CATRICE riboto leidimo kolekcija "Check & Tweed"

"Rudenį aš noriu dėvėti tvidą, gerti arbatą ir kažką išmokti"

Ruduo ir Anglija - kaip džemas ir bandelė; kaip pupelės ir pomidorų padažas; kaip angliški pusryčiai ir balinta arbata; kaip lietus ir rūkas... neišardoma porelė. Londono oras tarsi nuolatinis ankstyvas ruduo - nostalgiškas, lietingas, šiek tiek monotoniškas, ramus...
Man patinka Londonas, man patinka britai, man patinka Anglija, patinka tradicijos, kultūra, gamta. Patinka viskas, išskyrus tą nostalgijos jausmą keliantį anglišką lietų...


"Britų merginos tradicinės savybės - idealus kuklumas, moteriškas žavesys ir maištinga siela. Britų
tradiciniu ženklu tapę tvido paltai, klasikiniai pieštuko tipo sijonai ir griežtų siluetų tunikos. Šie klasikiniai britų įvaizdžio akcentai varijuoja įvairių dizainerių kolekcijose" - teigia Catrice ir būtent tai įkvėpė kosmetikos kompaniją sukurti šią kolekciją.


Angliją aš pažįstu visiškai kitokią, be jokių griežtų formų, be jokių rėmų, tačiau tebūnie, bandome Catrice "Check & Tweed" riboto leidimo kolekciją...

Catrice "Check & Tweed" akių šešėliai

Produktas: CATRICE "Check & Tweed" keturių spalvų akių šešėliai, C02-Town of Crown
Gamintojas: "Cosnova. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: papuošti akių vokus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailios, tarpusavyje suderintos, rudeniškos spalvos
Tūris: 1 g.
Kaina*: 16,19 Lt ( 4,69 €)
Kur galima įsigyti: Drogas ir Eurokos parduotuvėse
Įvertinimas: 9 / 10

Ką žada gamintojas: Tikslas - Hyde Parkas. Keturių spalvų akių šešėliai su perlamutrine šviesa, galimi 2 skirtingų spalvų derinių. Gali būti naudojami sausi ir drėgni.


Atsiprašau už fotografiją su apsauginiu dangteliu. Derėjo prieš fotografuojant nuimti. Eh...


Graži, stabili šešėlių pakuotė saugiai užsidaro magnetu. Šešėliai papildomai apsaugoti apsauginiu skaidriu plastikiniu dangteliu. Pakuotės viršus papuoštas tvido raštu, kuriame dominuoja pagrindinė šešėlių spalva - mėlyna arba žalia, priklausomai nuo to, kurią paletę pasirinksite. 😊

Produktas neturi jokio kvapo. Valio! Dažniausiai pigesni akių šešėliai turi senos kosmetikos arba mica kvapą.

Konsistencija. Šešėliai labai gerai pigmentuoti. Tačiau jie neturi tos neįtikėtinai geros pigmentacijos, kaip anksčiau aprašyti Essence "Beach Cruisers". Jei nelyginsime, akių šešėlių pigmentacija iš tiesų gera. Primena matinius, tačiau savo sudėtyje turi blizgias daleles.


Sausi šešėliai

Sudėtis: MICAOCTYLDODECANOLMAGNESIUM STEARATEMAGNESIUM ALUMINUM SILICATEBORON NITRIDEISOPROPYL ISOSTEARATEPOLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATEDIMETHICONETOCOPHEROLHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILTIN OXIDECAPRYLYL GLYCOLHEXYLENE GLYCOLPHENOXYETHANOLCI 77491CI 77492CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).  
MAY CONTAIN: CI 42090 (BLUE 1 LAKE)

"Check & Tweed" kolekcijos šešėlius galima naudoti tiek sausus, tiek drėgnus. Žinoma patogesnis sausų šešėlių naudojimas :)
Man pasirodė, jog šešėliai ganėtinai sunkiai maišosi vienas su kitu. Norint spalvas retušuoti, reikia truputėlio daugiau pastangų.

Poveikis. Town Of Crown šėšėliai ant akių vokų išsilaiko apie 5 valandas. Po to jau norisi juos atnaujinti, nes blizgios dalelės kiek subėga į akių raukšleles, nusitrina, tačiau nenutrupa po akimis, neišsiteplioja virš vokų ar po akimis.

Šios kolekcijos šešėlius galima įsigyti 2 skirtingų atspalvių:
  • C01 - London's Eye - (su žaliu šešėliu)
  • C02 - Town Of Crown - (su mėlynu šešėliu)

Nuotrauka skolinta iš ČIA

Catrice "Check & Tweed" nagų lakas

Produktas: Catrice "Check & Tweed" nagų lakai
  • C01-London Calling
  • C03 - Mind The Red!
  • C04-Brit Chick
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Luksemburge.
Paskirtis: papuošti nagučius
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: pigmentacija
Tūris: kiekvienas po 10 ml
Kaina*: kiekvienas po 8,94 Lt ( 2,59 €)
Kur galima įsigyti: Drogas ir Eurokos parduotuvėse
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: Stilius - patikrinta. Šios spalvos yra idealūs kompanionai rudeniui ir asoliučiai privalomi stilingiems nagams. Šiuolaikinės spalvos - gamtos žalia ir pilkai mėlyna sutinka rūdžių raudoną, kupranugario ir švelnią rausvą - visos spalvos turi perlamutro blizgesį. Ypač platus šepetėlis pakelia reikiamą kiekį nagų lako ir padengia nago plokštelę be jokių juostelių ir nelygumų.


Nagų lakų pakuotė išlaiko šios kolekcijos pagrindinį akcentą - tvido raštą - ant juodo matinio kamštelio. Pakuotės tikrai didelės - logiškai, sunaudoti 10 ml gali būti sudėtinga, tad tikiu, kad dalis jau sudžiuvusio nagų lako ateityje gali iškeliauti šiukšliadėžėn,  paprasčiausiai dėl to, kad nespėsiu jo pilnai sunaudoti.

Nagų lakų konsistencija yra labai gera. Apskritai, visi Catrice nagų lakai labai geri, mat pakanka vos vieno nagų lako sluoksnio, kad spalva atrodytų absoliučiai idealiai.

Vienintelis man nepatikęs dalykas - keistas ir nepatogus aplikatorius. Šepetėlis tarsi nupjautas iš abiejų pusių. Galbūt tai turėtų palengvinti padengimą?  Iš tiesų, pakanka vos kartą paimti nagų lako iš buteliuko ir vieną kartą perbraukti per nagą - ir jis tampa beveik idealus. Išskyrus nagų kraštelius, kuriuos norint dailiai padažyti, šepetėlis ištepa odeles aplink nagą laku. Tikiu, kad su laiku turėčiau įgusti naudotis tokiu šepetėliu, bet naujokui, tai gali pasirodyti sudėtinga...


Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, MICA, TIN OXIDE, ALUMINUM HYDROXIDE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE,
MAY CONTAIN: CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Poveikis. Ant mano nagų lakai išlaiko 3-4 dienas. Tačiau jau 2 dienos vakare - 3 dieną kur ne kur, nuo nagų galiukų lakas po truputį pradeda nutrupėti.

Catrice "Check & Tweed" nagų lakai siūlomi šių atspalvių:
  • C01-London Calling
  • C02-England's Rose
  • C03-Mind The Red!
  • C04-Brit Chick
  • C05-Hyde In The Park
Nuotrauka skolinta iš ČIA

REZULTATAI.

1. C01 - London Calling 



2.  C03 - Mind The Red!

3. C04 - Brit Chick




Absoliučiai visos spalvos labai gražios. Man kiek neįprasta C03 - Mind The Red! spalva. O mylimiausia iš pasirinktų C01 - London Calling. <3

Catrice "Check & Tweed" lūpų dažai

Produktas: CATRICE "Check & Tweed" lūpų dažai, C01-Queen's BEAUTea Time
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje.
Paskirtis: paryškinti lūpytes
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai ilgas lūpų dažų išlaikymas
Tūris: 1 g.
Kaina*: 14,47 Lt ( 4,19 €)
Kur galima įsigyti: Drogas ir Eurokos parduotuvėse
Įvertinimas: 9,5+ / 10

Ką žada gamintojas: Aksominiai lūpų dažai galimi rausvai rudos, oranžinės ir bordo spalvos, yra pusiau matiniai ir malonios tekstūros. Komplimentas moteriškumui!


Ilgos, tarsi stilingo moteriško plunksnakočio, lūpų dažų pakuotės dangtelį puošia į akis labai nekrentantis tvido raštas, kuris išsiskiria ne skirtinga spalva, tačiau kitokia tekstūra, mat pati pakuotė - matinės juodos spalvos, o raštas blizgus. Pakuotė iš anksto paruošia viduje laukiančio produkto konsistencijai - matinė + mažutis blizgus intarpas, - nedidelė santrauka apie tai, ko tikėtis viduje. 😉

Pabandžius lūpų dažus ant rankos, jaučiamas silpnas, truputėlį saldus lūpų dažų kvapas, kuris pakankamai greitai išsisklaido. Deja, lūpų dažai taip pat kaip nėra bekvapiai, nėra ir beskoniai - pabandžius lyžtelėti ( ko tik nepadarysi dėl apžvalgos 😆 ) skonio receptoriai atpažįsta vazelino arba naftos produktų skonį.

Lūpų dažai turi labai minkštą, kreminę konsistenciją, kuri nepaprastai minkštai nugula ant lūpų. Aš tik pasidažiusi net nejaučiu, kad dėviu lūpų dažus, dažnai dienos eigoje paprasčiausiai pamirštu apie juos. :) Pati lūpų dažų pigmentacija yra labai, labai, labai... gera, tad pačių dažų ant lūpų reikia labai nedaug.


Sudėtis: OCTYLDODECANOLRICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OILCERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX)CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDECARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAXMICAISOPROPYL PALMITATEMETHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMERGLYCERYL CAPRYLATEBHTPARFUM (FRAGRANCE)HEXYL CINNAMALLINALOOL,
MAY CONTAIN: CI 15850 (RED 6 LAKE)CI 16035 (RED 40 LAKE)CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)CI 77491CI 77492CI 77499 (IRON OXIDES)CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Lūpų dažai pakuotės viduje suformuoti įstrižai nukirstos formos. tai labai palengvina lūpų dažų padengimą lūpų kampučiuose ir virš viršutinės lūpos. Kontūro nebereikia papildomai žymėti lūpų pieštuku.

Spalva ant lūpų išsilaiko tikrai ilgai, tiesą sakant vakare nuplauti tiesiog vandeniu yra sunkoka, papildomai man reikalingas makiažo valiklis. :) Taip, per laiką jie kiek pasitrina, šiek tiek praranda spalvą, bet bandymo metu aš valgiau ir gėriau visiškai nesaugodama spalvos. Kaip jums tai skamba? 
Lūpų dažai niekur neišsivaikšto iš lūpų kontūro, neišsiterlioja aplinkui ir išlieka labai labai ilgai. Taip pat jie nesubėga į raukšleles.
Tačiau norisi rekomenduoti prieš dažantis nušveisti lūpas šveitikliu, kad sausos odelės ant lūpų neapsiveltų lūpų dažais. 

Atsiprašau dėl makiažo pagrindo - tai mano "nuostabusis" Lumene BB kremas, su kuriuo niekaip nesusigyvenu...

Kalbant apie išlaikymą, reikia paminėti, kad maždaug apie 7 valandą nuo lūpų dažų padengimo, juos norisi nusivalyti, sudrėkinti lūpas balzamu ir vėl jas padengti lūpų dažais. Tad spėju, kad lūpų dažai šiek tiek sausina ir taip sausas mano lūpas. Visgi, man tai toks mažytis nepatogumas, lyginant su teigiamais šių dažų aspektais....

Lūpų dažų spalvos labai dailios, rudeniškos, bet visai ne britiškos :) Britės moterys ir merginos mėgsta ryškius, rožinius, fuksijos spalvos, raudonus lūpų dažus, o dar labiau, lūpų blizgius.

Catrice šioje kolekcijoje siūlo įsigyti 3 atspalvių lūpų dažus:
  • C01-Queen's BEAUTea Time 
  • C02-Mind The Red!
  • C03-Brit Chick
Nuotrauka skolinta iš ČIA

Manau, kad greitu laiku mano kosmetinė pasipildys kitomis dvejomis spalvomis 😏

Reziumė. Nepaprasta graži vėlyvo rudens ir ankstyvos žiemos Catrice kolekcija, kuria labai džiaugiuosi. Manau, kad tiek vizualiai, tiek gaminių kokybe šioje kolekcijoje buvo labai pasistengta. O vertinant kainą ir kokybę tikriausiai geriau ir tikėtis negalima. Na, o aš ketinu savo kolekciją papildyti dar keletu šios kolekcijos gaminių (jei tik pavyks jų gauti).


Ar bandėte šios kolekcijos gaminius? Kas paliko didžiausią įspūdį?
O gal jus priešingai nei mane, kolekcija nuvylė?




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. gražios spalvos, gražūs nagai, graži moteris :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komplimentą man :) ir ačiū Catrice už gražias spalvas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą