L'OCCITANE "Pivoine Flora" dušo želė su bijūnais

Tikriausiai pats mylimiausias mano vasaros produktas yra bijūnų kūno prausiklis. Tie, kurie skaito mano tinklaraštį žino, kad šias gėles aš labai myliu, todėl man itin patiko šio pavasario L'Occitane pavasario naujovė bijūnų kvapo dušo želė.

"Gyventi yra rečiausias dalykas pasaulyje. Dauguma žmonių tiesiog egzistuoja"
Oskar Wilde

Itin lengva dušo želė konsistencija ir malonus aromatas mane lydėjo jau kuris laikas ir buvo itin maloni naudoti per didžiuosius karščius. Na, o kokie kiti šio produkto privalumai ir trūkumai, kviečiu paskaityti naujame įraše.


Produktas: L'OCCITANE "Pivoine Flora" dušo želė su bijūnais
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin malonus bijūnų kvapas
Labiausiai nepatiko: nesaugi sudėtis
Tūris: 250 ml, galima rinktis ir 75 ml
Kaina*: 75 ml - 5,50 EUR (18,99 Lt); 250 ml - 14,50 EUR (50,07 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Ši želė virsta lengvomis putomis, kurios švelniai prausia Jūsų odą, subtiliai pakvėpina ją gėliniu bijūnų aromatu ir išsaugo natūralų epidermio sluoksnio drėkinimą. Sudėtyje yra bijūnų ekstrakto iš Dromo.

Viduržemio jūros pakrantėje sklando legenda apie nuostabaus grožio nimfą Peonia, kuriai taip meilinosi dievai, kad pavydi deivė pavertė ją gėle su tūkstančiu žiedų - bijūnu. Nuo tada grožio ir moteriškumo simbolis praskaidrina kiekvieną pavasarį akinančiomis spalvomis ir aromatu.


Skaidraus, vidutinio minkštumo plastiko pakuotė turi kiek neįprastą, į viršų apvaliai platėjančią formą, kuri turiu pripažinti yra labai patogi laikyti rankose ir išspausti produkto duše. Beje, man visad patinka, kai pro pakuotės sieneles matosi kiek produkto dar liko buteliuke.


Užsukamą metalo imitacijos dangtelį esant reikalui galima nusukti, o įprastai gaminys dozuojamas per viršuje esančią angą, kuri atsidaro paspaudus dangtelio viršų. Vienintelis man kliūvantis dalykas yra tai, jog atsiveriantis viršuje dangtelis yra labai tamprus ir gana sudėtinga jį paspausti - reikia gana daug jėgos. O vertinant iš kitos pusės - tamprus dangtelis reikia tai, jog pakuotė yra itin sandari ir netikėtai neatsidarys net stipriai paspaudus. Tačiau tačiau, man norisi kiek paprastesnio ir lengvesnio dangtelio atidarymo.


Produkto pakuotė, kaip ir visos linijos pakuotės, - puošta rožiniais bijūnų intarpais ir žaliais lapeliais. Etiketė tikrai graži, tik man labai gaila, kad "pivoine flora" užrašas ant etiketės ir kiti pakuotės užrašai ant jos atrodo tarsi nublukę, silpnai matosi ir reikia itin gero apšvietimo juos įskaityti. Na, bent jau mano vonios kambaryje žiūrint į pakuotę atrodo, jog visi užrašai nuo laiko nublukę ir nusitrynę...


Kvapas. Dušo želė kvapas tiesiog nuostabus. Lengvas ir truputį saldus bijūnų kvapas, prausiantis duše, apgaubia kūną, maloniai veikia uoslę ir nuneša mintis į malonias, rožinės spalvos bijūnų svajas... Nepaprasta... Manau visos bijūnų mylėtojos pamils šį aromatą.


Konsistencija. Dušo produktas yra rožinės, skaidrios spalvos ir želinės konsistencijos.


Sudėtis: Aqua/ Water**, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin**, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum/ Fragrance, Paeonia Lactiflora Extract**, Laureth-2, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene**, Citronellol, Linalool, CI 17200/ Red 33, CI 14700/ Red 4, CI 19140/ Yellow 5.
** Natūralios kilmės ingredientai


Poveikis. Visų pirma reiktų pasakyti, kad dušo želė tikrai gerai putoja ir sukuria smulkias, švelnias putas. Prausiklis labai švelniai prausia kūno odą, tačiau tai nėra tas čežantis ir girgždantis švarios odos pojūtis, tad dušo želė nelabai tiks itin riebiai kūno odai. 

Apskritai produktas švariai nuplauna kūno odą, jos nesausina, tačiau ir nedrėkina. Suteikia kūnui malonų bijūnų aromatą, kuris didžiam mano nusivylimui, ant odos išlieka trumpai ir praktiškai iš karto dingsta išėjus iš vonios. O va vonios kambarys dar ilgokai kvepia saldžiai švelniais bijūnų žiedais...


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ patogi ir graži pakuotė;
+ net ir naujo buteliuko etiketė atrodo tarsi nublukusi;
+ nuostabus, lengvas, saldus ir itin malonus bijūnų aromatas;
+ želinė konsistencija;
+ gerai putoja;
+ švariai prausia odą;
+ nesausina kūno odos.

TRŪKUMAI:
- pernelyg tamprus dozavimo kamštelis;
- sudėtyje daug vidutinio saugumo (14) ir žalingų (1) ingredientų;
- kvapas ant kūno odos išlieka trumpai.




Ačiū, kad skaitote,

Kvapnių vonios procedūrų,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai

  1. Oi kaip man patinka sitas kvapas! Turejau kvepalus ir duso zele. Kaifavau kiekviena ryta nuo sito kvapo!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Puikiai suprantu ;) Aš irgi kas kartą kaifuoju... Stengiuosi labai taupiai naudoti šią želė, kad kuo ilgiau galėčiau mėgautis kvapu :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą