SAMPLE SIZE. L'OCCITANE "Ultra Rich Cream" maitinamasis kūno kremas su 25% taukmedžių sviesto

Tadam... Baigtas dar vienas etapas, nes tai paskutinis kūno kremo mėginys mano mėginėlių dėžutėje. Oi, kaip man patinka iš eilės bandyti kelis ar keliolika mėginių, nes taip galiu palyginti įvairių kremų ir losjonų savybes ir išsirinkti man labiausiai tinkantį.

Šį kartą išbandau tikriausiai patį riebiausią ir mažiausiai lūkesčių sukėlusį kūno priežiūros priemonės mėginį, dėl kurio aš klydau: priemonė puikiai maitina sausą odą ir yra malonaus kvapo...



Ką žada gamintojas: Atnaujinta sudėtis!
Taukmedžių kūno kremas skirtas sausos arba labai sausos odos priežiūrai. Didelis kiekis taukmedžių sviesto (25%) intensyviai maitina, apsaugo odą ir atstato jos hidrolipidinį sluoksnį. Papildytas drėkinamaisiais ekstraktais (sėmenų, vaistinių svilarožių, saldžiųjų migdolų, medaus) ir švelninamuoju abrikosų aliejumi, šis kremas drėkina odą visas 72 h., suteikia švelnumo ir glotnumo. Turtingos konsistencijos kremas lengvai tepamas, greitai susigeria, nepalikdamas riebaus sluoksnio.
Naudojimas: tepkite kremą ant švarios ir sausos odos.

Pilno dydžio pakuotė
Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ Water**Butyrospermum Parkii (Shea) Butter**Glycerin**, Corn Starch Modified**, Isononyl Isononanoate, CyclopentasiloxaneCetearyl Alcohol**Glyceryl Stearate, Mel/ Honey Extract**, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract**, Sorbitol**, Sodium PCA**, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil**, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil**, Althaea Officinalis Root Extract**Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract**, Tocopherol**, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols**, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract**, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil**Xanthan Gum**, Polyacrylamide, Ceteareth-33, Alcohol Denat**, C13-14 IsoparaffinEthylhexylglycerin, Laureth-7**, Tetrasodium EDTA, Parfum, Phenoxyethanol, Methyl/ Ethyl/ Paraben, Benzyl Alcohol**, Benzyl Benzoate**, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene CarboxaldehydeLinalool**, Citronellol**, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin**, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Limonene**Geraniol**.

** Natūralios kilmės ingredientai


Kiekis: mėginio kiekis 6 ml. Pilno gaminio kiekis: 50ml, 200 ml
Kaina: 50 ml kainuoja 10,50 EUR (36,25 Lt); 200 ml - 35,00 EUR (120,85 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA


Mano potyriai. Prieš pradedant naudoti kremo mėginį, labai pergyvenau, kad kūno kremas su taukmedžio sviestu neturėtų to saldžiai šleikštaus natūralaus taukmedžio kvapo. Tačiau mano džiaugsmui ir nuostabai, kremas turi malonų ir lengvą kvapą, kuris labai primena įprastus kūno pienelius ir kremus. Aš užuodžiu gaivą, lengvumą ir vos vos jaučiamą saldumą, kuris labai silpnas, Tad kūno kremas tikrai malonaus kvapo uoslei.


Kūno kremas labai tirštos konsistencijos, bet pradėjus tepti ant odos jis stebuklingai greitai pasiskirsto ant odos ir greitai įsigeria. Kūno kremas suteikia odai švelnumo ir minkštumo, oda maitinama: visos sausos odos vietos buvo gerai sudrėkintos ir nebetempė nebedirgino. Manau tokį kremą mielai naudočiau visus metus, galbūt išskyrus tikrai karštomis vasaros dienomis.



REZIUMĖ. Kūno kremas, nors ir būdamas tirštas, bet greitai įsigeria į kūno odą ją intensyviai maitina ir drėkina, suteikia švelnumo. Tad sausai odai toks kremas tikras išsigelbėjimas. Maitinamosios priemonės kvapas lengvas ir malonus uoslei. Visgi, sudėtyje nemažai vidutinio saugumo ir žalingų ingredientų, kurių nelabai norėčiau matyti tokios kainos kategorijos kūno priežiūros priemonėse...




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą