Makiažo šepetėlių rinkinys - 15 vnt.

Padengiant veidą makiažu, turėti įvairių makiažo įrankių - labai gerai. Su kokybiškai šepetėliais dengiamos kosmetikos priemonės gerokai palengvina makiažo padengimą, paspartina darbą, o ir galutinis rezultatas tampa geresnis.

"Makiažo šepetėliai yra rankos pailginimas. Makiažo šepetėliai yra esminis makiažo meistro įrankis. Ir nesvarbu, ar esate profesionalas, ar tik pradedantysis, jūsų drobė yra veidas ir/ ar kūnas."
     Dany Sanz

Praeitą pavasarį įsigeidžiau pilno makiažo šepetėlių komplekto, kuriame būtų absoliučiai visi būtiniausi grožio įrankiai: šepetėliai biriai pudrai, bronzatui, skaistalams, šešėliams, makiažo pagrindui, lūpų priemonėms, antakiams ir t.t. Susirinkti tokį rinkinį pačiai užima nemažai laiko, be to, yra gerokai brangiau nei pirkti pilnai paruoštą ir sukomplektuotą rinkinį...

Pradėjus ieškoti iš ties susidūriau su problema, pigesni ir vidutinės kainos rinkiniai buvo visiškai nežinomų firmų arba bevardžiai, pagaminti Kinijos masinės gamybos fabrikuose. Taupant, apsigauti dėl kokybės, lengva. Jau turėjau tokią patirtį, kai įsigijau akių šešėlių šepetėlius iš Kinijos, kurie visiškai nepaima produkto ant aplikatoriaus pagalvėlės, o pats aplikavimas tampa praktiškai misija neįmanoma.

Visgi, po ilgų rinkimosi savaičių, nusprendžiau įsigyti lietuviškoje internetinėje parduotuvėje parduodamą kosmetikos šepetėlių rinkinį, su viltimi, kad kokybė bus neprasta.


Produktas: Makiažo šepetėlių rinkinys 15 vnt.
Matmenys: dėklo: uždaryto 22 x 13 cm; atidaryto 45,5 x 22 cm
šepetėlių ilgis: 15,5 - 19 cm
Medžiagos: nailonas, aliuminis, plastikas
Labiausiai patiko: geras kokybės ir kainos santykis
Kaina*: 18,82 € (64,97 Lt)
Kur galima įsigyti: pirkau internetinėje parduotuvėje Laikas Grožiui. Galima įsigyti ir Ebay, Amazon, Cheap markt
Įvertinimas: 8 / 10

Ką žada gamintojas: 15 makiažo šepetėlių rinkinys:
  • aukštos kokybės;
  • pagrindiniai šepetėliai patenkina visas makiažo reikmes, sukurti nuo natūralios dienos išraiškos iki dramatiško vakaro įvaizdžio;
  • supakuota patogiame, minkštame gyvatės odos imitacijos dėkle.


Kosmetikos šepetėlių rinkinys sudėtas ir parduodamas dirbtinės odos, gyvatės imitacijos dėkle. Net nežinau, kodėl rinkausi būtent tokį, kiek pamenu, man labai patiko rudos spalvos šepetėlių plaukeliai ir juodo metalo intarpas šepetėliuose.


Dėklas nėra užrišamas, kaip daugelyje pastaruoju metu parduodamų makiažo šepetėlių komplektų: jis užspaudžiamas magnetiniais segtukais. Iš tiesų spausti nereikia, jos pritraukia viena kitą, taip saugiai uždarydamos šepetėlių dėklą.


Dėklas susilanksto į 3 dalis, tiksliau 2 ir dar viena dalis, dėklo viršus užsidengia ant šepetėlių. Šepetėliai dėkle dedami į tam tikras įmautes - lizdus, kurie neleidžia įrankiui išslysti lauk. Šepetėlių galvutės papildomai uždengiamos dirbtinės odos medžiagos skiaute, skirta apsaugoti kosmetinės turtą ir rankas nuo galimai nešvarių, kosmetika suteptų įrankių.


Dėklo vidus juodos spalvos, padengtas odos imitacija, arba dirbtine oda. Prieš naudojant visi šepetėliai buvo apsaugoti plastiko maišeliais ant šerelių.


Tokio tipo dėklai paprastai skirti patogiam keliavimui, kartu su kosmetikos įrankiais. Visgi, kelionėms man šis dėklas gerokai per didelis. Kasdien šepetėlių nelaikau dėkle, kadangi įrankių, esančių ties lenkimo linija, šepetėlių galvutės deformuojasi, šereliai nulinksta ne taip, kaip turėtų būti.


Šepetėliai savo tekstūra ir plaukeliais man patiko daug labiau nei Oriflame šepetėliai. Ir nors Oriflame buvo pagaminti iš natūralių medžiagų - ponio ir ožkos plaukų, kai tuo tarpu šio komplektuko plaukeliai sintetiniai: pagaminti iš nailono.


Šepetelių plaukeliai paima idealų produkto kiekį, nepaisant kosmetikos produkto kokybės. Apskritai, su jais labai lengva dirbti ir per beveik metus laiko naudojant šiuos įrankius neteko susidurti su jokiomis problemomis. 

Šepetėliai dar nerodo jokių nusidėvėjimo požymių - nepastebėjau, kad būtų iškritęs bent vienas plaukelis. Jie tokie pat švelnūs ir minkšti, kaip ir naudojimo pradžioje.


Šepetėlių šereliai yra pagaminti iš nailono, švelnūs odai. Pati galvutė yra minkšta, tačiau kartu ir pakankamai tvirta: šepetėlį paspaudus link kietesnio pagrindo (kad ir ant rankos), šepetėlis tarsi atsispiria ar lyg spyruoklė nori šokti atgal, tiesa, gana švelniai.


Visi makiažo šepetėliai turi bronzinės spalvos, plastikinius kotelius. Koteliai su plaukeliais sujungti juodos spalvos aliuminio metalo plokštele. Šepetėlių ilgiai skiriasi, trumpiausias nr. 13 šepetėlis yra 15,5 cm, o didžiausi pudros šepetėliai - 19 cm.

Šiaip šepetėliai neturi numerių, neturi vardų, nėra jokių aprašymų, bet kad suprastumėte, apie kurį šepetėlį kalbu, kiekvienam šepetėliui pridėjau po numerį.

Veido makiažo šepetėliai

1. Didelis birios pudros šepetėlis.
Šį šepetėlį dažniausiai naudoju biriai pudrai, kai reikia pudra padengti visą veidą. Plaukeliai paima pakankamai makiažo, o dėka didelės galvutės, pakanka kelių judesių visam veidui.

2. Vidutinis pudros šepetėlis.
Gali būti naudojamas praktiškai visiems biriems produktams: pudrai, bronzatui, skaistalams. Jį dažniausiai naudoju kai noriu tikslesnio biraus produkto padengimo.

3. Įstrižas skaistalų ir bronzato šepetėlis.
Tinkamas tiksliam bronzato ar skaistalų padengimui ant skuostų, nosies, smakro.

4. Klasikinis makiažo pagrindo šepetėlis.
Idealiam makiažo padengimui. Su šiuo šepetėliu labai tolygiai dengiu nelabai pavykusį pirkinį - Lumene BB kremą.

5. Didelis šepetėlis užapvalinta galvute.
Puikiai paskirsto maskuoklį ant probleminių veido vietų, tinkamas akių šešėliams ant viso voko padengti.

6. Vidutinis šepetėlis užapvalinta galvute.
Galima naudoti maskuokliui padengti tikslesnėms zonoms arba akių šešėliams ant viso voko.

Akių šepetėliai

7. Tiesiai nukirptas šepetėlis.
Manau kad šepėtėlis teoriškai tiktų didesniems, vešlesniems antakiams arba storai akių kontūro linijai išgauti. Šio šepetėlio praktiškai nenaudoju.

10. Mažas įstrižai kirptas šepetėlis.
Puikiai tiks biriam produktui ant antakių padengti arba plonai akių kontūro linijai ant vokų.

8. Mažas šepetėlis užapvalinta galvute. 
Šešėliams ant voko padengti arba labai tiksliam veido maskuoklio padengimui.

9. Mažas šepetėlis nukirptas įstrižai ir užapvalintas.
Šepetėlis tinkamas akių šešėlių suliejimui ir akių šešėlių kontūravimui bei dūminiam akių makiažui.

13. Akių šešėlių aplikatorius su kempinėlės galvute.
Skirtas padengti akių šešėlius.

Blakstienų ir antakių šepetėliai

7. Tiesiai nukirptas šepetėlis.
Manau kad šepėtėlis teoriškai tiktų didesniems, vešlesniems antakiams arba storai akių kontūro linijai išgauti. Šio šepetėlio praktiškai nenaudoju.

