DZINTARS "Opera" Classic tualetinis vanduo moterims

Senai pamiršti dalykai juos vėl atradus tampa naujais...

Kas jau kas, o Dzintars latviški kvepalai labai gerai žinomi Lietuvoje. Mano pirmieji kvepalai buvo būtent iš šios kompanijos. Pigūs, pakankamai ilgai išliekantys ir geri kvapai - pagrindiniai aspektai lemiantys kompanijos siūlomo asortimento populiarumą.

Šį kartą apie Dzintars naujieną - kvepalų liniją Opera, sukurtą gėlių pagringu. Kompanija siūlo 3 skirtingus šios serijos aromatus:
  • Opera - gėlių-prieskonių
  • Opera Classic - gėlių-vaisių
  • Opera Night - gėlių-vanilinių vaisių

Nuotrauka skolinta iš elektroninės DZINTARS parduotuvės


Produktas: DZINTARS "Opera" Classic tualetinis vanduo (EDT)
Gamintojas: DZINTARS. Ryga, Latvija
Tūris: 100 ml
Kaina*: 173,25 Lt ( 50,18 €)
Kur galima įsigyti: Dzintars firminėse parduotuvėse Klaipėdoje arba internetinėje svetainėje nuoroda ČIA
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių

Gamintojo aprašymas. Opera Classic yra unikalus klasikinis šedevras, tobulas kiekvienos natos atspindėjimas, besvoris ir puikus aromatas. Pirmosios simfonijos natos - neroli, apelsino ir raudonųjų uogų aromatų preliudija intriguoja paslaptingu žavesiu. Nuostabi rožinių bijūnų, gardenijos ir magnolijos opera žavi magiškomis natomis. Paskutiniai medaus, gintaro, pačiulio ir juodmedžio akordai suteikia nepamirštamų emocijų ir begalinio malonumo.

Viršutinė nata: nerolis, apelsinas, raudonos uogos.
Širdies nata: rožinis bijūnas, magnolija, gardenija.
Apatinė nata: medus, ambra, pačiulis, juodmedis.


Sudėtis: Alcohol (78%), Parfum, Propylene Glycol, Aqua, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamaldehyde, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Butylphenyl Methylpropional, D-Limonene, Linalool, Hydroxymethylpentyl Cyclohexene Carboxaldehyde, 3-methyl-4-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-yl)-3-Buten-2-one, BHT.


Šių kvepalų nepirkau, gavau jų mėginį Dzintars parduotuvėje. Tik pasikvėpinus, viršutinės natos duoda tikrai skanų vaisinį kvapą, kurį malonu užuosti. Bet kvapams maišantis su kūno kvapu ir po truputį prasiskverbiant širdies (bazinei) ir apatinei natoms kvapas sunkėja ir kartu saldėja. Vidurinė gėlių nata man vis dar patinka ir yra skani. Tačiau po kiek laiko užuodžiama bazinė priduoda kvapui sunkumo, jis tampa duslesnis ir man vėl norisi pasikvepinti iš naujo.

"Opera" kvepalai duoda neblogą šleifą, tačiau kartu galiu užuosti kvapo pigumą. Tikrai neteigiu, jog kvepalai pigūs, tačiau odekolono pokvapis ir sunkumas suteikia pigaus aromato įvaizdį.

Kvepalų tikrai nepirkčiau, pasikvėpinusi iš vyro sulaukiau komentaro, kad mano kvepalai primena močiutės kvepalus. Jam nepatinka kvapas, o man ne prie širdies kažkur vis išlendantis odekolono kvapas.

Aromatas panašus į:
- PACO RABANNE "Lady Million" 
- DZINTARS "I Love Dancing"
- DIOR "J'adore Lumiere" EDT




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai