ESSENCE "Love Letters" riboto leidimo kolekcijos apžvalga

Pastaruoju metu vis gaivesnis oras plūsta nuo jūros miesto link, išsklaido nusistovėjusią drėgmę ir padvelkia svajomis apie pavasarį. Šį kartą noriu papasakoti apie senesnę Essence kolekciją dvelkiančią pavasario gaiva. Šį kartą apie "Love Letters"

Svajonės yra iliustracijos. Svajonės yra paveikslėliai. Svajonės yra knygos, kurią rašo jūsų siela, atvaizdai...

Nesenai mano mintis ir sielą užvaldė pavasariškos svajonės... Eidama gatve giliau įkvepiu gaivesnio vėjo gūsį... Klaipėdoje žmonės vis lėčiau vaikšto gatvėmis, vis stabtelėdami įkvėpti ateinančio pavasario oro, nors ir mintimis...

Viena iš labiausiai pavasariu alsuojančių Essence kolekcijų buvo pernykštė "Love Letters", kupina pastelinių atspalvių ir romantiškų, švelnių spalvų...

Iš tiesų, ilgai galvojau, ar rašyti šį įrašą? Oficialiai kolekcijos išpardavimas jau baigėsi, tad informacija gali būti nelabai naudinga, bet, manau man visai neblogai pavyko tikrai gaivus pavasariškas makiažas, naudojant šios kolekcijos priemones. Be to, ar pamenate, kai pasakojau jums apie Essence spalvotą lūpų balzamą? Tuo metu senos kolekcijos balzamą nusipirkau Eurokos parduotuvėje specialioje lentynėlėje, kurią šmaikščiai vadinu senų naujovių skyreliu. :) Tai iš esmės senų kolekcijų ir produktų, kurie išimami iš prekybos ar yra iš senų kolekcijų, gaminių vieta parduotuvėje. Tokį skyrelį turi ir Drogas parduotuvės. Likučiai parduodami praktiškai pusė kainos ir, kai kurie tikrai verti dėmesio. Kartais mėgstamus gaminius randu būtent ten. Todėl galbūt šis įrašas bus naudingas jei rasite vieną ar kitą gaminį ir suabejosite, ar verta įsigyti...




"Pajuskite romantiką su riboto leidimo kolekcija "love letters".
Mes išleidžiame kolekciją Valentino dienai ir visa ji, apie tradicinius meilės laiškus. Nesvarbu ar jūsų draugas ar vaikinas - šie produktai turi labai mielas meilę simbolizuojančias detales, jis tikrai suras teisingus žodžius pagirti jūsų išvaizdą.

Švelnūs pasteliniai atspalviai ir subtilus žėrėjimas privers gražuolių širdis plakti greičiau. Jūs įsimylėsite naujus produktus, pavyzdžiui, akių šešėlių paletę su šešiomis skirtingomis spalvomis, ribotas nagų antspaudų rinkinys ir maža miela užrašų knygelė jūsų spontaniškoms meilės eilėms..."

Tekstas, esantis tarp nuotraukų ir išskirtas kabutėmis yra skolintas iš oficialios Essence svetainės.
Nuoroda ČIA


Lūpų pieštukas

Produktas: ESSENCE riboto leidimo kolekcijos "Love Letters" didelis lūpų pieštukas (jumbo) "02 - Dear Peach!"
Essence "love letters" jumbo sheer stick "02 - Dear peach"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: suteikti lūpoms spalvą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: daili pastelinė spalva
Tūris: 2,8 g
Kaina*: 2,81 € (9,69 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 8,5 / 10

Ką žada gamintojas: Palepinkite savo lūpas ir suteikite joms spalvos ir žadą atimančio spindesio. Galima pasirinkti ir švelniai rožinės arba persikinės spalvos praktiško, prieštuko formos produkto su atsukimo mechanizmu.
Galimi atspalviai:
  • 01 - rosy in love
  • 02 - dear peach

Nuotrauka skolinta iš oficialios Essence svetainės ČIA

Pirmiausia noriu pasakyti, kad pieštuko pakuotė labai gerai apgalvota - plastikinis korpusas ir dangtelis labai tvirti, o prireikus daugiau priemonės jos galima paprasčiausiai išsukti daugiau.

Lūpų priemonė praktiškai neturi jokio kvapo, bet jos skonis labai nemalonus, kaip kiek apkartęs vazelinas...

Sudėtis: POLYBUTENE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, BEHENYL BEESWAX, STEARYL BEESWAX, VP/HEXADECENE COPOLYMER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, OZOKERITE, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, LANOLIN, ISOPROPYL PALMITATE, ISONONYL ISONONANOATE, POLYETHYLENE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, HYDROGEN DIMETHICONE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, MICA, TIN OXIDE, ALUMINUM HYDROXIDE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), BHT, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Lūpų pieštukas labai lengvai, labai minkštai dengiasi ant lūpų, visai kaip lūpų balzamas. Tiesa, rekomenduoju jokiu būdu nepadauginti spalvos, nes tokiu atveju priemonė lūpoms linkusi susivelti į gumulėlius ir palikti kai kuriuos lūpų plotus iš viso be priemonės.

Lūpų pieštukas suteikia lūpoms švelnią persikinę spalvą su akivaizdžiai matomu blizgesiu. Šiek tiek primena lūpų blizgesį, tačiau manau, jog tikslesnis apibūdinimas būtų tarpinio varianto tarp lūpų dažų ir lūpų balzamo, produktas. Lūpos su šia priemone kiek primena "nude" tipo makiažą. Man patinka :) Tiesa, pieštuko spalva ant lūpų išsilaiko per trumpai: geriausiu atveju vos 2 valandas, tačiau tik jei labai saugosite lūpų spalvą.

Apskritai pieštukas nesausina lūpų, nors aš visada dengiu priemones lūpoms ant balzamo sluoksnio. Net ir pasivalęs, ar nelabai idealiai padengtas produktas ant lūpų atrodo gerai. Manau, kad tai bus viena mylimiausių ankstyvo pavasario spalvų...


Nagų lakas

Produktas: ESSENCE riboto leidimo kolekcijos "Love letters" nagų lakas 01 - "Rosy In Love"
ESSENE Love Letters nail polish 01- "Rosy in Love"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: manikiūro priemonė
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai gražus, pavasariškas atspalvis
Tūris: 7 ml
Kaina*: 2,02 € (6,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 5 / 10

Ką žada gamintojasPenkios ilgai išliekančios spalvos: pastelinė rožinė, dangiška mėlyna, pudruotas persikas, subtili pilka ir tamsiai mėlynos dažų spalvos nagų lakai leidžia sukurti skirtingus manikiūro dizainus. Tamsiai mėlynas nagų lakas idealus madingiems nagų antspaudams.
Galimi atspalviai:
  • 01 - rosy in love
  • 02 - i got a crush on blue!
  • 03 - grey-headed lovebird
  • 04 - dear peach!
  • 05 - inkheart
Nuotrauka skolinta iš oficialios Essene svetainės ČIA

Nagų lako pakuotės buteliukas neįprastos formas - ilgesnis nei įprastai, tačiau labai paprastos išvaizdos. Viduje esantis šepetėlis nėra didelis, tačiau pakankamai platus patogiai paskirstyti nagų priemonę. 

Tiesa, kalbant apie paskirstymą - nagų lako konsistencija tikrai prasta - priemonę sudėtinga tolygiai paskirstyti ant nago, tarsi ji būtų prastos pigmentacijos arba per skysta. Nagų lakas tarsi nuėga nuo aukščiausios nago vietos palikdamas ruožus ir netolygiai produktu padengtas vietas (žiūrėkite rezultato nuotraukas).


Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ALUMINUM HYDROXIDE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, BARIUM SULFATE, May Contain: CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Man patinka mano turima 01 - rosy in love nagų lako spalva. Šis atspalvis pastelinis, neutralus ir primena man po žiemos po truputį atslenkančius šiltus orus ir pakitusią nuotaiką...

Jau trumpai pasakojau jums, kad su šiuo produktu sudėtinga dirbti, ir džiūva jis ilgokai. Tačiau reikia pagirti, kad pakanka vos vieno nagų lako sluoksnio idealiam ryškumui išgauti, taigi, dėl pigmentacijos aš klydau...

Visgi, nusilakavus ir pagaliau išdžiovinus nagus tikrai džiaugiausi dailia spalva, bet tik iki vakaro, nes nagų lakas pakraščiuose atsilaupė. Sekančią dieną buvo dar prasčiau... Realiai vertinčiau jog geriausiu atveju nagų lakas man išlaikė apie 1-2 dienas ir tai mano nagams labai mažai... Įprastai, bet koks nagų lakas puikiai išsilaiko bent 4 dienas...

Odelės apie nagus išteptos aliejuku, atsiprašau...

Ar matote ant nagų tamsesnius ir šviesesnius ruoželius? Tai netolygiai padengtas lakas...

Akių šešėlių paletė

Produktas: ESSENE riboto leidimo kolekcijos "Love Letters" akių šešėlių paletė "01 - ever thine, ever mine, ever ours
ESSENE Love Letters eyeshadow palette
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (People's Republic of China) arba paprasčiau - Kinijoje
Paskirtis: akių vokų makiažui
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gražios, pavasariškos pastelinės spalvos
Tūris: 6 g
Kaina*: 4,34 € (14,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 7 / 10

Ką žada gamintojas: Šešios spalvos, tarp kurių yra keturios švelnios pastelinės spalvos, šilta ruda ir tamsios mėlynų dažų spalvos lizdas, sukurti įvairiam makiažui: nuo romantiško iki vakarėlio makiažo. Spalvos turi lengvą perlamutrinį (žėrintį) efektą. Paletė yra tiesiog privalomas atributas kiekvienos merginos kosmetinėje, o dėka patogaus pridėto aplikatoriaus, dar ir lengvai naudojamas.

Galimi pasirinkimai:
  • 01 - ever thine, ever mine, ever ours

Supakuota mieloje, atvirutės imitacijos dėžutėje, akių šešėlių paletė atrodo kiek mergaitiškai, tačiau mielai, ypatingai mielas skaidrus plastiko dangtelis su sidabro spalvos užrašais. Prie paletės pridėtas šepetėlis nėra labai patogus, tačiau jei neturite geresnio tiks ir toks. 😉

Kitoje pakuotės pusėje pateiktas dažymo pavyzdys. Gamintojai siūlo keturias šviesias spalvas naudoti akių vokui, o dvi tamsiąsias - išoriniams akių kampučiams.


Sudėtis: MICA, MAGNESIUM STEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL.
May contain: CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

IR/ AND:
MICA, MAGNESIUM STEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, SILICA, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Nepaisant to, kad akių šešėliai labai lengvai ir minkštai dengiasi ant voko, produkto konsistencija yra labai prasta. Pirmiausia, spalvos labai blankios ir ant odos sunku atskirti, kuri spalva yra kuri... Be to, akių šešėliai ant voko išsilaiko vos 3-4 valandas... Vėliau jie paprasčiausiai subėga į akių raukšleles...

Aš šią paletę išbandžiau su akių šešėlių pagrindu, ir tik tuo atveju, spalvos tapo ryškesnės ir išsilaikė visą dieną!

Ir galiausiai, jūsų teismui - makiažas su "Love Letters" kolekcija:

MAKIAŽAS: ORIFLAME "Beauty" makiažo gruntas ČIA
AVON "Extra Longlasting" makiažo pagrindas "Nude"
AVON Ideal Shade kompaktinė veido pudra "Light Medium" ČIA
CATRICE "Glamour Doll" vandeniui atsparus blakstienų tušas ČIA
ESSENCE "I love stage" akių šešėlių pagrindas
ESSENCE "Love Letters" akių šešėlių paletė
EOS lūpų balzamas "Honeysuckle Honeydrew" ČIA
ESSENCE "Love Letters" lūpų pieštukas - jumbo "Dear Peach!"

MAKIAŽAS: ORIFLAME "Beauty" makiažo gruntas ČIA
AVON "Extra Longlasting" makiažo pagrindas "Nude"
AVON Ideal Shade kompaktinė veido pudra "Light Medium" ČIA
CATRICE "Glamour Doll" vandeniui atsparus blakstienų tušas ČIA
ESSENCE "I love stage" akių šešėlių pagrindas
ESSENCE "Love Letters" akių šešėlių paletė
EOS lūpų balzamas "Honeysuckle Honeydrew" ČIA
ESSENCE "Love Letters" lūpų pieštukas - jumbo "Dear Peach!"

REZIUMĖ. Nepaisant to, kokios mielos, pastelinės ir saldžios šios kolekcijos spalvos, tačiau mano nuomone kolekcija nelabai nusisekusi: prasta pigmentacija, sunkus pasiskirstymas ir labai trumpas išsilaikymas... Galbūt didesnio dėmesio verti tik jumbo lūpų pieštukai, jei pavyks jų rasti, - rekomenduoju pabandyti, garantuotai gausite produktus išpardavimo kainomis.





Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Iš šios kolekcijos buvau įsigijusi nagų laką (melsvą), lapelius (skirtus "nuimti" veido blizgesį) bei lūpų balzamą (02 - dear peach). Labiausiai patiko lapeliai veidui bei lūpų balzamas, tiesa iš jo tikėjausi šiek tiek intensyvesnės spalvos. O nagų lakas paliko nekokį įspūdį, gana keista konsistencija, sunkiai sekėsi gražiai, tolygiai jį padengti.

    Beje, pigiai išparduodamų kosmetikos priemonių skyrelį turi ir Eurokos, ne tik Drogas. Ten taip pat galima rasti Essence, Manhattan, Gosh ir pan. kosmetikos. Jei tik nepamirštu, būtinai ten pasižiūriu, nes kartais galima rasti tikrai neblogų priemonių už mažą kainą ;)

    PS: Makiažas - tikrai pavykęs, toks gaivus ir lengvas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi mėgstu tuos pigiukų skyrelius pašniukštinėt, kartais gerų dalykų visai pigiai būna :)

      Panaikinti
  2. Nors si bloga atradau neseniai, taciau jau tapo iprociu kas dien ji patikrinti :) Is sios kolekcijos turiu lupu balzama, lapelius ir uzrasu knygute :) Nagu laka kilnojau uzvakar, bet gerai kad nenusipirkau... Is atsiliepimu matau kad nieko gero, o ir manikiura sunku pasidaryti nes apsiteplioja odeles. Bet makiazas tikrai grazus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už komentarą. Atsiliepimai, nepaisant to jie teigiami ar neigiami, motyvuoja ir skatina tobulėti :)
      O pati kolekcija tikrai nenusisekusi... Spalvos gražios, tačiau kokybė nelabai kokia :)

      Panaikinti
  3. Meginau akiu seseliu palete, lapelius skirtus nuimti veido blizgesi.
    Akiu seseliu paletes spalvos labai grazios, pigmentacija prasta, taciau kasdieniui naudojimui siek tiek paspalvinti akiu vokus pats tas.
    Lapeliu naudojau kelis kartus. Gaminys neblogas, taciau tinka ne bet kokiam makiazo pagrindui ar bb, cc kremui. Ant mano Oriflame BB very me kremo sie lapeliai palikdavo sukietejusias demeles ant veido. Bet, manau, tai priklauso ir nuo veido odos.
    P.S. labai grazus svelnus makiazas. :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą