ROSE Scented Soy Candle - rožių kvapo žvakė ir kūno aliejus

Prieš kurį laiką, dovanų gavau dailioje juodo kartono dėžutėje supakuotą dovaną, kurią atidariusi buvau įsitikinusi, kad čia malonaus kvapo žvakė. Tačiau dovanotojas papasakojo, kad tai, ne tik kvapni žvakė, tačiau ir kūno aliejus, skirtas prižiūrėti kūno odą.

Pripažinsiu, buvau nusiteikusi skeptiškai - kaip viename gaminyje gali būti kvapni žvakė ir kūno aliejus? Ilgai atidėliojau apžvalgą ir ilgai atidėliojau produkto išbandymą. Galiausiai, noriu papasakoti jums savo potyrius...


Visų pirma, žvakė - aliejus labai elegantiškai supakuotas - juoda kartono dėžutė ir stiklinė žvakė su tokia pat etikete ant dėžutės ir stiklinės pakuotės... Man  asmeniškai labai gražu... Tik kiek teko domėtis, kainuoja tikrai nepigiai.


Žvakė rožinės spalvos, pagamintos tikriausiai parafino pagrindu. Aš nedrįstu spėlioti, kokie ingredientai slepiasi produkto sudėtyje, kadangi prie dovanos negalėjau rasti absoliučiai jokios informacijos, išskyrus etiketę su pavadinimu.


Apie produkto, kaip žvakės naudojimą tikrai nepasakosiu. Tačiau norint panaudoti žvakę, kaip aliejų, pirmiausia reikia ją uždegti. Praktiškai iš karto aplink pasklinda elegantiškas tikrų rožių aromatas...


Žvakei kiek pakaitus, ir ant viršaus atsiradus raudonos spalvos aliejiniam skysčiui, žvakę galima užpūsti, ir skystą aliejuką galima tepti ant kūno odos.


Ant odos užteptas aliejus labai lengvai pasiskirsto ant kūno odos ir, su sąlyga, kad padengtas plonu sluoksniu, greitai susigeria į odą, suteikdamas jai papildomo švelnumo ir lygumo.


Deja, bet paskirsčius aliejų ant kūno ir bandant plauti rankas, suvokiau, kokią klaidą padariau: produktas nenusiplovė nuo rankų, netgi naudojant rankų prausiklius ir šiltą vandenį. Negana to, ant odos susidarė nematoma plėvelė, kuri neleido ant odos patekti ne tik vandeniui, bet absoliučiai viskam... Rezultato ilgai nereikėjo laukti: kūno odą ėmė niežėti, ji pasidarė sunki, tarsi kūno poros ėmė užsikimšti.... Nieko nelaukusi, puoliau į dušą ir ilgai gramdžiau kūną šveitikliais bandydama nušveisti likučius.


REZIUMĖ.
Neįsivaizduoju, kodėl nepagalvojau anksčiau, kad ant kūno dengiu parafino produktą, kuris išgaunamas iš naftos ir kemša poras... Jausmas nemalonus... Todėl ant kūno produkto tikrai nebenaudosiu, tačiau puikaus kvapo žvakę tiesiog sudeginsiu, kvėpindama namus rožių aromatu...




Ačiū, kad skaitote,
Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai