GOLDEN ROSE "Miss Beauty" Velvety Kiss Lipstic - velveto efekto lūpų dažai "01 True Nude"

Šį mėnesį nusipirkau kelis dekoratyvinės kosmetikos produktus, kuriuos jau gerai esu išbandžiusi, mat testuoju kasdien, tad spėjau susidaryti net labai tvirtą nuomonę. Ne, naujų kosmetikos produktų man nereikėjo, turiu dar nemažai įvairių lūpų dažų, tačiau labai norėjau išbandyti, kainavo juokingai mažai, tad... mėnesio pradžioje atsidūrė mano rankose, o šiandien - blogo puslapiuose.
Apie velveto efekto lūpų dažus iš Golden Rose.


Produktas: GOLDEN ROSE "Miss Beauty" Velvety Kiss Lipstic - velveto efekto lūpų dažai "01 True Nude"
Gamintojas: "Erkul Kozmetik A.S.". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: minkšta, maloni konsistencija
Labiausiai nepatiko: netolygiai dengiasi ant sausų, suskeldėjusių lūpų
Tūris: 3,5 g
Kaina: pilna kaina 3,99 Eur, mokėjau 2,59 Eur
Kur galima įsigyti: Golden Rose salelėje Akropolyje, Drogas, Martina, www.ceryx.lt, Camelia vaistinėse

Ką žada gamintojas: Šie naujos jaunimo "Miss Beauty" kolekcijos lūpų dažai yra matiniai ir švelnios tekstūros, suteikiantys intensyvią spalvą, aksominį matinį įvaizdį visai dienai nesausindami lūpų. 


Pakuotė. Didelis, storas drožiamas lūpų dažų pieštukas, uždengtas plastikiniu dangteliu. Šiek tiek nustebimo ryškiaspalvis pakuotės dizainas - paprastai dangtelis ir galiukas būna tos spalvos, kokie yra dažai, o čia - ryškiai geltonas! Nors atrodo žaismingai ir jaunatviškai, tačiau sudėtinga įsigyti produktą, kai net nenutuoki, kokia spalva po juo slepiasi.

Kvapas. Gamintojas naudojo kvapiąsias medžiagas priemonei, tačiau aromatas labai silpnas. Vos vos jaučiasi saldumas, bet jei nežinočiau, vargiai atkreipčiau į kvapą dėmesį.

Konsistencija minkštutė, kreminė.


Sudėtis: PPG-3 Hydrogenated Castor Oil, Isononyl Isononanoate, Ethylhexyl PalmitateHDI/ Trimethylol Hexyllactone CrosspolymerMicaNylon-12Hydrogenated Coco-Glycerides, Euphorbia Cerifera Cera, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl HydroxystearateSynthetic WaxPhytosteryl/ Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Copernicia Cerifera Cera, Aroma, Aluminium Hydroxide, SilicaPhenoxyethanol, Tocopheryl AcetateOctadecyl DI-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, Tin Oxide.
(+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45410, CI 17200, CI 15850, CI 16035, CI 42090, CI 77742, CI 19140, CI 15985


Poveikis. Minkštutė, kreminė konsistencija itin lengvai dengiasi ant lūpų - tiesiog slysta, o priemonė kaip sviestas pasidengia ant lūpų. Galėčiau pasidažyti ir be veidrodžio - paskirstyti lengva ir paprasta. Deja, turiu pastebėti, kad jei lūpos itin sausos ar suskeldėjusios, dažai dengiasi netolygiai, matosi visi išsausėjimai.

"01 True Nude" atspalvį buvo sunku įsivaizduoti realiai nematant kokia tai turėtų būti spalva, tad teko pasitikėti aprašymu. Įsivaizdavau, kad spalva bus tamsesnė, intensyvesnė - atspalvis labai šviesus, taip, jis neutralus, nude, bet su trupučiu oranžinės spalvos. Įsivaizdavau, kad bus labiau kūno spalvos. Kita vertus, atrodo, kad mano odos spalvai tinka. Tiesiog dar pačiai keista, kad spalva tokia šviesi.


Kalbant apie išlikimą - stebuklų dažai tikrai neturi, išlieka apie porą valandų, bet jei per jas valgysite ar gersite - viskas liks ant puodelių, įrankių ar stiklinių. Dažai visiškai nepatvarūs ir itin lengvai nusivalo. Esant su breketais  tai nemaža bėda - šypsantis lūpos dažnai užkrenta už breketų linijos, užkimba, o jei dažai prasčiau laikosi, tai viskas nusivalo bemaž akimirksniu. 

Sakyčiau visai gerai: pigučiai dažai gerai atrodo ant lūpų, lengvai dengiasi, spalva neįprasta, o sudėtis puiki. Gal man ne itin patinka, kad ant lūpų išlieka labai trumpai, o ir labai greit nusivalo. Ar verta? Greičiausiai taip, jei reikia paprastų lūpų dažų ir ne - jei ieškote kažko ypatingo ar labai patvaraus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai