SUPERDRUG spalvotas plaukų lakas: "Blue Mood" ir "Pink Punch" " apžvalga

Kaip smagu kartais pakeisti plaukų spalvą, kad ir trumpam... Šį kartą apie pakvaišusiai ryškius, spalvotus plaukų lakus.

Spalvotai viskas atrodo geriau...

Kartais pagalvoju apie ryškią plaukų spalvą, tačiau, nusidažyti plaukus ilgalaike spalva vis nesiryžtu. O dažant laikinaisiais dažais, tenka kelias savaites vargti nuplaunant spalvą ir paskui iš naujo dažyti plaukus pasirinkta spalva.

Kartais geriausia tiesiog truputėlį juos paryškinti, nors su šiomis spalvomis truputėlį paryškinti, neišeina pasakyti. Abu spalvos ryškios, gyvybingos, žaismingos...


Produktas: SUPERDRUG atspalvį suteikiantis plaukų lakas - "Melsvoji nuotaika" Blue Mood
[mėlynos spalvos] ir "Rausvoji jėga" Pink Punch (Superdrug Instant Colour Hair Spray)
Gamintojas: "Superdrug Stores" plc. Croydon, Didižioji Britanija
Paskirtis: suteikti plaukams trumpalaikę spalvą
Tinkamas tipas: visiems tipams, išskyrus chemiškai pažeistus plaukus
Labiausiai patiko: ryškios, gyvybingos, gražios spalvos
Tūris: 75 ml kiekvienoje pakuotėje
Kaina*: pilna kaina 3,47 €/ vnt. (11,99 Lt), pirkau akcijos metu už 2,26 €/ vnt. (7,79 Lt)
Kur galima įsigyti: įsigijau Drogas parduotuvėje
Įvertinimas: 8 / 10

Ką žada gamintojas: Atspalvį suteikiantis plaukų lakas "Superdrug" iš karto nudažo plaukus ryškiu atspalviu. Tą padaryti labai paprasta - užpurkškite ant savo išskirtinės šukuosenos,  pasimėgaukite diena ir tada nuplaukite. Švyti nuo UV spindulių, todėl būsite matomi ir minioje, ir tamsoje!

NAUDOJIMAS: gerai supurtyti flakoną. Laikyti flakoną vertikaliai 25-30 cm atstumu nuo plaukų ir tolygiai purkšti. Nepurkšti šlapių, chemiškai pažeistų, šviesintų, šviesiomis sruogelėmis dažytų ar chemiškai sugarbanotų plaukų. Purškiant apdengti drabužius ir žiūrėti, kad nepatektų ant šalia esančių baldų. Nuplauti šampūnu ir šiltu vandeniu.

Priežiūros ir saugos patarimas: YPAČ DEGUS. Slėginis indas. Saugoti nuo saulės šviesos ir nelaikyti aukštesnėje nei 50 °C temperatūroje. Nebadyti ir nedeginti net tuščio. nepurkšti į atvirą liepsną ar ant bent kokios įkaitintos medžiagos. Laikyti atokiau nuo uždegimo šaltinių. Nerūkyti. Esant nepakankamam vėdinimui gali sudaryti sprogius mišinius. Į atliekų surinkimo vietas išvežti tik visiškai tuščią pakuotę.

Saugoti nuo vaikų. Naudoti tik gerai vėdinamose vietose. Dirgina akis. Vengti patekimo į akis. Patekus į akis, nedelsiant gerai praplauti vandeniu ir kreiptis į gydytoją. Nelaikyti ir nepurkšti šalia lakuotų ar nudažytų paviršių.

Piknaudžiaujant gali kelti pavojų gyvybei. Naudoti griežtai pagal nurodymus.


Gaminių pakuotės gražios, jaunatviškos. Spalvoto plaukų lako metaliniai flakonai padengti sidabro spalvos metalu, o apatinė jų pusė, nudažyta plaukų dažų spalva: rožine arba mėlyna. Ant pakuotės averso puikuojasi spalvos kontūrais apibrėžto animacinio tipo berniuko - paauglio veidas. Tiesa, gal kas žino, kodėl vaikino? Kodėl ne moteriškos lyties? Galbūt kompanija siekia paskatinti pardavimus tarp vyriškos lyties atstovų?

Abi pakuotės uždengtos vienodais, balto, matinio plastiko dangteliais. Po dangteliais - dezodoranto tipo purškiklis, kuris deja nėra labai patogus, nes purškia per plačiai į šonus.

Plaukų dažai - lakas turi labai malonų kvapą: gaivų, su lengvu gėlių aromatu. Iš pradžių man tikrai patinka, kaip mano plaukai kvepia. Tačiau dienos eigoje kvapas neblėsta ir niekur nesiskirsto, jis lygiai toks pat, kaip ir ryte, todėl visą dieną supantis kvapas, jau pavakare ima erzinti uoslę.

Konsistencija. Produktas supakuotas areozoliniame purškiklyje.


Sudėtis: Butane, Isopropyl Alcohol, Propane, Isobutane, Alcohol Denat., Polyvinylcaprolactam, Hydrogenated Castor Oil, Parfum,
Pink Punch also contains: CI 15850, CI 42090, CI 77891.
Blue Mood also contains: CI 77007.


Poveikis. Pirmiausia, būtinai noriu paminėti, kad vertindama naudojimo patogumo patirtį, visiškai nuoširdžiai sakau, - naudoti šią priemonę yra sudėtinga, sunku ir nepatogu.
Pirmiausia, įsivaizduokite save vonioje, atskiriančią plaukų sruogą, kurią norite nudažyti... Imate ir purškiate, ar ne? Nea, taip lengvai neišeina... Pirmiausia, reikia pridengti visus baldus aplink, nes jei ant jų pateks dažų, reikės ilgai plauti kiekvieną baldo kamputį. patikėkite, su praustuve vargau, nes norint nuplauti, dažai visur nusitepliojo ir teko valyti ne vien su vandenuku, tačiau ir su stipriu valikliu.

Kai pasiruošiate aplinką, kurioje dirbsite, nepamirškite atidaryti ventiliacijos angas ir langą, nes reikia gerai vėdinamos patalpos... Paskui, apsisiauskite drabužiais, kurių nebus gaila, nes garantuotai apsitaškysite. Dar jums reikia kažkaip pridengti plaukus, ant kurių spalvos nenorite, nes plačiai purškianti purškiklio anga tikrai pataikys nevisai ten, kur norite. Ir galiausiai, nepamirškite, kad būtinai reikia nustatyti 25-30 cm atstumą nuo plaukų. Dabar jau galima purkšti...

Kairėje Blue Mood  tiesiog užpurkšta ant sruogos.
Dešinėje Pink Punch užpurkštą ir dar neišdžiuvusią plaukų sruogą bandžiau iššukuoti, paskirstyti sruogą šukomis, bet nelabai pavyko, geriau taip nedaryti.

Nesilaikau aš tų visų nurodymų ir tikrai apsiteplioju ne tek kur reikia, juolab, kad pats purškiklis purškia ne tolygiai, bet tarsi Grafiti dažus, burbuliukais. Sunku spalvą išgauti tolygiai ant vienos sruogos (paveikslėlis kairėje). Tačiau, kad ir ką darytumėte, jokiais būdai nesugalvokite šukuoti užpurkšto produkto ant plaukų, nes rezultatas bus panašus į esantį paveikslo dešinėje - plaukai paprasčiausiai sulips ir atrodys kaip neplauti.

Reiktų nepamiršti, kad šis produktas yra ne tik spalvotas purškiklis, tačiau ir plaukų lakas, todėl purškiamas dideliais kiekiais sulipina plauką, sustiprina šukuoseną. Jei, kaip ir aš sugalvojote nusipurkšti galiukus, nepamirškite, kad dienos eigoje jų tikrai negalėsite iššukuoti, ką ten iššukuoti, net šukas įkišti bus sudėtinga. Bet to, ten, kur papurškėte spalvoto lako, prisilietus plaukai atrodys sausi ir šiukštūs.

Atsiprašau, už nuotraukos kokybę, fotografuota nakties metu.

Tačiau nepaisant naudojimo sudėtingumo ir plauko šiurkštumo, naudojant produktą, aš juo labai patenkinta. Tikrai efektingai atrodo sniego baltumo megztukas ir rožiniai plaukų galiukai šaltą Pirmąją Naujųjų Metų dieną. Arba neplati, per visą plaukų ilgį tamsiai mėlyna sruoga ir eglute supinti plaukai... Susilaukiau nemažai komplimentų dėl įdomiai papuoštų plaukų, tik liesti niekam neleidau... 😂

Iš savo patirties papildomai įspėju, suformavę šukuoseną, ir papurškę produktu, palaukite, kol jis pilnai išdžius, kitaip garantuotai išsitepsite rankas ir drabužius.
Be to, tikriausiai teks gerai išplauti plaukų aksesuarus, kuriuos dėvėsite tą dieną.
Tiesa, atspalvį suteikiantis lakas sunkokai nusiplauna nuo šviesintų plaukų - rožiniam lakui reikia bent dviejų plaukų plovimų, kad pilnai pašalinti visus spalvos likučius.


REZIUMĖ. Nedidelės kainos spalvoti plaukų lakai puikiai tinka norint paeksperimentuoti su plaukų spalva ar tiesiog suteikti jiems ryškų akcentą. Efektas įspūdingas ir kaina nedidelė. Vieninteliai trūkumai, tokiam efektui pasiekti teks ilgokai paplušėti vonioje ir nepamiršti, po to gerai pamaitinti plaukų gera kauke arba stipriai veikiančiu kondicionieriumi.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Norejau paklausti, ar sis lakas nedažo drabužių, kai nudažyti plaukai liečiasi su jais? :)

    http://beautybyzivile.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pilnai išdžiūvęs tikrai nedažo - buvau nusidažiusi rausvai galiukus ir apsivilkusi baltą megztuką - neliko jokių žymių. :)
      Jei apsivilksite drabužius pilnai neišdžiūvus, tikrai nuteps.

      Panaikinti

Rašyti komentarą