CAFE MIMI Facial Mist Shine On - gaivinantis veido purškiklis, suteikiantis spindesio

Šiandien užlėkusi į butą nuoširdžiai nusišypsojau užklydusi į vonią - joje atradau suklotas grindų plyteles ir širdis apsidžiaugė - nesuklydau pasirinkusi gausiai raštuotas. Tik aišku, vaizdo dar nėra, kol nesutvarkytos sienos, bet jau šviesa tunelio gale. Darbų liko ir mums, bet mes ten darbuojamės savaitgaliais, o kol kas lai dirba mūsų meistrai. Kiti darbai niekur nedingo, bet šią vasarą akcentas greičiausiai visgi bus remontas. Dėl jo mano kosmetikos krepšelis visiškai minimalus - pasilikau vos kelias nesupakuotas priemones ir tikiuosi kad pakaks, o kol kas apie veido purškiklį, kurį naudojau kaip makiažo užbaigimo priemonę.

"Aš visą laiką žinojau, kad tai gera idėja!"
Arthur C. Clarke


Produktas: CAFE MIMI Facial Mist Shine On - gaivinantis veido purškiklis, suteikiantis spindesio
Gamintojas: OOO "Dizain Soap". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: drėkinti, gaivinti, raminti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas - sveikas spindesys
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 50 ml
Kaina: 2,29 EUR
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Sudėtyje kokoso ir peruvinės pipirnės (makos) ekstraktais. Intensyviai drėkina, atgaivina ir ramina odą. Puiki, tiesiog nepakeičiama priemonė, kai jūsų oda reikalauja papildomos atgaivos. Išmintingos moterys visada turi ją po ranka.
Naudojimas: prieš naudojimą suplakti. Purkšti ant veido 10-15 cm atstumu. Tinkama naudoti kasdien. Pasireiškus alergijai ar sudirgimui, nustoti naudoti priemonę. Tik išoriniam naudojimui. 


Pakuotė. Nedidelis skaidraus plastiko buteliukas su plastiko purškikliu. Pakuotę labiausiai puošia žydros spalvos juostuota etiketė. Priemonės pompa veikia nepriekaištingai gerai, purškia smulkiai, nestringa.

Kvapas. Gamintojas purškiklio sudėtyje pasirinko naudoti kvapiąsias medžiagas - lyg ir nieko blogo tokio tipo priemonėje. Kvepia gaiva, švara ir kažkuo, kas primena jūros vandenį. 

Konsistencija skysta, vandens skystumo priemonė su matomais itin smulkiais blizgučiais.


Sudėtis: Aqua, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Vegetable Glycerin, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Hydroxyethyl Urea, Betaine, Propanediol, Lepidium Meyenii Extract, Tapioca Starch, Polysorbate 20, Caprylyl Glycol, Benzyl Alcohol, Parfum, Titanium Dioxide, Mica, PEG-12 Dimethicone, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal.


Poveikis. Veido purškiklis nėra nepriekaištingos sudėties, jame yra ir alkoholio, kuris naudojamas kaip konservantas ir nesaugių kvepalų ingredientų. Visgi, spėju, kad šie ingredientai procentaliai užima nedidelę sudėties dalį. Pagrindą sudaro vanduo, kokosų ekstraktas, glycerinas - drėkikliai bei odą kondicionuojančios medžiagos, tad labai nebambėsių dėl geltonuojančios ir raudnuojančios sudėties antros pusės.

Ką daro produktas? Jis maloniai gaivina odą, jei purškiamas ant 'nuogo' veido, tačiau labiausiai pamėgau jį naudoti ant makiažo. Jis suteikia labai natūralų, gražų sveikai spindinčios odos efektą. Labai smulkus blizgutis tolygiai nusėda ant veido, neatsiranda plėmų, dėmių ar spalvos netolygumų. Net ir matinis makiažas įgauna to sveiko, gražaus, natūralios odos spindėjimo efektą. Atrodo šauniai, oda jaučiasi gerai, tad esu labai patenkinta priemonės poveikiu ir net galvoju apie pakartojimą. Vasaros atradimas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Gal kokiu įrašu ir apie remontą pasidalinsite? Prieš ir po pvz.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pritariu, būtų tikrai įdomu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Merginos - tikrai nežinau, šiek tiek dalinuosi progresu instagram paskyroje - galbūt ir sugalvosiu kokį įrašą daryti, Dar nežinau - iki pabaigos mažiausiai 2,5 mėnesio.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą