ATRADIMAI: Tangle Teezer besiveliantiems plaukams "Compact styler Pink Sizzle" plaukų šepetys

"Nesvarbu, kiek klaidų padarėte ar kaip lėtai judate į priekį, jūs vistiek esate daug toliau nei bet kas kitas, kuris net nebandė"
Tony Robbins 

Kai vėjas kaip pašėlęs taršo plaukus ir vis bando susukti kaži tai kokią šukuoseną. O ir šiaip, dėl nuolatinio vėlimosi sudėtinga džiaugtis palaidomis kasomis, reikia ieškoti sprendimo. Ir to sprendimo ieškau jau gerus 5-7 metus. Įžengus į paauglystę mama dovanojo superinį, natūralių šerių šepetį plaukams, kuris labai greitai ir be didesnio skausmo iššukuodavo mano plaukus, tačiau tekdavo vargti sruoga po sruogos, kadangi natūralių šerių šepečiai šukuoja tik plaukų paviršių. Galiausiai numylėtas šepetys nusidėvėjo ir, neradusi tokio paties (nors radau identišką, tos pačios firmos, tačiau šereliai jau buvo kitokie, pešdavo). Persiorientavau prie bambukinių, nupoliruotų, nelakuotų šepečių, kurie iššukuodavo (arba išpešdavo) nemažai plaukų. Po to sekė natūralios stambios medinės šukos, galiausiai, apvalus šepetys metaliniais šereliais, paskui didžiulis šepetys su plastiko šereliais, paskui besiveliantiems plaukams skirtos šukos. Galiausiai nusipirkau įprastą šepetį, nusprendusi, kad mano besiveliantiems plaukams visiškai tenkinančio sprendimo paprasčiausiai nėra.

Pastaruoju metu akys vis dažniau užkliūdavo už nežinau ar labai naujo, tačiau kitokio "Tangle Teezer" plaukų šepečio.


Produktas: TANGLE TEEZER Compact Styler Pink Sizzle plaukų šepetys
Gamintojas: Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: iššukuoti sausus ir drėgnus plaukus jų nesuveliant
Tinkamas tipas: visiems plaukų tipams
Labiausiai patiko: greitas, neskausmingas plaukų iššukavimas
Matmenys: ilgis 9 cm; aukštis 4,5 cm; plotis 6,5cm. Šerelių ilgis: 13mm ir 6mm
Kaina*: 56 Lt ( 16,22 €)
Kur galima įsigyti: internetinėse parduotuvėse: Top Beauty; Salon 24; Viskas plaukams; Salon Pro.
Įvertinimas: 9,5 / 10

Ką žada gamintojasNaujoviškas dizainas, revoliuciniai dantukai apsaugoti užspaudžiamu dangteliu, kad dantukai visada būtų švarūs. Compact Styler būtinas rankinės turinio priedas, kuris švelnina, glotnina ir suteikia blizgesio plaukams vos per kelis brūkštelėjimus šepečiu. Tobulas šepetys visai dienai.
  • Revoliuciniai šepetėliai sukurti dvigubam poveikiui. Susivėlusius plaukus iššukuoja be skausmo. 
  • Lanksčių šerelių technologija greitiems ir švelniems rezultatams. Idealu šlapiems ir sausiems plaukams. 
  • Lengvai užspaudžiamas dangtelis apsaugo dantelius ir palaiko juos švarius, kad ir kur šepetys būtų. 
  • Ergonomiškai sukurtas, puikiai telpa į delną šukavimui ir lengvam šepečio valdymui.


Produktas supakuotas į skaidrią plastiko dėžutę, pateikiant tik pagrindinę informaciją apie šepečio privalumus bei žinoma šepečio kūrėjo trumpą pasisakymą apie tai, kaip gimė idėja sukurti Tangle Teezer.


Nedidelis, rausvas šepetys (apytikslius matmenis nurodžiau prie aprašymo) labai patogus įsimesti į rankinę. Pastaruoju metu šepetį naudoju visur: pakeliui į darbą, darbo metu ar bet kur kitur. Iš pradžių atrodė, kad šepetį be rankenos bus sunku, nepatogu naudoti. Tačiau jau po keleto dienų šis trūkumas man tapo privalumu: delninėje šepetys ilga ranka užima praktiškai visą vietą, o įsimetusi Tangle Teezer dar galiu papildomai įsidėti lūpų dažus, lūpų balzamą, kvepalus... 😊

Šepetys užspaudžiamas nedideliu juodu dangteliu, kuris ne visiškai uždengia, tačiau apsaugo dantelius nuo deformavimosi, purvo ir išlaiko juos švaresnius.


Šepečio dantukai - šeriai yra dviejų skirtingų ilgų (apie 13mm ir 6mm). kurie palengvina iššukavimą. Pačios šukos idealiai telpa mano delne ir labai lengvai manevruojamos.

Pripažinsiu, aš ganėtinai kritiškai žiūriu į taip išgirtas naujoves, tačiau po pirmo bandymo buvau apstulbusi, tiesą sakant atvira burna, nuo to kaip lengvai iššukuojami net ir labiausiai susivėlę plaukai. Ir praktiškai be jokių pastangų! 


Šukuojant sausus plaukus šepetys suteikia jiems papildomo glotnumo ir lygumo, ir atrodo šiek tiek papildomo žvilgesio. Švelniai iššukuojami net šlapi plaukai. Tačiau man svarbiausia, jog labai nedaug plaukų lieka ant pačio šepečio galvos, vadinasi, šukavimo metu jų išpešama mažiau, lyginant su bet kuriuo mano anksčiau naudotu plaukų šepečiu ar šukomis.

Be to, noriu paminėti, jog priešingai nei įprasti šepečiai, plastikinis TT neįelektrina plaukų, mat neturi guminių detalių. Šiomis šukomis galima tolygiai paskirstyti plaukų priežiūros priemonės: aliejus, kaukes, tolygiai padengti nenuplaunamu plaukų balzamu.


Didžiausias, jeigu ne vienintelis šios plaukų formavimo priemonės trūkumas yra kaina. Peržiūrėjus vyraujančias kainas - 39 Lt (akcijos metu) iki 69 Lt - daugoka už plaukų šepetį, tačiau pabandžius nebesinori grįžti prie anksčiau naudotų. Tai vienas iš tų nedaugelio produktų, apie kuriuos galiu pasakyti: "Ir kodėl aš tavęs neradau ir nebandžiau anksčiau?".


Iš gamintojų siūlomos šepečių įvairovės kiekviena / kiekvienas atras sau tinkamą variantą. Daugiau informacijos galite atrasti Tangle Teezer internetinėje svetainėje.

REZIUMĖ. Tangle Teezer drąsiai rekomenduoju ilgų, garbiniuotų, besiveliančių plaukų savininkėms, o taip pat toms, kurios dar neatrado tobulos plaukų formavimo priemonės.




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai