BOUCHERON "Serpent Boheme" parfumuotas vanduo moterims

Berods prabėgo porą mėnesių, kai paskutinį kart pasakojau apie kvepalus? Per tą laiką prabėgo ir beveik mėnuo, kai paskutinį kart kvėpinausi, mat... tiesiog kurį laiką neužuodžiau jokių kvapų, tad kvėpintis greičiausiai būtų buvę ir beprasmiška ir nelogiška. Esu iš tų žmonių, kurie kvėpinasi dėl savęs, tam, kad kvapą užuostų patys ir kvėpintųsi dėl savęs, tad netekusi uoslės aromatus palikau ramybėje, nors... dar iki susirgdama labai norėjau jums papasakoti apie Boucheron Serpent Boheme aromatą.


Produktas: BOUCHERON "Serpent Boheme" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Interparfums". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: mano turimas 4,5 ml. Parduodama 30 ml; 50 ml ir 90 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2020 m
Aromato kūrėjas: Anne Flipo
Kaina: 30 ml - 49,95 Eur; 50 ml - 66,95 Eur; 90 ml - 97,00 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas
Kvapo kategorija: šipro - gėlių

Gamintojo aprašymas: Serpent Boheme - apsaugos talismanas ir amžinos meilės ženklas. 1968 m. Frédérico Boucheron gyvačių vėrinys įkvėpė Maison sukurti kolekciją, skirtą laisvoms ir ryžtingoms moterims, tokioms kaip Frédérico žmona Gabrielle Boucheron: Serpent Bohème. Frédérico įžvelgiama apsauginė dvasia ir toliau įkvepia kiekvieną kolekcijos kūrinį.

Per kelis dešimtmečius Serpent Bohème įsitvirtino kaip viena žymiausių BOUCHERON kolekcijų. Istorija ir simbolika alsuojanti kolekcija įsišaknijo, ilgainiui ji tapo praturtinta ir atnaujinta unikalia stilistine laisve. Pasisemdami įkvėpimo iš šios svarbiausios juvelyrikos kolekcijos ir turtingos jos istorijos, BOUCHERON sukūrė naują kvapų liniją, kuri ištikimai perima esminius šių papuošalų principus. Serpent Bohème, apsauginė BOUCHERON brangenybė - kvapas, sukurtas pasitikinčiai, drąsiai moteriai. Tai tarsi duoklė Gabrielle Boucheron asmenybei.

Serpent Bohème aromato moteris įkūnija laisvą dvasią, nepriklausomybę ir, žinoma, eleganciją. Ji švenčia kasdienybę, vadovaujamasi grožiu ir svajonėmis. Nuolatinis gyvatės atgimimas, kai ji keičia odą - tarsi laimės pažado atnaujinamas “ - parfumeris Anne Flipo.



Viršutinė nata: mandarinas, juodieji serbentai
Širdies nata: turkiška rožė, arabinis jazminaitis, dykumos rožė
Apatinė nata: pačiulis, santalas, baltasis muskusas, švitrūnas


Sudėtis: ALCOHOL DENAT. (SD ELCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, CI 15985 (YELLOW 6), CI 19140 (YELLOW 5), BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, APLHA-ISOMETHYL IONENE, GERANIOL, LIMONENE, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose nedidelio kiekio kvepalų miniatiūra. Mažytis stiklinis buteliukas atrodo visiškai taip pat, kaip pilno dydžio pakuotė, skirtumas tik, kad mano pakuotė neturi purkštuko ir raištelio ant kakliuko. Viena buteliuko sienelė puošta iškiliu raštu, lygiai tokiu pat, tik atsispausdintas ant kartoninės sienelės. Buteliuko dizainas minimalus, šviesus ir švarus, tačiau turi moteriško žavesio. Vientelis miniatiūros nepatogumas yra dozavimo danga - buteliuko dangtelį reikia atkimšti, tada dar nuimti silikoninį dangtelį ir tada aromatą tepti pirštu. Bandžiau silikoninio dangtelio nenaudoti, bet tada kvepalai tiesiog išteka lauk. Buteliukas su purškikliu būtų ženkliai patogesnis.


Kvapas. Aromatas atsiveria mandarinių ir juodųjų serbentų natomis, kvapas per kelias sekundes atveria lengvai saldžias natas, kurias netrukus keičia gėlinė rožių ir vos jaučiamų jazminų sąskambiu. Paprastai tiesiog alpstu iš malonumo nuo jazminų aromato, tačiau deja, čia jis labai silpnas, užgožtas rožių kvapo ir praktiškai nejaučiamas. Be abejonės centre dominuoja rožės, kurias paryškina netrukus atsiverianti baltojo muskuso bei santalo natomis. Šiame mišinyje nepriekaištingai įsipaišo ir suskamba pačiulio natos. Pastebėjau, kad dažnai pačiulis ryškiai uždominuoja apatinėse natose, tampa bemaž dominuojančiu akordu. Šiuose kvepaluose jis dailiai papildo kompoziciją pernelyg nešokdamas aukščiau kitų natų, nekutendamas uoslės ir neužgoždamas muskuso bei medienos aromatų.

Kvapas ant mano odos nudžiūva su dominuojančios rožės ir muskuso kvapu. Tas kvapas man toks jaukus, kviečiantis prisiglausti, prieiti arčiau ir keliantis elegantiško intymumo asociacijas. Nors aromatas intymus, visgi, jis nėra seksualus, erotiškas ar provokuojantis. Serpent Boheme kvepalai neutralaus, švaraus, tyro ir moteriško kvapo kombinacija, kviečianti apsikabinti. Gražus, jaukus, tyras ir moteriškas aromatas.

ČIA

Mano nuomone, šis aromatas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas neturi labai stipraus šleifo, nėra užgožiantis viską aplink. Nuo odos jaučiamas ne daugiau nei per 30 cm nuo odos, todėl neerzins dienos metu, netrikdys kolegų biure ar aplinkinių dienos metu. Ir nors kvapas nėra labai stiprus, jis visai neblogai išlieka, sakyčiau iki 6 val, kol visiškai išgaruoja nuo odos ir norisi vėl pasikvėpinti. Lyginant su kitais rinkos aromatais - visiškai normalus išlikimo laikas. Deja, jau turiu vieną Boucheron aromatą, kuris išlieka beprotiškai ilgai, tad nori nenori bandydama Serpent Bohene lyg ir tikėjausi, kad ir šis išliks ilgesnį laiką ant odos. Neišlieka tiek ilgai, kiek tikėjausi ir nėra toks stiprus, kad tiktų vakaro metui.


Rožės ir baltasis muskusas. Tyras, nekaltas ir moteriškai intymus aromatas, kuris kviečia prieiti arčiau. Kvapas, kurį mielai rinkčiausi pasimatymui arba dienomis, kai norisi jaukumo ir aromato tik sau. Jis neturi labai ilgo išlikimo laiko, nejaučiamas per didesnį atstumą, tad puikiai tinka dienos metui kad ir darbo aplinkoje. Mano galva tai labai saugus, gražus aromatas, kuriame tik kiek ryškiau spindi rožių natos. Būtent ta gamintojo sukurta saugi aromato DNR tiks masėms, patiks nežinančioms ko nori ar ieškančioms neįmantraus, paprasto, moteriško, nosies neriečiančio aromato. 
Man labai patiko, tačiau žinau, kad šio kvapo pilnos pakuotės įsigyti neplanuoju - džiaugiuosi išbandžiusi, bet man reikia truputėlį stipresnių ir kiek mažiau rožių kvapo turinčių aromatų.

Aromatas panašus į:
- GUCCI "Gucci Premiere"
- JO MALONE LONDON "Honeysuckle & Davana"
- DIOR "Miss Dior Cherie"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai