VADEMECUM Non-Stop White 2in1 - balinamoji dantų pasta ir burnos skalavimo skystis viename

Apie dantų pastas? Apie jas visuomet kalbu labai trumpai ir žinau, kad dalis jūsų tokio tipo įrašų neskaito, tačiau tokie trumpi priminimai sau, su pasižiūrėjimu į sudėtines dalis ir esminiais dalykais man leidžia pagalvoti prieš perkant ir pakartotinai neįsigyti nepatikusių dalykų. Nes, na kas atsimena visus kada nors naudotus produktus? Šiam kartui Vademecum dantų pasta, sukurta kaip dantų skalavimo skystis ir pasta vienoje tūbelėje.

"Kas geba remdamasis sena atrasti nauja, vertas būti mokytoju."
Konfucijus


Produktas: VADEMECUM Non-Stop White 2in1 - balinamoji dantų pasta ir burnos skalavimo skystis viename
Gamintojas: "Schwarzkopf & Henkel". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, apsaugoti dantis nuo apnašų, suteikti išlai išliekantį baltumą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: idėja sukurti pastą su skalavimo skysčiu
Labiausiai nepatiko: trūksta efekto
Tūris: 75 ml
Kaina*: 2,89 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 1,5-2/5

Ką žada gamintojas: VADEMECUM NON-STOP WHITE dantų pasta ir antibakterinis burnos skalavimo skystis. Ši priemonė atlieka dvi funkcijas – tai dantų dantų pasta su fluoridu ir antibakterinis burnos skalavimo skystis. Dvifunkcė priemonė suteikia visapusę apsaugą ir ilgai išliekančią apsaugą nuo apnašų, kuris užtikrina iki 12 val. Išliekantį baltesnių dantų efektą.
Naudojimas: Valykite dantis bent 2 kartus per dieną po 3 min. Skirta tik suaugusiesiems.

Sudėtis: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, PEG-32 PVM/ MA Copolymer, Alcohol, Sodium Benzoate, PEG-30 Glyceryl Stearate, Sodium Fluoride, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Saccharin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Limonene, CI 77891.
Natrio fluorido (1450 ppm F-)


Mano nuomonė. Man labai patinka tokio tipo dantų pastų pakuotės - jos visuomet labai patogios, užima nedaug vietos ir džiugina akis. Kita vertus, su tokiomis pakuotėmis visuomet problema: baiginėjantis pastai, likučius sunku išspausti lauk. Tad jau nuo pusės buteliuko jas reikia apversti žemyn galva, kad naudoti būtų paprasta ir greita. Priešingu atveju tenka ilgai stovėti prie kriauklės bandant išspausti priemonės likučius lauk.

Pirkdama šią pastą labai norėjau tikėti jos stebuklingu poveikiu. Bet šita pasta nėra net vidutinė, kiek prastesnė už vidutinę. Ji sunkiai šalina apnašas ir labai daug jų palieka burnos ertmėje - perbraukus liežuviu dantis galima jausti, kad jie nėra švarūs! Ir saugo nuo apnašų prastai - labai greit jų atsiranda dar didesnis kiekis. Nepatinka man ir gaivos trūkumas ir faktas, kad pastos reikia daug daugiau nei įprastinės, ne tik putojimui, tačiau ir normaliam dantų išvalymui. Burnos ertmėje didžioji dalis kažkur paprasčiausiai dingsta. Tikrai nevalgau! Na ir galiausiai - balinamasis efektas yra visiškai niekinis - pasta visiškai nebalina dantų, nė kruopele... Gaila, bet tarp skambių pažadų, patrauklios pakuotės gamintojas pametė realius pažadus ir realų poveikį. Nors nieko blogo, jokios neapykantos, bet šita pasta man nepatinka ir negeba pateisinti mano lūkesčių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai