ORIFLAME Disney Pixar "Toy Story 4" plaukų ir kūno prausiklis vaikams

 Man atrodo greit ateis laikas, kai nebekalbėsiu apie vaikišką kosmetiką - vaiko pasirinkimai darosi savarankiški, aš jiems įtakos turiu vis mažiau. Viena vertus labai džiaugiuosi savarankiškumu, tačiau kartu suprantu, kad ne mano pasirinkimo bloge greičiausiai nebereikia? Kaip jūs galvojate? Va ir pastarąjį kūno prausiklį vaikas išsirinko pats - paprašė pavartyti žurnaliuką ir prisireikė - nupirkau ir šiandien dar trumpai pasakoju apie Oriflame prausiklį, skirtą kūnui ir plaukams.


Produktas:
ORIFLAME Disney Pixar "Toy Story 4" plaukų ir kūno prausiklis vaikams
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: šalinti plaukų ir kūno nešvarumus
Tinkamas tipas: sukurta vaikams
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: kai kurie ingredientai priemonės sudėtyje
Tūris: 200 ml
Kaina: pilna kaina 5,00 Eur
Kur galima įsigyti: iš Oriflame konsultantų arba internetu

Ką žada gamintojas:Disney“ linijoje rasite saugias, alergenų neturinčių ingredientų formules, puikiai tinkančias vaikams. Šie smagaus ir linksmo dizaino gaminiai pradžiugins kiekvieną vaiką!

Sudėtis: AQUA, COCO-GLUCOSIDE, LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERYL OLEATE, PARFUM, CITRIC ACID, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, POLYQUATERNIUM-67, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, DMDM HYDANTOIN, BENZOPHENONE-4, SODIUM CITRATE, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, PHENOXYETHANOL, ASCORBYL PALMITATE, CI 15510, CI 16035.


Mano nuomonė. Suprantu, kas patraukė mano vaiko žvilgsnį - akį traukianti pakuotė su pažįstamais personažais iš filmuko. Ryški ir spalvinga etiketė ir sukurta vaikams panorėti ir puikiai suprantu - kai buvau vaikas, mane irgi džiugino spalvingos pakuotės su žinomais personažais, o ne nuobodžios, saugios suaugusiųjų pakuotės. Nors etiketė patraukli vaikiškoms akims, tačiau plastikas man nepasirodė labai kokybiškas, greičiau pigus, minkštas ir ne kokybiškai skaidrus. Atidaromas buteliuko kamštelis labai patogus - lengva atkimšti viena ranka, tad paprasta ir vaikiškoms rankoms.

Geltonai dažyta dušo želė vidutinio tirštumo, kvepianti kosmetiniu apelsinų kvapu. Nieko panašaus į tikrus apelsinus, jaučiasi, kad kvapas kosmetinis, tačiau mano vaikui patinka. Vėlgi - puikiai suprantu, mat iki šiol rinkdavau bekvapės kūno ir plaukų priežiūros priemones.

Kalbant apie sudėtines dalis, iš pirmo žvilgsnio atrodė visai neblogai - pirmi du putojimą sukeliantys ir nešvarumus šalinantys ingredientai saugūs, tačiau prie jų gamintojas dar pasirinko naudoti SLS, kuris dažnai sausina. Nesaugiai pasirinkti ir konservantai, yra aromatui skirtų sudėtinių dalių.

Prausiklis intensyviai putoja, tad reikia nedidelio priemonės kiekio vienam kartui. Deja, tiek vaikas, tiek aš vis pamirštame ir panaudojame greičiausiai daugiau, nei reiktų. Priemonė naudojame tik kūno odai prausti, tad nelabai pastebėjau kokio nors stipresnio kūno odos sausumo. Prausia gera, vaikui patinka kvapas ir etiketė - priemonė nebloga, tad kol kas vaikas naudoja ir regis naudojimas jį džiugina labiau, nei bekvapiai ar neutralios pakuotės kūno prausikliai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai