PLANETA ORGANICA ir avietės - mėgstamiausia kombinacija kūnui ir uoslei

Aš mėgstu Planeta Organica kūno šveitiklius - manau, jog tai vienas geriausių santykių rinkoje, jei vertinsime kainą ir kokybę. O ir pasirinkimas didžiulis: kiekvieno uoslė tikrai atras jam priimtiną kvapo kombinaciją, gamintojų asocijuojamą su viena ar kita pasaulio vietove.

Šį kartą mano rankose atsidūrė "Siberia" kūno šveitiklis su kedro riešutais ir avietėmis. Prieš pirkdama, tiesą sakant aš suabejojau, mat kažkur buvau skaičiusi, ar girdėjusi, jog šita priemonė kvepia nemaloniai, tiesiog smirda. Aš parduotuvėse niekuomet neatidarinėju jokių pakuočių, net jei tik noriu paauostyti, koks priemonės kvapas, todėl rizikavau ir pirkau aklai - ir nė kiek nesigailiu. 😊

"Pasitikėk savimi. Tu žinai daugiau, negu tu manai, kad žinai"
Dr. Benjamin Spock


Produktas: PLANETA ORGANICA 100 % natūralus kūno šveitiklis "Siberia" su Sibiro kedrų riešutais ir aviečių aliejumi
Gamintojas: "Planeta Organica" Pagaminta Rusija
Paskirtis: pašalinti negyvas kūno odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras šveičiamasis efektas
Labiausiai nepatiko: pora vidutinio saugumo ingredientų sudėtyje
Tūris: 450 ml
Kaina*: 8,40 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Pigu.lt
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Aviečių aliejus, praturtintas vitaminu E, saugo odą  nuo UV -A ir UV-B spindulių. Kedro riešutų lukštai giliai valo odą ir pasižymi jauninančiu poveikiu, aktyvizuoja kraujo ir limfos mikrocirkuliaciją.
Naudojimas: paskirstyti nedidelį kiekį šveitiklio ant drėgnos odos lengvais, masažuojamaisiais judesiais, nuplauti vandeniu.


Didelė, plastikinė kūno šveitiklio pakuotė turi skaidrų pagrindą - indelį, tuo tarpu dangtelis juodos spalvos. Dizaine naudojamas raudonos spalvos akcentas su ruda spalva, kuris man niekaip nesusijęs ir nesiasocijuojasi su Sibiru, tačiau tai aiškiai parodo, kad reiktų tikėtis aviečių ir raudonos spalvos produkto. Šiaip visa informacija ant produkto yra rusų kalba, tad man asmeniškai čia labai gelbėja platintojų lipdukas su vertimu. Indelyje jokių dozuoklių nėra, tiesiog atsukame dangtelį ir kabiname produktą lauk. 😊

Kvapas buvo tas aspektas, kurio aš bijojau labiausiai, mat jau buvau girdėjusi, kad produktas neva tai turėtų nemaloniai smirdėti. Uostant iš indelio jaučiu saldų, aviečių uogienę primenantį kvapą. Iš tiesų, tikrasis aromatas atsiskleidžia susimaišius su vandeniu, naudojant produktą duše. Tuomet jaučiu ne tik saldžiai gaivias avietes, tačiau ir sunkesnio kvapo kedro mediena ar tai riešutai. Mmmm... tiesą sakant man ta aromatų visuma tokia maloni, kad visai pirkčiau tokio kvapo kūno purškiklį. 😀

Konsistencija. Produktas raudonos spalvos ir iš pirmo žvilgsnio labai primena aviečių uogienę. Mano akimis jos tirštumas vidutinis, šveičiamųjų dalelių nemažai, ir jos ne tik tos rudos spalvos, kurias matome konsistencijoje, tačiau ir nemažai baltų, kurios turėtų būti jūros druska, ir yra nematomos raudonos spalvos konsistencijos masėje.


Sudėtis: Maris Sal, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Pinus Sibirica Shell Powder, Organic Rubus Idaeus Seed Oil, Organic Rubus Chamaemorus Seed Extract, Rosa Canina Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Cetearyl Alcohol, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Parfum, Chlorophyll, Iron Oxides.


Poveikis. Prieš pradedant naudoti šveitiklį, aš nesitikėjau, kad jis gali būti prastas. Ankščiau naudoti kompanijos šveitikliai nenuvylė, tad tikėjausi, kad nenuvils ir šis. Ir iš tiesų: kūno šveitimas priemone labai malonus, ne per stiprus, ne per švelnus. Kūnas optimaliai gerai nušveičiamas, pašalinamos visos negyvos odos ląstelės, ji jaučiasi nepaprastai švelni, atnaujinta ir atšviežinta. Tad šveitimas - visiškai be priekaištų - 10 balų!

Sulig kiekvienu priemonės naudojimu, mano oda atrodo dar švelnesnė, dar lygesnė, dar elastingesnė. Gamintojas dar sako, kad šveitiklis jaunina odą bei gerina kraujo mikrocirkuliaciją. Kaip patikrinti pastarąjį teiginį aš nežinau, o kad šveitiklis jaunina odą, aš nelabai noriu tikėti - kad atrodo gražiau, tikrai taip, o kad jaunina - tikrai ne.

Tad šveitiklis man labai labai patinka: kvapas, atsiskleidžiantis vonioje - nepaprastai malonus, šveitimas - efektyvus ir malonus, kaina - racionali ir protinga. Nelieka nieko kita, kaip išgirti produktą, paploti katučių 👏 ir rekomenduoti išbandyti ir jums. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Tikrai puikūs kūno šveitikliai, vieni mano mėgstamiausių :) Dar vienas mano favoritas - Organic Shop kūno šveitiklis su mangais.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, tik jei neklystu dabar pakuotes arba sudėtis keičia Planetos Organicos šveitikliu.
      Apie Organic Shop girdėjau labai daug gerų atsiliepimų - sekančiam kartui jau nusipirkau jų šveitiklį su jūros dumbliais, nors abejojau ar neverta su mangais imti. :)

      Panaikinti
    2. Su jūros dumbliais nebandžiau, bet jei patinka mangų aromatas - turėtų patikti ir šis šveitiklis, nes kvepia tikrai "skaniai" :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą