kaip jau minėjau, lūpų blizgesių tekstūra yra labai lengva, tarsi orinė, o konsistencija labai tiršta. Galbūt dėl šios priežasties paskirstyti produktą ant lūpų yra paprasta, dengiasi tolygiai ir lengvai. Kadangi viename įraše kalbame apie du atspalvius, tai turiu pasakyti, kad man ir patiko ir nepatiko, jaučiuosi dvejopai. Taip yra todėl, kad atspalvių formulės skiriasi. Nežinau, argi taip sunku pagaminti rožinės spalvos lūpų blizgesį? Jau ne kartą nusiviliu Essence tokios rožinės spalvos lūpų blizgesiu - formulė tokia, kad neįmanoma gražiai padengti ir išgauti normalų, tolygų efektą. Šičia - kaip ir visuomet, rožinė spalva išryškina visus lūpų netolygumus, sukuria spalvos burbuliukus, netolygiai prilimpa prie lūpų odos suspaudus lūpas spalva nusiima lauk lopinėliais, o galiausiai viskas susirenka į raukšleles ir atrodo tiesiog baisiai.

Tuo tarpu su "03 girl of today" atspalvis dengiasi labai dailiai tolygiai ir tikrai į jokias raukšleles nesukrenta, šiek tiek netgi pamaskuoja lūpų odos netolygumus. Žodžiu, priešingai rožiniam atspalviui, šitas atrodo tobulai gerai.

Mes jau išsiaiškinome, kad nors gamintojas teigia, kad tai matinė priemonė. Tą mums šaukte šaukia ir užrašai ant pakuotės, kur matt pakartotas tris kartus, jog po paskutinio tikrai imi tikėti, kad čia matinė lūpų priemonė. Bet ne, jog efektas satino matinis, gal net labiau satino, nei matinis, todėl rinkdamiesi priemonę neapsigaukite. Lygiai taip pat suabejojau, kai gamintojas produktą įvardijo kaip lūpų blizgį (blizgesį), kuris pagal idėją ir pavadinimą, turėtų spindėti, ar ne? Arba būti skystesnis? Arba jo efektas turėtų būti skaidresnis ant lūpų? Ne, čia gi nei blizga, nei skystas, nei skaidrus ant lūpų - spalva sodri, sunki ir man tai greičiau skysti lūpų dažai arba kreminiai lūpų dažai negu lūpų blizgesys. Tačiau jei gamintojas taip nori vadinti savo produktą, aš nesipriešinu, tebūnie, vadinsiu taip pat, tik prie etikečių vistiek klijuoju "lūpų dažai" etiketę. 😃

"01 LA VIE EST BELLE" atspalvis švelniai rožinis, tokie atspalviai paprastai man labai patinka. Tačiau jau išsiaiškinome visus spalvos trūkumus ir efektus. Ir kadangi eilinį kartą nusiviliu Cosnova kompanijos (Catrice ir Essence) tokiu rožiniu atspalviu, tikrai nebandysiu įsigyti tokios spalvos iš šios kompanijos asortimento, bent jau tol, kol nebūsiu tikra, kad jiems pagaliau pavyko sukurti patvarią, į raukšleles nesubėgančią formulę. Kažkaip tikėjausi, kad per kelis metus bus sukurta, atnaujinta rožinės spalvos gaminimo formulė ir pagaliau išrasta, kaip ją pagaminti taip, kad mes, moterys būtume patenkintos ir netektų nusipirkus keiksnoti, kol galiausiai tiesiog vėl išmestume lauk.


ESSENCE matt matt matt longlasting lipgloss "01 LA VIE EST BELLE"

"03 GIRL OF TODAY" atspalvis yra tikrai puikus tamsiai rožinis su raudonu atspalviu. Man jis neatrodo labai natūralaus atspalvio mano spalviniam tipui. Tačiau kas sakė, kad aš ieškau natūralumo? Su šituo atspalviu aš neturėjau jokių problemų, jį dengiu dažnai, naudoju beveik nuolat ir esu labai patenkinta tiek atspalviu, tiek kokybe.

ESSENCE matt matt matt longlasting lipgloss "03 GIRL OF TODAY"

Išgirdus žodį "matiniai lūpų dažai" mane beveik visuomet nupurto, tik pagalvojus, kokios išsausėjusios mano lūpos bus po to, kaip jas reikės lepinti ir puoselėti, kol vėl nors šiek tiek atgaus pradinio drėgnumo. Šie lūpų dažai man asmeniškai visiškai nesausina lūpų odos, tačiau aš to ir nesitikėjau - gi čia ne matinis, o satininis produktas. Kas mane dar labai žavi? Priemonė visiškai neturi lipnumo - tik padengus jaučiamas drėgnumas, o išdžiūvus - visiškai nieko nebejaučiu, jei ne kvapas, atrodytų, kad ir ant lūpų tą dieną nieko nedengiau. Priemonės gerai prilimpa prie lūpų, nepasakyčiau kad labai lengvai nusitrina, tačiau ir matiniams produktas būdingo patvarumo tikrai neturi. Man dažai išsilaiko apie 4 valandas, paskui spalvos pigmentas stipriai blanksta ir greitai norisi tiesiog atnaujinti lūpų spalvą.

Tad ar man patiko? 03 numerio spalva, tekstūra, formulė ir konsistencija yra tiesiog tobula, aš ją su malonumu naudoju ir tikrai planuoju naudoti labai ilgai (na, kol baigsis buteliukas), tuo tarpu 01 numerio - nežinau, ką aš su ja darysiu, visiška nesąmonė. Norisi pirštu pagrūmoti kompanijos produktų gamintojams - jei neišeina rožinė, gal tokios geriau iš viso neleisti į rinką? Žodžiu, būtent ta rožinė labai stipriai numuša įvertinimo balus. O šiaip jau man patiko, tikrai rekomenduoju pasidairyti, privengiant 01 atspalvio produkto. 





Ačiū, kad skaitote,
Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. Kad, sakyčiau, ta 03 labiau ir tinka :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :) Taip tikriausiai, nors pasižiūrėjus į spalvas dar norėčiau 02 spalvytę išbandti :)

      Panaikinti
  2. Droge jau mačiau ir naujus essence shine lūpų blizgius ;) Tik nepatiko, kad nėra testerių, o pačios produktų pakuotės neužklijuotos. Tad labai didelė tikimybė nusipirkti pradarytą produktą... Kiek esu pastebėjusi, daugeliui moterų atrodo normalu atidarinėti ne testerių pakuotes ir pvz., uostyti kvapą ar pan.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man kosmetikos pakuočių atidarinėjimas yra kažkas baisaus, ne kartą teko matyti ir ne tik, esu nusipirkusi matomai pradarytą, padžiūvusį tušą, o ir kosmetika būna nebe šviežiausia. Žodžiu, paskui nesupranta moterys, kodėl prasta kokybė. jei niekas neatidarinėtų, visos džiaugtumėmės kokybe. :) O dėl Essence, jo, daug kur nėra testerių, nors mačiau paletės kai kurios turi testerius stalčiuke po produktu. Kita vertus ir pačios parduotuvės galėtų paaukoti vieną pakuotę testeriui :)
      Shine - iš pavasario vasaros kolekcijos, dar nebandžiau, reiktų pasižiūrėti.

      Panaikinti
    2. Aš jau apžiūrėjau naujienas, bet nieko nepirkau. Norėjau išbandyti naują Essence antakių gelį stikliniame indelyje, bet labai gaila, kad tik vienas atspalvis, ir jis man per tamsus :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą