2021/06 Birželio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Nivea, Uoga Uoga, Cosmoway ir kt.

Paskutinė birželio diena, tad žinau, kad laukiate šio mėnesio pirkinių? Tiesa ta, kad tų pirkinių pas mane kas mėnesis vis mažiau ir šis mėnuo visai ne išimtis, o  greičiau taisyklė. Jau kuris laikas susimąstau. kad greičiausiai įrašas praranda savo pradinę reikšmę, tačiau vis sulaukiu vienos ar kitos nuolatinės skaitytojos, kad norite ir toliau matyti tokio tipo įrašus, tad kol kas tebūnie, galiu parodyti tuos pirkinius, jei tik jums įdomu, teikia naudos ar džiaugsmo. Ką gi, kuo šį mėnesį pasipildė mano kosmetinė?

"Tiesa - tai kalba, aiškiai išreiškianti visuotinus dėsnius."
Antoine de Saint-Exupery



Reikėjo naujo, tad šį kart nusprendžiau įsigyti skysčio ir kiek didesnę pakuotę. Atsiliepimų negirdėjau - bus įdomu išbandyti.
Maxima, 3,29 Eur

Iš popierinių pigesnių varaintų, šios pačios geriausios, naudojamos ilgą laiką, puikiai dildo, nepalika nago atplaišų ir vargti amžinybę nereikia. Pačios geriausios, kurias mielai vis pakartoju.
Iki, 2,25 Eur

Labai panašų jau naudojome praeitais metais ir visai tiko, jei atmesime faktą, kad vandeniui tikraii neatsparus. Naudojame, nuo saulės apsaugo pakankamai gerai. Regis kūnui šiais metais bus tik šis losjonas.
Iki, 13,99 Eur


Kadangi mano mineralinė šiuo metu baiginėjasi, noriu įsigyti naują ir šį kart išbandyti Uoga Uoga, tik bėda man su atspalvių pasirinkimais, tad bandysiu išsirinkti vieną iš šviesesnių ir pasibandyti tuos pirmus įspūdžius. 
Uoga Uoga salelė, 9,95 Eur
-----------------
Viskas, tokie mano pirkiniai: kuklu šį mėnesį ir paprasta. Realiai net nebuvo kada ieškoti kosmetikos, domėtis naujovėmis ar maloniai apsiprekinti. Gal kitą mėnesį gausiau? O gal ir ne. :)




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai