2015/05 L'OCCITANE en PROVENCE siurprizų dėžutė "Bijūnų dvelksmas"

Gegužės mėnesio L'occitane staigmenų dėžutė kvepia tikru pavasariu. Šio mėnesio L'occitane staigmenų dėžutė kvepia bijūnais, dainuoja rožių natos ir tyliai pritaria irisai...

Kviečiu pasižvalgyti į tai, ką šį kartą slepia pavasariu alsuojanti L'occitane staigmenų dėžutė.

Nuotrauka skolinta iš oficialios L'occitane elektroninės parduotuvės: www.loccitane.lt

Produktas: L'OCCITANE EN PROVENCE siurprizų dėžutė "Bijūnų dvelksmas"
Kaina: 19,00 EUR (65,60 Lt) (produktų vertė 31,28 EUR (108,00 Lt))
Kur įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje svatainėje www.loccitane.lt

Ką žada gamintojas: Naujoji siurprizų dėžutė jau laukia Jūsų! Naujos sudėties, pasipildžiusi bijūnų ekstraktu iš Dromo.
Skubėkite užsisakyti, nes prekių kiekis ribotas!

Staigmena Jums - siurprizų dėžutė, kurioje rasite 3-4 produktus iš L‘Occitane populiariausių kolekcijų. Taip pat pridėsime keletą įvairių mėginėlių, tad šis rinkinys – ypatinga galimybė išbandyti daugybę L‘Occitane produktų už ypač mažą kainą (rinkinio vertė yra maždaug dvigubai didesnė, nei rinkinio kaina!).


Štai, ką radau naujojoje L'occitane siurprizų dėžutėje:

Ši želė virsta lengvomis putomis, kurios švelniai prausia Jūsų odą, subtiliai pakvėpina ją gėliniu bijūnų aromatu ir išsaugo natūralų epidermio sluoksnio drėkinimą. Sudėtyje yra bijūnų ekstrakto iš Dromo.
Vertė: 14,50 EUR (50,07 Lt)



L‘OCCITANE iš Dromo regiono Prancūzijoje augančių bijūnų, išgavo nepaprastą koncentratą. Šis patentuotas ekstraktas* veikia odos ląsteles, akivaizdžiai koreguoja odos spalvą, tobulina odos pažeidimus bei tekstūrą.
L‘OCCITANE tyrimų labaratorija sukūrė tobulą bijūnų veido kremą, kuriame dera bijūnų ekstraktai. Šie suteikia odai tobulos išvaizdos. Mineralinės optinės dalelės akivaizdžiai sukuria nepriekaištingą odos išvaizdą.
Dėka bijūnų ekstrakto, ši patentuota formulė* puikiai tinka visiems odos tipams. Aksominis veido kremas akimirksniu atskleidžia odos grožį. Naudojant kremą ilgesnį laiką, oda tampa vis gražesnė.
Vertė: 9,56 EUR (33,01 Lt)



Praturtintas taukmedžių sviestu, šis balzamas maitina lūpas, suteikia joms natūralų rausvą atspalvį. Sudėtyje derančios Provanso ir Viduržemio regiono rožių ekstraktai subtiliai pakvėpina subtiliu gėlių aromatu.
Vertė: 7,50 EUR (25,90 Lt)



Graso kolekcija yra dedikuota Prancūzijos provincijos miesteliams, kurie tieka medžiagas ir augalus L'Occitane kvepalams.
Iris Bleu & Iris Blanc – išskirtinis šios kolekcijos aromatas, kuriame dera mėlynojo iriso iš Graso aksominės natos, švelnumo ir vaiskumo akordų šiam aromatui suteikia baltojo iriso iš Viduržemio jūros regiono natos.
Tai gėlė, simbolizuojanti Graso parfumerijos istoriją, tai naujas aromatas, kuriame susilieja baltojo ir mėlyno iriso subtilumas: Iris Bleu & Iris Blanc.
Tai unikali gėlių kompozicija, kurioje dera Iris pallida (mėlynasis irisas) ir Iris florentina (baltasis irisas). Mėlynojo iriso aromatas užaugintas Grase, specialiai L'OCCITANE‘ui. Jis
suteikia aromatui aksominių, turtingtų natų. Baltasis irisas pasirinktas iš Viduržemio jūros regiono, suteikia aromatui šviesos, subtilumo, trapumo.
Iris Bleu & Iris Blanc unikalus aromatas, išskirtinas, aksominis, turintis kelias spalvas.

Praturtintas 5 energizuojančiais aliejais (kiečių, saldžiųjų apelsinų, rozmarinų, mėtų, pušų) ir grūdų ekstraktu, suteikiančiu plaukams gyvybingumo, šis šampūnas sustiprina gležnus ir gyvybingumą praradusius plaukus, suteikia jiems purumo nuo pat šaknų. Sustiprinti ir tonusą atgavę plaukai tampa storesni, švelnesni ir tvirtesni.

Papildytas 5 energizuojamaisiais aliejais (kiečių, saldžiųjų apelsinų, rozmarinų, mėtų, pušų) ir grūdų ekstraktu, suteikiančiu plaukams gyvybingumo, šis kondicionierius sustiprina gležnus ir gyvybingumą praradusius plaukus, suteikia jiems purumo. Sudėtyje esantys švelninamieji augaliniai ingredientai apsaugo plaukus nuo vėlimosi, stiprina plaukus ir jų nenusveria. Sustiprinti ir tonusą atgavę plaukai tampa storesni, švelnesni ir tvirtesni.

Papildytas vynuogių kauliukų aliejumi, taukmedžių sviestu ir bijūnų ekstraktu iš Dromo (Prancūzijos), šis bijūnų grožio pienelis drėkina ir švelnina odą. Lengvos konsistencijos produktas greitai susigeria, apgaubdamas odą subtiliu bijūnų aromatu.

L‘OCCITANE iš Dromo regiono augančių bijūnų, išgavo nepaprastą koncentratą. Šis patentuotas ekstraktas* veikia odos ląsteles, akivaizdžiai koreguoja odos spalvą, tobulina odos pažeidimus bei jos tekstūrą.  L‘OCCITANE tyrimų laboratorija sukūrė tobulą bijūnų veido serumą, kuriame dera bijūnų ekstraktai, kurie suteikia odai tobulą išvaizdą. Mineralinės optinės dalelės akivaizdžiai sukuria nepriekaištingą odos išvaizdą.
Efektyvumo tyrimais įrodyta: odos tekstūra akivaizdžiai glotnesnė (+44%), oda labiau švytinti (+47%), suvienodinamas natūralus odos atspalvis (+41%)**
Formulė praturtinta bijūnų kompleksu, tad serumas pasidengs lyg antra oda, akivaizdžiai pagerės odos tekstūra.


Aš dievinu jazminus ir myliu bijūnus. Todėl net nesuabejojau dėl siurprizų dėžutės įsigijimo. Pirmiausia jau pavadinimo užuomina sakė, kad tai bijūnų produktų pripildyta dėžutė, tačiau nevisi gaminiai buvo iš bijūnų kolekcijos.

Pirmiausia apie pilnus gaminius. Gavau pilną bijūnų kvapo dušo želė, kvepia tiesiog nuostabiai, nors norėčiau vos vos stipresnio bijūnų kvapo. Pilno dydžio rožių lūpų balzamo kol kas nebandžiau, bet produktas turi lengvą rožinę spalvą ir malonų gėlių aromatą.

Dėžutėje radau naująjį bijūnų veido kremą, kuris parduodamas tik 50 ml pakuotėse, o mano kremukas mažesnės talpos. Tobulina odos būklė... būtent to aš ir noriu prasidedant vasarai, tad mažesnis dydis - puiki proga išbandyti produktą.

Nesu labai sužavėta purinamojo šampūno ir kondicionieriaus mėginukais, nes mano plaukams papildomo purumo tikrai nereikia, jie ir taip pučiasi, daugiau apimties nebereikia. Tačiau būtinai išbandysiu.
O štai bijūnų kūno pienelis vilioja kuo greičiau išbandyti... Naujas irisų aromatas jau senai gundė akį L'occitane parduotuvėje, tačiau ne visi kvapai man tinka ir patinka. Bus puiki proga pabandyti.

Man atrodo, kad ši dėžutė man patiko net labiau nei praeito mėnesio siurprizų dėžutė "Aromaterapijos galia". Man tokia dėžutė tarsi nedidelė gimtadienio dovana sau, kai tikrasis gimtadienis dar už marių ir kalnų...




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai