2023 pavasario - vasaros tendencijos: plaukų spalvos ir aksesuarai plaukams

Valio! Bloge rodosi pirmoji plaukų tendencijų dalis!
Vakar tinklaraštyje nebuvo paskelbtas joks įrašas, nes susirgau. Tiesą pasakius vis dar jaučiuosi silpna, bet vakar, vakar buvo tikras kosmosas. Jau senokai nesirgau taip, kad iš lovos negalėčiau pakilti, kad iki tualeto nueiti būtų lygu kelionei į kosmosą, nuo pasiruošimo iki realaus 3 metrų nuėjimo. Kūnas buvo be lašo energijos - bloga buvo taip, kad atrodė, jog siela kūną apleido. Brr... šiandien jau geriau ir tikiuosi greit pavyks atgauti jėgas ir grįžti į įprastą gyvenimą. Laikas parodys, o kol kas - bandau jums įrašyti naujausią tendencijų įrašą, kuriame noriu papasakoti apie madingas šiltojo sezono spalvas ir plaukų aksesuarus.


PLAUKŲ SPALVOS:

Vario raudoni


Šilto atspalvio ruda


Šokolado ruda


Karamelinė blondinė


Blondinė


Persikinė blondinė


Pasteliniai mėlyni


Dviejų kontrastingų spalvų (Gemini hair)



PLAUKŲ AKSESUARAI:

Lankeliai




Spalvoti plaukų segtukai


Kaspinai


Plaukų aksesuarai su perlais


Metalinės plaukų žnyplės ir segtukai



Skarelės plaukuose


90 stiliaus plaukų segtukai


KAS SVARBIAUSIA 2023 PAVASARIO - VASAROS PLAUKŲ SPALVŲ IR PLAUKŲ AKSESUARŲ TENDENCIJOSE?

Tikriausiai didžiausia staigmena tarp plaukų spalvų tendencijų matyti karaliaujančią vario raudoną - -paprastai tokius atspalvius renkamės rudens, bet ne vasaros metui. Tarp tendencijų šiais metais nemažai saugių sprendimų, tokių kaip blondinė, šokoladinė ruda, tačiau ir norinčios eksperimentuoti ras madingų tendencijų. Šiais metais itin populiarus Gemini dažymas, kurio esmė dvi kontrastingos spalvos, naudojamos kartu. Na, o jei norisi ryškumo, visuomet galima išbandyti pastelinę žydrą ar persikinę blondinę.

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad aksesuarai nuo praeito sezono mažai keitėsi. Taip, tiesa - vis dar labai madingi lankeliai, perlais puošti aksesuarai ir įvairūs plaukų segtukai, iš kurių reiktų išskirti metalinius, perlais ir gėlėmis puoštus bei nedidelius '90 stiliaus drugelius, gėlytes. Pamenate tokius? Pats metas traukti iš dėžučių glūdumų, jei juos išsaugojote. Jei ne - netrukus turėtumėte rasti įsigyti bet kuriose plaukų aksesuarų parduotuvėse.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai