KINETICS "Nano Seal" For Dry & Brittle Nails - nagų lako pagrindas ir stipriklis sausiems ir trapiems nagams

Tiesa ta, kad nuo nuolatinio nagų lakavimo, jie silpnėja, sausėja ir sluoksniuojasi. Nors mano nagai palyginus stori ir sveikti, tačiau pamenu laikus, kai lakavau ištisai apie penkis metus ir turėjau rimtai besisluoksniuojančius nagus. Tada vietoje įprasto pagrindo pradėjau naudoti pagrindus su gydomąja funkcija - tam kartui iš ties padėdavo, nagai sustiprėdavo. Tik nustojus naudoti prireikdavo laiko, kol vėl ataugdavo sveikas nagas. Priemonės su stiprikliais vis dar naudoju ir šiandien man norisi jums papasakoti apie priemonę, skirtą sausiems ir trapiems nagams iš Kinetics.


Produktas: KINETICS "Nano Seal" For Dry & Brittle Nails - nagų lako pagrindas ir stipriklis sausiems ir trapiems nagams
Gamintojas: "Kinetics Nail Systems" Ltd.. Pagaminta Riga, Latvija
Paskirtis: atkurti sausus ir trapius nagus, apsaugoti nuo spalvoto nagų lako pigmentacijos nago plokštelei
Tinkamas tipas: sausiems ir trapiems nagams
Labiausiai patiko: efektas 
Labiausiai nepatiko: keli ingredientai sudėtyje
Tūris: 15 ml
Kaina: 6,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Cascada

Ką žada gamintojas: Nano Seal – tai vitaminų A, E, B5 ir C mišinys, akimirksniu drėkinantis sausus ir trapius nagus bei padedantis juos atstatyti. Pagamintas naudojant nano technologijas, kurių dėka itin smulkios dalelės patenka į gilesnius nago sluoksnius.

Naudojimas:
1. Jei priemonę naudojate kaip nagų lako pagrindą, nulakuokite švarius nagus 1 sluoksniu, leiskite išdžiūti. Lakuokite nagus pasirinktu nagų laku.
2. Jei naudojate priemonę vietoje nagų lako, lakuokite nagus 2 sluoksniais.

Norėdami sutvirtinti nagus, procedūrą kartokite kas 2-3 dienas. Vieno produkto buteliuko jums užteks maždaug 52 kartams!

Sudėtis: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Alumina, Benzophenone-3, Argania Spinosa Oil, Tocopheryl Acetate, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Panthenyl Triacetate, Polyvinyl Butyral, Retinyl Palmitate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, CI 77510, CI 60725.


Mano nuomonė. Apie Kinetics kompaniją esu susidariusi visai neblogą nuomonę - manau dizaineriai tikrai žino ką daro. Žaviausia idėja yra ta, kad gamintojas kiekvienam produktui turi pavadinimą, susijusį su gyvūnu, pavyzdžiui, šiuo atveju turime ruonį, kuris angliškai Seal, kartu reikšia ir užrakinti, vartojamas norint pasakyti "apsaugoti'. Reikšminga ir dviprasmiška. Todėl nenuostabu, kad ir ant pakuotės pavaizduotas ruonis. Kartoninės dėžutės dizainas man pasirodė patrauklus, tvirtai ir stabiliai atrodo ir pagrindo buteliukas.

Nagų lako pagrindas be jokio vargo pasidengia ant nago plokštelės, dengiant atrodo, kad jis dar ir pats savaime pasilygina, kad gražiai pasidengtų ant plokštelės. Priemonė suteikia nagui švelnų, vos matomą melsvą atspalvį, sakyčiau neįprasta, kai tokių priemonių gamintojai stengiasi, kad lakas vos paryškintų baltą ar rausvą spalvą, suteikdamas sveikesnių nagų išvaizdą. Priemonė puikiai išlygina nago plokštelės nelygumus, itin greit džiūva ir suteikia spindesio efektą.


Ar nagų lako pagrindas stiprina plokšteles? Ar jas drėkina? Po kokio mėnesio naudojimo jaučiu, kad iš ties nagai tvirtesni, taip stipriai nebesisluoksniuoja, o galiausiai sluoksniavimasis iš viso dingsta. Nors nepasakyčiau, kad nagą drėkintų... Ir kad ir kaip jus nuvilsiu, bet vienas produktas negali stebuklo. Čia kaip veido priežiūroje - vienas kremas nebus visagalis išspręsti bėdas, reikia subalansuotos rutinos. Lygiai taip pat ir čia - šalia tokio tipo priemonių reiktų nepamiršti nuolat drėkinti odeles aliejais, reguliariai naudoti rankų kremą, prižiūrėti odeles, saugoti nagus nuo mechaninių pažeidimų. 

Stipriklis man patinka, su juo lengva dirti, džiūva greit ir rezultatai visai puikūs. Tokie nagų stiprikliai gali padėti sumažinti nagų trapumą, sluoksniavimąsi, tačiau reiktų ieškoti priežasties, kodėl nagai padėjo trupėti ar sluoksniuotis? Gal nenaudojate pirštinių buities darbams ar mechaniškai pažeidžiate nagus? Gal per dažnai lakuojate? O gal organizmui trūksta vitaminų ar mineralų? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai