SAMPLE SIZE. LE COUVENT DES MINIMES "Loving care body balm" kūno losjonas labai sausai odai

Apie Le Couvent des Minimes kosmetiką, veido ir kūno priežiūros gaminius sužinojau tik šiemet. Kosmetika ir kitos grožio priemonės pagamintos pietų Prancūzijoje, Mane. „Le Couvent des Minimes“ produktų sukūrimą įkvėpė receptai, kuriuos daug metų naudojo ir  tobulino Mane vienuolyno vienuolės ir pranciškonų misionieriai.

Iš esmės kompanijos gaminiuose vyrauja paprasti, natūralūs ir gerai žinomi ingredientai, kuriuos kruopščiai atrinkus ir derinant veikliąsias medžiagas tarpusavyje sukurta kompanijos produkcija.

Mano akį iš karto patraukė gaminių estetinė išvaizda: kiekvienas produktas dekoruotas senovinėmis graviūromis, saugant receptų unikalumą bei išlaikant vienuolyno receptų dvasią...

Apskritai kompanijos gaminiai, pardavimo būdas, sudedamosios dalys ir net gi kainos kartelė labai primena L'Occitanne produktus, tik galbūt Le Couvent des Minimes produkcija kol kas mažiau žinoma ir labiau akcentuoja tradicinę, vienuolyno dvasią, receptūras ir vizualinę idėją.

Na o aš šiandien išbandau tik mėginį: kūno losjoną skirta labai sausai kūno odai.


Ką žada gamintojas: Dėka grožio receptų ir „Galeno“ vaško, šis kūno losjonas švelnina ir maitina sausą bei jautrią odą. Fluidinės, neriebios tekstūros losjonas puikiai tinka visai šeimai, gležnai kūdikių bei sausai mamų odai.

GROŽIO RECEPTAS
* „Galeno“ vaškas (natūralūs emulsikliai, rožių vanduo ir alyvuogių aliejus): maitina, apsaugo ir atstato;
* Medetkų ekstraktai: švelnina;
* Svilarožių ekstraktai: apsaugo nuo išsausėjimo.

Naudojimas: ryte ir vakare švelniai masažuokite odą, kol kremas visiškai susigers.
PATIKRINTA DERMATOLOGŲ. Be silikono. Be dažiklių. Hipoalergiškas.

Pilno dydžio pakuotės kremas ir losjonas labai sausai odai
Nuotrauka skolinta iš ČIA


Sudėtis: Aqua/ Water, Butyspermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Octyldodecanol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Vegetable Oil, Dimethicone, Pentylene Glycol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Parfum/ Fragrance, Rosa Damascena Flower Water, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cera Alba/ BeeswaxXanthan GumCeteareth-33Polysorbate 60, Corn Starch ModifiedPEG-100 StearateSorbitan IsostearateHydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate CopolymerEthylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol.



Kiekis: mėginio kiekis 6 ml. Pilno gaminio kiekis: 400 ml
Kaina: 400 ml kainuoja 32,00 EUR (110,49 Lt)
Kur galima įsigyti: C&D STYLE salonuose (PC Panorama, Vilnius ir PC Akropolis, Kaunas) arba internetinėje parduotuvėje ČIA


Mano potyriai. Pirmiausia kvapas - jis tiesiog nuostabus: sunku net žodžiais apsakyti, kaip man patiko. Pirmiausia, tikrai aiškiai jaučiu, kad tai neįprastas, kiek tradicinis kvapas, kuriame jaučiasi lengvas saldumas ir aiškus ramunėlių bei medetkų žiedų aromatas. Kvapas nėra itin stiprus, tačiau jaučiamas pakankamai aiškiai. Net rašydama šį įrašą vis uostau savo rankas: labai malonu ir man labai patinka.


Losjono konsistencija gana skysta, ir jei reiktų lyginti, ji būtų labai panaši į L'occitane citrusinės verbenos, rožių ar bijūnų grožio pienelių konsistenciją. Kūno losjonas labai lengvai pasiskirsto ant odos ir greitai susigeria. Iš tiesų, dėl tokio skystumo, lengvos produkto konsistencijos, galėčiau losjoną naudoti tiek vasaros, tiek žiemos metu, o tokių kūno produktų iš tiesų būna reta, mat dažniausiai kūno priežiūros priemonės yra labiau sezoniškesnės.


Produktas odai iš karto suteikia drėgmės, oda tampa švelnesnė ir vizualiai atrodo ženkliai geriau. Priemonė tikrai gerai sudrėkina ir pamaitina sausesnius odos plotus, tad manau puikiai tiktų žiemai.

Nuotrauka skolinta iš ČIA


REZIUMĖ. Nepaprastai malonaus kvapo kūno losjonas turi visai neblogą sudėtį (vos 5 vidutinio saugumo ingredientai). Priemonė yra lengvos, greitai susigeriančios konsistencijos ir kartu turi stiprų maitinamąjį, drėkinamąjį poveikį, tad manau priemonė puikiai tiktų tiek karštomis vasaros, tiek šaltomis žiemos dienomis. Man losjonas itin patinka!





Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai