Mėnesio eksperimentas #1: storesni plaukai su Petal Fresh Organics "Thickening"

"Ji buvo pati gražiausia būtybė pasaulyje - jos plaukai tai pasakė ta kalba, kuria tik plaukai geba kalbėti."
Gabriel Bá, Daytripper

Mano plaukai kiekvieną rudenį prašyte prašo pagalbos - slenka, plonėja, pasišiaušia. Iš prigimties mano plaukai linkę pūstis, bet kasmetinis rudeninis slinkimas juos paverčia visai plonyte kasa.

Iš tiesų turiu keletą mėgstamų plaukų priežiūros gaminių, kurių nė už ką neatsisakyčiau naudoti, tačiau aš linkusi plaukų priežiūros priemonės keisti, kad plaukai nepriprastų prie vieno šampūno ir balzamo. Nesenai kažkur akies krašteliu užkliuvo informacija, jog plaukai negali priprasti prie plaukų kosmetikos, bet kad ir kaip ten būtų, mano asmeniniai potyriai sako ką kita. Kas kartą keičiant šampūną + kondicionierių + kaukę, išgaunami daug geresni rezultatai. Prie viso to prisideda tai, jog stengiuosi naudoti tos pačios linijos šampūną, balzamą ir kaukę vienu metu.

Deja, bet šį kartą apžvelgiamo produkto kondicionieriaus ar balzamo niekur nepavyko rasti, tad kalbame tik apie šampūną. Užbėgant šio įrašo eigai už akių, teigiu, šampūnas vertas dėmesio.




Produktas: PETAL FRESH ORGANICS Pure Hair Rescue "Thickening" šampūnas
Paskirtis: sustiprinti silpnus plaukus, suteikti ploniems plaukams apimties
Tinkamas tipas: silpniems ir ploniems plaukams
Labiausiai patiko: poveikis
Kaina*: 19,89 Lt ( 5,76 €)
Kur galima įsigyti: Eurokos parduotuvėseĮvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: Stiprina plonus plaukus ir suteikia jiems daugiau apimties. Prabangus, sodrus, gausiai putojantis ir apimties suteikiantis šampūnas papildytas natūraliais augalų ekstraktais ir aliejais. Švelniai trenka plaukus, giliai ir natūraliai valo galvos odą ir pašalina nešvarumus. Plaukus stiprina vitaminai B3, B5 ir B7. Odos žievės sluoksniuose atkuria ten esančių keratino skaidulų struktūrą, suteikia elastingumo. Saugo silpnus plaukus nuo lūžinėjimo ir suteikia jiems storumo. Veiklios medžiagos suteikia plaukams blizgesio, palengvina jų šukavimą ir formavimą. Jūsų plaukai atrodys vizualiai storesni, tvirtesni ir žvilgantys. Siekiant geresnio rezultato naudokite su kitais Petal Fresh plaukų priežiūros gaminiais.

335ml talpos žalio plastiko buteliukas su sandariai užsidarančiu dangteliu. Tokią pakuotę lengva atidaryti ir uždaryti vieno piršto paspaudimu. Etiketė neperkrauta bereikalinga informacija ar paveiksliukais - pateikta tik pagrindinė informacija, suteikianti paprastumo, aiškumo, minimalios informacijos suvokti, kas tai per gaminys.

Be poveikio, antras geriausias dalykas šitame šampūne yra kvapas - labai malonus. Primentis vaikystėje taip mėgstamus šaltmėčių - anyžių saldainius, šampūno kvapas suteikia papildomos gaivos ir švaros prausiantis. Ir jei nenaudojamas labai kvapnus kondicionierius, išsilaiko pakankamai ilgai.


Konsistencija kiek tirštesnė, bet nėra pernelyg tiršta, dėl to, šampūnas naudojamas pakankamai skalsiai.


Sudėtis: Water (Aqua), Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Decyl Glucoside, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto) Fruit Extract, Chamomilla Recutita  (Chamomile) Flower Extract, Aleurites Moluccana (Kukui) Seed Oil, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Niacin (Vitamin B3), Panthenol (Vitamin B5), Biotin (Vitamin B7), Hydroxypropyl Methylcellulose, Hydroxypropyl Guar, Polysorbate 20, Citric Acid, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Fragranced with Essential Oils.

Sudėtis ganėtinai gera. Reikia pažymėti, jog etiketėje pažymėta, kad šampūnas neturi sulfatų, parabenų, GMO produktų, naftos produktų, ftalatų, dirbtinių dažiklių, kenkiančių koncervantų bei glykolio. Panagrinėjus ingredientų sąrašą, matyti, - sudėtis gausi natūralių vaisių ir gėlių ekstraktų, aliejų, vitaminų.


Na o dabar, apie geriausią dalyką - poveikį. Pirmiausia norisi paminėti, jog siekdama kuo objektyviau įvertinti produktą – naudojau tik šampūną, ir kiek vėliau pabandžiau su kondicionieriumi. Be kondicionieriaus – mano plaukai buvo puresni, tačiau vis dar sunkiai šukuojami. Tiesą sakant plaukų apimties man buvo net per daug – tikriausiai trūko glotnimamojo kondicionieriaus efekto. Su kondicionieriumi – plaukų apimtis tapo didesnė, tačiau tolygiai nuo šaknų iki galiukų, plaukai tikrai atrodė tvirtesni ir labiau žvilgėjo.

Labai patiko, kad panaudojus ąpie mėnesį plaukų apimtis labai tolygiai padidėjo, pats plaukas atrodo, tapo storesnis, tačiau visiškai neapsunkintas. Priešingai, plaukai per bandomąjį laikotarpį tapo lengviau šukuojami, elastingesni, paklusnesni, labiau žvilgėjo.

Net neįsivaizduoju, ar sugebėjau pakankamai paaiškinti šampūno privalumus. Dažniausiai tokios priemonės atsargiai vertinamos, o poveikis sunkiai nupasakojamas - žymiai geriau pamatoma, o aiškiausiai - pajuntama. Bet spėju, jog tie kurie bandė storinamąsias plaukų priemones - supranta. Jei paprastai - storesni, gražesni, žvilgesni plaukai per 4 savaites.

Papasakokite apie savo mėgstamas plaukų gelbėjimo priemones rudeniui. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Labas, pirmą kartą užklydau į šį blogą ir, pripažinsiu, perskaičiau praktiškai viską. Labai įdomiai pateikiama visoms merginoms aktuali informacija. Manau, nuo šiol skaitysiu reguliariai :) sėkmės

    beje, naudodamasi proga pasiteirausiu - kur galima įsigyti šį šampūną? Labai sudomino, taip išgirtas, galvoju - pabandysiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už jūsų nuomonę Justina:)
      Šampūnas tikras mano gelbėtojas šį rudenį :) Jį galite įsigyti didesnėse Eurokos parduotuvėse. Rekomenduoju prieš tai parašyti jiems ir paklausti, kurioje konkrečiai jo yra.

      Panaikinti
  2. Labai šaunus blogas, toks atviras ir išsamus.Labai ačiū už šaunius įrašus :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą