#1/14 Rugpjūčio mėnesio baigti produktai

“Every end is a new beginning”
"Kiekviena pabaiga yra nauja pradžia"

Neįtikėtinai greitai pralėkė vasara, o dar greičiau, vos akies mirksniu prabėgo rugpjūtis. Visas šaltas ir lietingas, pilnas nostalgiškų vasaros prisiminimų. 
Aš visiškai nenorėjau dažytis birželį, kosmetika mane vargino liepą, o rugpjūtį jai paprasčiausiai nebuvo nuotaikos. Nesidažiau ir pernelyg nesirūpinau savo plaukais ar oda. Tačiau kad ir kaip ten bebūtų, išnaudotų produktų, youtub'erių juokingai vadinamų "tuštučiais" :D :D :D šiek tiek yra.

Nežinau, kaip geriau pateikti šią kasmėnesinę skiltį. Tad šįkart bandau taip ir laukiu jūsų pasiūlymų, sutariame? 😊

Plaukų priežiūra

Jau buvau apžvelgusi šį produktą, tačiau laikui bėgant pastėbėjau jog nuo jo vis labiau ir labiau prastėja mano plaukų būklė. Todėl ir kondicionierius išmetamas pilnai nesunaudotas. 
VERDIKTAS: nebepirksiu

Vėlgi, aprašytas jau anksčiau. Pastaruoju metu naudojamas tik kosmetiniams šepetėliams išplauti. Vis dėlto, nebaigusi išmetu. 
VERDIKTAS: nebepirksiu

3. BAJAJ "Almond drops" nelipnus plaukų aliejus
Draugės dovana iš Indijos. Visai patiko, bet labai jau lėtai naudojosi ( beveik 2 metus). Ilgai naudojau plaukų galiukams. Vėliau pradėjau naudoti kaip aliejinę kaukę plaukams. Šiek tiek specifinis kvapas per laiką labai atsibosta. Tačiau man labai patiko. Žinau, jog indės naudoja šią priemonę ne tik plaukams, bet ir veido, rankų bei kūno priežiūrai. 
VERDIKTAS: jei turėčiau galimybę, tikriausiai vėl naudočiau.

Kūno priežiūra

Gaila, tačiau nedidelė dalis likučio keliauja į šiukšliadėžę dėl paprasčiausios priežasties - vasara baigėsi - jokios vėsinamosios priemonės kūnui nebesinori. O iki kitos vasaros losjonas jau bus nebetinkamas naudoti. 
VERDIKTAS:  tikriausiai naudočiau vėl.

Nuostabaus kvapo dušo želė, kuri iš pradžių nelabai patiko, tačiau su laiku susigyvenau ir labai pamėgau šį produktą. Vien tik dėl kvapo verta 👍 Tikriausiai susigundyčiau išbandyti ir  kitus šio gamintojo kvapus. 
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Kiti produktai

6. FRUITS & FLOWERS. BATH AND BODY. Skystas muilas Vanilė ir Braškės (4,99 Lt). 
Visiškai nepatiko. Kvapas labai sintetinis (tikėjausi šviežių braškių ir saldžios vanilės kvapo), visiškai nepatiko. Labai sunkiai putojo. Reikėjo nemažai kiekio, kad jaustųsi švarių rankų pojūtis. 
VERDIKTAS: tik neturėdama kito pasirinkimo kartočiau.

Nagų lako valiklis, kurį įsimylėjau. 
VERDIKTAS: be abejonės kartotinas produktas.

Veido priežiūra ir kosmetika
Visiškai nepateisino. Tiesa, jau pačio naudojimo pabaigoje (pradėjus paskutinį ketvirtadalį produkto), akių vokus ties blakstienų augimo linija ėmė niežėti, erzinti. Nežinau ar įtakos turėjo šis valiklis, tačiau produktas tikrai nėra švelnus. Man netiko ir nepatiko. 
VERDIKTAS:  tikriausiai nekartočiau.

9. CATRICE multi-colour skaistalai, "040 Pacific Beauty". (kainos nepamenu).  
Pakankamai senai pirkti įvairiaspalviai skaistalai, berods 4-5 skirtingų spalvų. Labai gražiai paryškina veido kontūrus, suteikdamas sveikos odos spindesį. Ilgą laiką tai buvo mano mėgstamiausiais produktas. 
VERDIKTAS:  mielai kartočiau, tačiau mačiau, jog produktas išimtas iš prekybos, o visus likučius aš jau baigiau.

10. WILKO "Protect. Care. Soothe. Strawberry" lūpų balzamas ( apie £ 3). 
Pakuotėje buvo 3 skirtingi kvapų/ skonių balzamai. Iš ties neblogas, pakankamai natūrali sudėtis, užtenka ilgokai. Vienintelis trūkumas - sintetinis skonis ir kvapas, toks lyg ir su naftos produktų priemaiša. 
VERDIKTAS: galbūt kartočiau, jei turėčiau galimybę.

Čia buvo viskas, ką išnaudojau ar atsikračiau per praėjusį mėnesį. Pats mėgstamiausias iš jų buvo Catrice skaistalai, kuriuos naudojau nuolat. Labai gaila, jog catrice nusprendė nebegaminti šio produkto. Visgi, žvelgiant optimistiškai - kiekviena pabaiga reiškia naują pradžią. Galimybę naujiems produktams užimti senųjų vietą - bandyti, atrasti, pamėgti...




Atradimų rudens, mielosios,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė,

Komentarai