EO LABORATORIE Glycerine "Fruit" glicerininis rankų darbo muilas su karambolos, mango ir papajos vaisių ekstraktais

Mes tikriausiai muilą 'valgom', nes namuose nespėju keisti muilo pakuočių, kai regis tik šviežiai padėtas muilo gabalėlis žiūrėk jau sumažėjo iki beveik neįmanomo naudoti dydžio - ir tai pastebėjau tik kai susilaukėme vaiko ir jis pats pradėjo plautis rankas. Ir kur nesibaigs, kai reikia visiems meškiukams rankas nuplauti, kai mašinėlė netyčia lauke pasivažinėjo ir pan. Šį kart sunaudojome EO Lab glicerininį muilą su vaisių aromatu, tad tradiciškai - noriu bloge palikti trumputį įrašą.


Produktas: EO LABORATORIE Glycerine "Fruit" glicerininis rankų darbo muilas su karambolos, mango ir papajos vaisių ekstraktais
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: odai nuplauti, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: šiek tiek sausina
Tūris: 130 g
Kaina: 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita

Ką žada gamintojas: Rankų darbo kvapnus muilas. Vaisių kvapo glicerino muilas praturtintas karambolos, mango ir papajos vaisių ekstraktais. Sudėtyje yra 88,6% natūralių augalinės kilmės medžiagų. 
Naudoti kaip įprastą muilą. 

Sudėtis: Vegetable Glycerin, Aqua, Sorbitol, Averrhoa Carambola Fruit Extract, Sodium Laureth Sulfate, Stearic Acid, Carica Papaya Fruit Extract, Propylene Glycol, Mangifera Indica (Mango) Seed Oil, Lauric Acid, Perfume, Sodium Hydroxide, CI 77891, CI 19140, CI 45380.


Mano nuomonė. Muilo pakuotė visiškai paprasta - skaidraus plastiko apvalkalas su užklijuota ruda etikete, kurioje galima rasti informaciją apie produktą. Jokios puošybos čia nėra - didžiausia puošmena yra pats muilas ir gamintojas tai puikiai žino. Visgi, mano galva gamtai būtų gerokai saugiau vietoj plastiko rinktis popieriaus pakuotę, tačiau greičiausiai muilo matomumas būtų ženkliai apribotas, tad mažiau akių sugundytų ryški jo išvaizda.

Oranžinis muilo gabalėlis puoštas baltomis bangomis ir abstrakčiomis formomis. Toks efektas išgaunamas į glicerino muilo bazę pilant ir lengvai pamaišant aliejinio pagrindo arba neskaidrią bazę. Priemonės sudėtis greičiausiai nėra pati geriausia, joje galima rasti SLS, kuris sukelia putojimą, tačiau kartu gali ir sausinti rankas. Labai lengvas, vos jaučiamas sausinimas jaučiasi, tačiau ne iš karto ir ne pernelyg stipriai - tik po ilgesnio muilo naudojimo pajutome, kad rankos kiek stipriau sausėja nei naudojant kitą muilą.

Šis muilas sukurtas su karamblos, mangų ir papajų vaisių ekstraktais ir pakvėpintas vaisiniu aromatu. Plaunantis rankas lyg ir užuodžiu mangus, tačiau detalizuoti kuo kvepia muilas sudėtinga. Iš ties aromatas vaisinis, stiprumas toks, kokio reikia - pakankamas, kad aiškiai jaustųsi, tačiau uoslės nekutena. Muilas gerai putoja, švariai prausia ir trumpam ant rankų palieka vaisinį aromatą. Sakyčiau visai geras, kiek geresnis nei vidutinės kokybės muilas, kuris gerai prausia ir maloniai kvepia. Sužavėjo išvaizda, tačiau baigėsi ženkliai greičiau, nei tikėjomės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. na labai gerai, kad turit visa šeima įprotį dažnai plauti rankas - aš pati tokia maniakė ir visada pastebiu, kas jų neplauna ir man varo tie žmonės baimę 😂

    pati irgi labai noriu naudoti gabalinį muilą, bet kažkaip vis atrodo, kad su juo daugiau netvarkos. ar klystu? kodėl vat naudoji gabalinį, ne skystą? ☺️

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D :D Tiesa.
      O pas mus ženkliai daugiau gabalinio sunaudojama, nors turime ir skysto - pastarąjį labiau mėgsta mano vaikas. Netvarkos nėra daugiau nei su skystu - svarbiausia rasti gerą, patogią muilinę, geriausia su vieta vandeniui nubėgti ar kauptis, kad nesiliestų vanduo prie muilo. Nėra nieko nemaloniau, nei aptirpę muiliniai glitėsiai/ muilo snargliukai :D :D Bet naudojant patogią muilinę to vargo nebėra, tiesa reta patogi yra graži :D
      O šiaip muilinę išvalau as kart valydama kriauklę, bet lygiai taip pat dažnai nuvalau ir skysto muilo buteliuką :)

      Panaikinti
    2. jo, muilinę tai tikrai reiktų įsigyt tokią normalią :))) kad nebūtų snargliukų, fe :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą