JESSICA SIMPSON "Vintage Bloom" parfumuotas vanduo moterims

Aromatai... Pavasaris... Mane nepaprastai žavi žmonės, kurie gali kvėpintis vienu aromatu visą gyvenimą ir turėti vieną kvapą, kurį drąsiai gali vadinti asmeniniu aromatu, kvapu, pagal kurį artimieji gali lengvai atpažinti... Tačiau tai ne man, man tas pats aromatas atsibostų ne tai kad visiems metams, bet ir vienam sezonui. Aš juos keičiu daugmaž kas mėnesį, tad niekaip nespėja pabosti, o ir uoslė nepripranta prie vieno ir to paties...

Balandžio mėnuo šiemet atšilimo metas, medžių sprogimo metas, sužaliavimo metas, tad norėjau kažko gėliško, įsimintino, ryškaus, žaismingo, to tikrojo pavasario sprogimo... Pasirinkau kvėpintis Jessica Simpson "Vintage Bloom" aromatu, apie kurį šiandien šiek tiek plačiau.

"Jei vis atidėliosite, tai niekad ir nesulauksite tinkamo momento"
Eleanora Roosevelt


Produktas: JESSICA SIMPSON "Vintage Bloom" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "PARLUX SARL". Pagaminta JAV
Tūris: 50 ml (galima įsigyti 30 ml, 50 ml, 100 ml pakuotėse)
Kaina*: 37,36 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt, Eurokos
Leidimo metai: 2012 metai
Aromato kūrėjas: Stephanie Hakes
Kvapo kategorija: gėlių -citrusų

Gamintojo aprašymas: Jessica Simpson Vintage Bloom apibūdinamas kaip subtilus gėlių aromatas, įkvėptas romantiškų akimirkų ir vakarinių gėlių pievų grožio. Kompozicija atsiveria citrusinių vaisių natomis, širdį išreiškia gėlių natos: bijūnai ir avietės žiedas, o pagrindą sudaro muskusas ir santalas.


Viršutinė nata: citrina, žalioji citrina
Širdies nata: bijūnai, aviečių žiedai
Apatinė nata: muskusas, santalo mediena


Sudėtis: Alcohol Denat., Fragrance, Aqua, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Citral, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Isoeugenol, Coumarin.


Pakuotė. Kaip ir visų aromatų, taip ir šio, buteliukas atkeliauja kartoninėje dėžutėje: šiuo atveju dėžutė mergaitiškai rožinė su gėlių paveikslėliais. Storo kartono dėžutė dar turi įmautę, kuri pasipuošusi J. Simpson fotografija gėlių fone. Kartoninė pakuotė gaunasi dviguba, ir mano nuomone ta įmautė buvo visiškai nereikalinga, tik tiek, kad turi žvaigždinio kvapo veidą ant pakuotės. Dažniausiai tuos kartoninius pakelius iš kart metu lauk, bet šį kart galbūt pasiliksiu pačią dėžutę, įmautę išmetus lauk, tik galbūt, dar nežinau.

Kartoninės pakuotės man visai neįdomios, jos dažniausiai keliauja tiesiai į kartonui ir popieriui skirtą konteinerį. O va buteliukas tampa sezonine kosmetikos staliuko puošmena. Šiuo atveju apie buteliuką mano mintys net labai dvejopos: labai kliūna nekokybiški auksinės spalvos apvadai ir nusitrynę užrašai ant pačio buteliuko. Galbūt gamintojai pataupė šitam reikalui? O va buteliuko forma man patinka, briaunuoti šonai atrodo įdomiai, o daugiabriaunis dangtelis labai primena krištolinį (aišku, toks nėra), nors tai tik paprastas skaidrus plastikas. 


Kvapas. Tik pasipurškus mano uoslė pajaučia saldžiai citrusinį aromatą, lyg ir citrina, lyg ir laimas, tačiau ne tradiciškai rūgštūs ar itin gaivūs, bet saldžiai gaivūs, lyg būtų cukruoti ir sušvelninti kažkuo neįprastu. Tai ne tradicinis D&G "Light Blue" citrusas, kitoks, malonesnis mano uoslei, o kadangi nesu citrusinių aromatų mylėtoja, tai man labai malonus toks saldžiai gaivus kvapas. Turiu pripažinti, kad ne visuomet pajaučiu citrusinę natą, atrodo ji spėja dingti greičiau, nei uoslė atpažįsta ir sureaguoja, bene iš karto orą aplink užplūsta gėlėti bijūnų ir aviečių (Žiedų? nepamenu kaip kvepia aviečių žiedai, tačiau kad tai aviečių augalo kvapas, tikrai jaučiasi) aromatai, užpildydami viską aplink, ko saldžios citrusinės natos neaprėpė. Kartu su užsilikusia citrusine gaiva aromatas užpildo viską šviesiu ir džiaugsmingu aromatu. Galiausiai pasirodžiusios apatinės natos ant odos palieka labai lengvą muskuso aromatą ir beveik nejaučiamą medienos poskonį, kuris suteikia kvapui moteriškumo ir lengvo lengvo lengvo seksualumo poskonį.

Apskritai aromatas man toks tikras tikras pavasaris su gėlių proveržiu, žaismingomis gėlėmis ir romantiškai moteriška nuotaika. Tai tikrai nebus tas gaiviai citrusinis aromatas, kokį myli citrusų gerbėjos, ir tikrai ne tradicinis gėlinis. Aromatas taip pat nėra daugiasluoksnis, bet puikiai tinka saulėtai pavasario dienai. Nusistovėjęs ant mano odos aromatas skleidžia daugiausiai bijūno natas su vos vos jaučiamu citrusų limonado aromatu ir dar mažiau jaučiamu muskuso sunkumu. Žavus, lengvas, žaismingai moteriškas (beveik mergaitiškas, bet ne rimtos moters) aromatas.

Pav. iš ČIA

Mano nuomone kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Tai lengvas, žvaigždinis aromatas, todėl tikriausiai nenuostabu, kad jaučiamas daugiausiai prie pat odos, man nereikia kas kartą uostyti rankos ar prikišti nosies prie pat rankos, aš jį gerai jaučiu ir per 10-15 cm nuo odos. Kaip ir su išlikimu, na nėra tas išlikimas tobulas - geriausiai jaučiasi apie 3 val, bet likučius nuo odos dar galiu jausti iki 6 val po pasikvėpinimo. paskui jau norisi atnaujinti aromatą.


Tai vienas įsimintiniausių žvaigždinių kvapų mano uoslei ir šitas kvapas man labai labai patinka. Aromatą pirkau pernai, ir man regis, kad šitas jau nebėra gaminamas ir išimtas iš prekybos, tačiau Lietuvoje paieškojus dar galbūt galima rasti, o jei ne - ebay visuomet yra užsilikusių dalykėlių, kurių gauti įprastais keliais jau nebeįmanoma. Aromatas net labai vertas dėmesio ir galvojant apie kainą - net labai pavykęs: gražiai moteriškas, laviruojantis tarp mergaitiško ir moteriško, bet liekantis žaismingai moterišku, džiugiu, lengvu aromatu, tiesiog idealus šios gegužės palydovas, kai norisi lengvo, tačiau gėlyčių aromato, kai norisi gaivumo, bet dar ne metas citrusiniams aromatams, kai norisi žydėjimo, gėlių, bet ne visos puokštės. Verta pauostyti! Ar jums kas nors dalina komplimentus, kai skaniai pasikvėpinante? Mano aplinkoje tai nėra labai įprasta, tačiau su šiuo aromatu esu gavusi ne vieną komplimentą. Myliu 💗💗💗

Aromatas panašus į:
- NINA RICCI "Nina"
- TOMMY HILFIGER "Hilfiger Woman Pear Blossom"
- GRES "Cabotine Floralisme"




Ačiū, kad skaitėte,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai