ESSENCE "The Gel Nail Polish" gelinis nagų lakas: "04 our sweetest day", "11 4 ever young", "25 prince charming", kuriam nereikalinga UV lempa

Jau kuris laikas išbandau naujuosius Essence kompanijos nagų lakus, tiksliau Gelinius nagų lakus, kuriems nereikalinga UV lempa. Deja, bet iš jų aš tikėjausi gerokai daugiau, ir nors produktas nėra prastas, tačiau mano lūkesčių nepateisino...

"Nagų spalva bet kokią seną aprangą paverčia visiškai nauja"
Essie

Ar pastebite, kaip greitai lekia vasaros dienos? Tuo sode nuo šakų ant žemės vėl bumbsės auksaspalviai obuoliai, žali lapeliai ims keisti spalvas parodydami pačią įvairiausią auksaspalvę gamtos natą ir mes vėl susisuksime į paltus stengdamiesi išvengti rudens vėjo...

Tačiau kol kas vasara, kol kas šilta, kol kas dar mėgaujamės saule, šiluma, spalvomis, žaluma ir visa puokšte vasariškų gėrybių... Šiandien ant mano stalo gardžios, prisirpusios vyšnios, didžiulis gabalas arbūzo ir pirmieji, alyviniai sodo obuoliai... Tad kartu su skaniausiais linkėjimais, pristatau jums gelinius Essence nagų lakus.


Produktas: ESSENCE "The Gel Nail Polish" gelinis nagų lakas: "04 our sweetest day", "11 4 ever young", "25 prince charming"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė: nagams puošti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: lakuojant be pagalbinių priemonių, nagų lakas yra visiškai toks, kaip bet kuris Essence nagų lakas
Tūris: kiekvienas po 8 ml
Kaina*: 1,79 EUR (6,18 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: ilgai išliekanti meilė! naujoji essence nagų lako karta jau čia! patobulinta nagų lako formulė ne tik užtikrina nepriekaištingą, ilgai išliekantį manikiūrą, bet ir nepakartojamą intensyvių spalvų spindesį.
Gelinio nagų lako sistema:
    1. užtepkite gelinio nagų lako pagrindą ir leiskite jam pilnai nudžiūti.
    2. tada užtepkite pasirinktos spalvos gelinį nagų laką ir taip pat leiskite jam pilnai nudžiūti.
    3. tobulam užbaigimui viskas, ko jums reikia, yra viršutinis gelinio nagų lako sluoksnis - ir viskas!

Nagų laką lengva nuvalyti naudojant įprastus nagų lako valiklius.


Kriaušės formos skaidraus stiklo pakuotė niekuo nesiskiria nuo įprastinių, Essence kompanijos nagų lakų buteliukų ( ČIA ir ČIA): nagų lako dangtelis identifikuoja priemonės spalvą, ant dangtelio įspausta kompaniją simbolizuojanti "e" raidė, buteliukas itin patogus laikyti rankose. Man asmeniškai norėtųsi, kad geliniai ir įprasti nagų lako buteliukai būtų skirtingų formų, nes šiuo metu identifikuoti, kuris lakas gelinis, o kuris įprastas sunkiau ir ne taip greitai, kai būtų su skirtingų formų buteliukais.

Vienintelis skirtumas, skiriantis gelinius ir įprastus lakus yra jo pavadinimas: ant gelinių pažymėta "The Gel Nail Polish".

Po danteliu esantis šepetėlis lygiai toks pat, kaip ir įprastuose nagų lakuose. Jis vidutinio dydžio ir gana plataus šepetėlio su užapvalintais galais. Tokiu šepetėliu pakaks per nago plokštelę perbraukti 2-3 kartus pilnam spalvos padengimui ant nago.


Konsistencija. Nagų lakai vidutinio tirštumo ir turi itin gerą pigmentaciją: pakanka vos vieno priemonės sluoksnio ant nagų intensyviai spalvai išgauti.

Sudėtis:
"04 our sweetest day": ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ISOBUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, BARIUM SULFATE, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"11 4 ever young": ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ISOBUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, BARIUM SULFATE, CI  15850 (RED  6 LAKE/RED  7 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"25 prince charming": ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ISOBUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, SILICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, ALUMINUM HYDROXIDE, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Kaip teigia "cosnova" kompanija, tai yra geliniai nagų lakai, kuriems nereikalinga UV lempa, todėl juos tinka naudoti kaip įprastą nagų laką arba naudojant gelinio nagų lako pagrindą ir viršutinį sluoksnį, apie kuriuos jums jau pasakojau.

Tiesa, dengiant su geliniu nagų lako pagrindu ir viršutiniu sluoksniu iš Essence, išgaunamas blizgesnis efektas ir nagai labiau primena gelinio lakavimo efektą, nei spalvą tiesiog dengiant kaip įprastą nagų laką. Be to, su minėtu pagrindu ir viršutiniu laku nagų lakas išlaiko apie 8 dienas, tuo tarpu naudojant kaip įprastą nagų laką, spalva laikosi kaip ir įprasta 3-5 dienas. Tad man išties sunku šiuos nagų lakus apibūdinti kaip gelinius... O aš tikėjausi, kad su bet kokiu pagrindu ir su et kokiu viršutiniu nagų laku geliniai nagų lakai atrodys ir laikys lygiai tiek pat, kiek ir gelinio lakavimo efektas ant nagų. Na gerai, galbūt kiek trumpiau, tačiau, tikėjausi, kad išlaikymas bus gerokai ilgesnis nei įprasto nagų lako.

ATSPALVIS: "04 our sweetest day"

"04 our sweetest day" atspalvis baltos, šiek tiek perlamutrinės spalvos su rausvais, sidabriniais blizgučiais. Apskritai atspalvis šviesus, kaip ir visi kiti, dengiasi lengvai. Man tikriausiai vieninteliam iš visų atspalvių, šiai spalvai norisi dviejų sluoksnių ant nagų.

ATSPALVIS: "11 4 ever young"

"11 4 ever young" ryškus raudonas atspalvis su trupučiu avietinės spalvos. Iš tiesų man toks vasaros vakaro atspalvis: ryškus, sultingas, blizgus...

ATSPALVIS: "25 prince charming"

"25 prince charming" prislopinto žalio atspalvio. Šis atspalvis turi blizgių dalelių, kurių nėra itin daug, tačiau ant nago jos matomos. Gaila, tačiau atrodo, jog žali atspalviai Lietuvoje nemadingi, nes greitu laiku šis atspalvis bus išimtas iš prekybos...


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ patogi buteliuko forma, tačiau norėjosi, kad ji skirtųsi nuo įprastinių nagų lakų formos;
+ platus, patogus nagų lako šepetėlis - tereiks kelių perbraukimų per nagų lako plokštelę;
+ vidutinio tirštumo konsistencija;
+ itin gera pigmentacija;
+ naudojant su Essence geliniu pagrindu ir viršutiniu sluoksniu, išlaiko apie 8 dienas.

TRŪKUMAI:
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (2) ir žalingų (2) ingredientų;
- naudojant kaip įprastą nagų laką, gelinis nagų lakas išlaiko tiek pat, kiek įprastas 3-5 dienas;
- kai kuriems atspalviams (itin šviesiems) reikia dviejų sluoksnių.




Ačiū kad skaitote,

Spalvotos likusios vasaros,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


RP-sample

Komentarai