2023 pavasario - vasaros tendencijos: papuošalai ir aksesuarai

Metas papuošalų ir aksesuarų tendencijoms? Taip, buvau dingusi porą dienų, nes atkritau, susirgau ir šiaip visą savaitę jaučiuosi labai prastai tiek fiziškai, tiek emociškai. Kai jaučiuosi blogai - tinklaraštis man labai pradeda prasiblaškyti, na visais tais atvejais, kai dar turiu fizinių jėgų likutį. Šiandien jėgų šiek tiek daugiau, tad ruošiu jums naują tendencijų įrašą apie madingus papuošalus ir aksesuarus.


PAPUOŠALAI:

Minimalizmas ir paprastumas


Papuošalai iš karoliukų


Modernūs, masyvūs perlai


Gėlių papuošalai



Kaklo papuošalai, prie pat kaklo - čokeriai


Itin ilgi, pečius siekiantys auskarai


Masyvūs, geometrinių formų papuošalai

Masyvios apyrankės


Daug, masyvių žiedų


Masyvios segės


Sidabro metalo papuošalai


AKSESUARAI:

Gėlių rozetės


Tinklinės pėdkelnės


Kojinės virš kelių


Ilgos pirštinės


KAS SVARBIAUSIA 2023 PAVASARIO - VASAROS PAPUOŠALŲ IR AKSESUARŲ TENDENCIJOSE?

Šiais metais didžiulis dėmesys skirtas papuošalams. Jei ankstesniais metais daugiau dėmesio skirta aksesuarams, tai šiais metais be abejonės, dominuoja papuošalai. Atkreipkite dėmesį, kad smulkūs, minimalistiniai papuošalai nebemadingi. Šį sezoną bet kuris papuošalas masyvus, didžiulis ir atkreipiantis dėmesį: didžiuliai kokteiliniai žiedai, masyvūs auskarai, plačios, šalia kaklo grandinės, milžiniški perlai. Beje, kalbant apie perlus jie ne tik masyvūs, tačiau ir modernus, visiškai neprimenantys klasikinių močiučių vėrinių ar auskarų. 

Tarp papuošalų šiais metais dominuoja sidabras ir sidabro spalvos metalo dirbiniai. Jei renkatės vieną madingą papuošalą, pirmiausia dėmesį atkreipkite į masyvias, didžiules apyrankes ir gėles. Gėlės ir pavasaris yra kaip blynai ir uogienė - kartojasi nuolat, bet šiais metais į tendencijas grįžta medžiaginės rožės, gėlės ant kaklo papuošalų, auskarų ar apyrankių! Gėlės visur! Na o jei mėgstate auskarus, neprašausite pasirinkę kabančius, pečius siekiančius masyvius ar modernesnius, skulptūrinius, tačiau taip pat masyvesnius papuošalus.

Aksesuarų tendencijos šiais metais skurdokos, vos keli aksesuarai, tarp kurių dominuoja kojinės virš kelių. Drąsu ir greičiausiai ne kiekvienai, o kol pasieks mūsų gatvės madas, gali prabėgti ne vienas mėnuo. Tad šį sezoną, renkantis detales vis gi rekomenduočiau atkreipti dėmesį į papuošalus, masyvius, sidabro papuošalus ir gėles.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai