CORINE DE FARME "Express" nagų lako valiklis

Labas! Pastarieji keli įrašai tematikos ir produktų prasme man buvo labai įdomūs, tad gal metas šiokiai tokiai nuobodybei? 😂😃O ta nuobodybė šiuo atveju paprasčiausias nagų lako valiklis. Atrodo, kuo gi jie skiriasi? Juk svarbiausia, kad nuvalytų nagų laką, tiesa? Vienas nuo kito lakai skiriasi net labai - ir ne tik valymu, bet ir poveikiu nagams: jei vienas valiklis stipriai sausina nago plokštelę, tai su kitu to galima net nepastebėti. 

 "Tikėk tais, kurie ieško tiesos. Netikėk tais, kurie rado."
Andre Gide'as


Produktas: CORINE DE FARME "Express" nagų lako valiklis
Gamintojas: "Laboratoires Sarbec". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pašalinti nagų laką
Tinkamas tipas: visiems (išskyrus "soft gels" ir "soak-off polish" lakus)
Labiausiai patiko: greitai ir efektyviai nuvalo bet kokį laką
Labiausiai nepatiko: stiklinis buteliukas
Tūris: 200 ml
Kaina*: 4,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Nagų lako valiklis greitai, lengvai ir efektyviai nuvalo nagų laką, netgi labai sunkiai nusivalantį. Jis neišsausina nagų nuvalius laką nuo nagų galite tuoj  pat tepti naują.
Naudojimas: Sudrėkinkite vatos lapelį nagų lako valikliu ir kruopščiai nuvalykite seną nagų laką.


Kaip visuomet, noriu pradėti nuo produkto pakuotės.  Skaidraus stiklo buteliukas atrodo dailiai ir gražiai, dizainas lengvas, minimalistinis, paprastas. Tačiau man labai nepatinka, kad buteliukas stiklinis. Logiškai pagalvojus - nagų lako valiklis smirdintis, bjaurus skystis, garuojantis skystis... jei buteliukas nukris, jis tikrai suduž ir viskas pasipils ant grindų... O kai namuose mažas vaikas, na nukritimo tikimybė beveik šimtaprocentinė... Mane stiklas erzina, net labai...

Na, o kalbant apie dozavimą - viskas paprasta - dangtelis plastikinis, atisuka. Jokių dozavimo mechanizmų čia nėra.

Kvapas stiprus, būdingas nagų lako valikliams.

Konsistencija vandens skystumo, atrodo visai kaip vanduo. Labai džiaugiuosi, kad gamintojai nenaudojo dažomųjų medžiagų - tokiose priemonėse jų tikrai nereikia.

Sudėtis: Acetone, Aqua, Glycerin, Parfum.


Poveikis. Apie poveikį labai trumpai. Aš nepaprastai nustebusi itin geru ir itin efektyviu nagų lako šalinimu. Atrodo tik pridėjai vatos diskelį ir viskas nusivalo vos ne iš karto. Net užsispyrusius blizgučius pašalinti ženkliai lengviau nei su bet kokiu prieš tai naudotu nagų lako valikliu. Šitas valiklis stiprus, labai stiprus ir veikia greitai. Tikras išsigelbėjimas, kai reikia pašalinti sunkiai įveikiamus blizgučius. Tik galbūt nenorėčiau jo naudoti nuolat - stiprus valiklis šiek tiek pasausina nagų plokšteles, ne intensyviai, bet šiek tiek.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Laba diena,
    Kur galima nusipirkti ši valiklį,eurokos parduotuvėse nera

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pirkau Eurokos, gali būti, kad šiuo metu neturi. Pabandykite paieškoti internete.

      Panaikinti

Rašyti komentarą