10. Mažas įstrižai kirptas šepetėlis.
Puikiai tiks biriam produktui ant antakių padengti arba plonai akių kontūro linijai ant vokų.

14. Blakstienų šepetėlis.
Nailoninis blakstienų šepetėlis su standartine tušo šepetėlio galvute skirtas sušukuoti nepaklusnias blakstienas, pašalinti tušo perteklių nuo blakstienų, pašalinti susidariusius gumulėlius ir paskirstyti blakstienų tušą. Kartais juo padengiu natūralių aliejų ant blakstienų.
Su juo man patogu suvaldyti nepaklusnius antakius, sušukuoti juos, suteikiant norimą formą.

15. Blakstienų ir antakių šukutės.
Plastikiniai šepetėliai iš vienos pusės skirti šukuoti blakstienas, pašalinti tušo perteklių ir produkto gumulėlius nuo blakstienų.
Nailoninių šerelių šepetėlis kitoje pusėje padeda sutvarkyti antakius, juos iššukuoti ir suteikti jiems norimą formą.

Lūpų makiažo šepetėliai

12. Mažas lūpų šepetėlis užapvalintais galais.
Skirtas užpildyti lūpas lūpų dažais. Kartais naudoju lūpų balzamui ant lūpų paskirstyti iš sunkiai prieinamų pakuočių, ypač, jei tuo metu turiu ilgus nagus.

11. Smailėjantis lūpų kontūro šepetėlis.
Papildomai šepetėlis yra apsaugotas plastiko dangteliu. Su šiuo įrankiu patogu nubrėžti lūpų kontūra ir reikalui esant užpildyti lūpas lūpų dažais.


Kosmetikos šepetėlių komplektas man kainavo 18,82 € (64,97 Lt). Tai yra, apie 1,25 € (4,33 Lt) už vieną įrankį. Pigu. Vertinant priemonių kokybę ir kainą galiu tik konstatuoti: puiku!

Šepetėlius valau taip pat, kaip bet kuriuos savo grožio įrankius. Plačiau galite paskaityti ČIA.


REZIUMĖ. Komplekte esančius šepetėlius daug paprasčiau įsigyti, nei susirinkti savo šepetėlių komplektą. Šie makiažo šepetėliai yra geros kokybės: plaukeliai minkšti, švelnūs, galvutė pakankamai tvirta, plaukeliai nesmunka, nekrenta, nedažo. 15,5 - 19 cm ilgio rankenos yra optimalaus ilgio: pakankamai ilgos patogiam naudojimui. Šepetėlių komplektas parduodamas tikrai gera kaina.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Man labai patiko šepetėlių dėklas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aprasymas tikrai geras. Uz tai ir susigundziau tuos sepetelius parsisiuzdinti. Na o aprasymas, dar karta pravers juos naudojant. Nes matyt nesu tokia igudusi pieseja, kad suprasciau kas kam tinka.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai nėra patys geriausi šepetėliai rinkoje, bet su kasdieniu naudojimu man tik dabar pradeda nusidėvėti: išmečiau jau vieną ir tikriausiai dar porai teks keliauti į šiukšlinę. Tačiau pradžiai toks rinkinukas tikrai neblogas ;)

      Panaikinti
  3. Vat nei karto nesu pati ju pirkusi. Pora kart esu ju gavusi dovanu. Abu kartus matyt visai geri pasitaike, taciau nei vieni is ju nebuvo pirkti Lietuvoje.
    Uz tai dabar labai ir praverte Jusu aprasymas. Tik is tos Kinijos manau ilgokai jie keliaus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu, kad naudinga :)
      O jūs teisi, pigių makiažo šepetėlių kokybė labai priklauso nuo sėkmės, net tos pačios kompanijos analogiški rinkiniai gali labai skirtis kokybe :)

      Panaikinti
  4. Na va atsispauzdinau visus Jusu sepeteliu aprasymus. Dabar bandysiu juos naudoti. Nes pagaliau jie atekliavo is Kinijos. Kadangi siuntinys buvo padalintas i tris dalis, tai reikejo kiekvienos porcijos laukti atskirai:) kempineles atekliavo anksciau. O sepeteliai, del kuriu ir buvo uzsakytas siuntinys patys paskutiniai. Na svarbiausiai, kad ateliavo.Per 40 dienu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, 40 dienų tikrai normalus laikas ;)
      Svarbiausia gavote ir viskas gerai :) Smagaus naudojimo, būtinai pasipasakok, kaip sekėsi naudoti ir kokie įspūdžiai ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą