ESSENCE Pastel Ombre top coat "27 blurry up!" - viršutinis nagų lakas ombre stiliaus lakavimo efektui pasiekti

Nagų lakavimas ombre stiliumi tampa vis populiaresnis, todėl šiandien pristatau priemonę iš Essence, kuri sukuria tokį manikiūrą su kiekvienu padengtu priemonės sluoksniu.

"Aš mieliau būsiu nekenčiamas už tai, kas aš esu, negu mylimas už tai, koks nesu"
Kurt Cobain

Šią savaitę, pradėjus pasakoti apie rudens ir žiemos sezonų tendencijas, pasakojau, kad viena iš manikiūro krypčių yra nagų lakavimas ombre stiliumi. Kurį laiką jis puikavosi ant merginų plaukų, rūbų ir galiausiai įstvirtina ant nagų bei lūpų. Todėl savo ruožtu skubu papasakoti apie priemonę, kuri padeda greičiau atlikti tokio stiliaus nagų lakavimą, na bent jau taip maniau pradėjusi tvarkytis nagus, o kaip viskas nutiko? Apie viską iš eilės naujame įraše.


Produktas: ESSENCE Pastel Ombre top coat "27 blurry up!" - viršutinis nagų lakas ombre stiliaus lakavimo efektui pasiekti
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė, suteikti nagams ombre efektą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: idėja sukurti priemonę, kuri palengvintų ombre stiliaus lakavimą
Labiausiai nepatiko: labai ilgai džiuva
Tūris: 8 ml
Kaina*: 2,00 EUR (6,91 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: tansformacijų meistas. Plaukų ir rūų stilius pagaliau pasiekė ir naus - OMBRE! Šis pastel ombre viršutinis nagų lakas šviesina jūsų nagų laką su kiekvienu sluoksnius. Visiškai originaliai išvaizdai palikite vieną nagą originalios spalvos, tada padenkite ant kiekvieno nago vis po papildomą sluoksnį.


Tradicinis, skaidraus stiklo buteliukas niekuo nesiskiria nuo įprastų nagų lakų pakuočių. Buteliuko forma tiesi, tai apvalus buteliukas, puoštas etikete ir metalo imitacijos dangteliu su priklijuotais lakavimo pavyzdžiais.


Atsukus dangtelį, po juo yra vidutinio ilgumo šepetėlis. Iš tiesų, šepetėlio forma gana patogi, tačiau šepetėlio šereliai yra pernelyg tvirti ir kieti, tad tepant priemonę ant nago, ten, kur liečiasi šereliai, susidaro dryžiai, kurie gadina visą manikiūrą.


Konsistencija. Priemonė baltos, beveik pieno spalvos, gana skysta, skystesnis nei įprastas nagų lakas.


Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, ADIPIC ACIDNEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Iš esmės tai nagų laką šviesinanti priemonė, kurią sluoksniuojant ant nagų gali būti sukuriamas dabar taip madingas ombre stiliaus manikiūras. Jei norima ryškesnio efekto, reiktų rinktis ryškesnį, intensyvesnės spalvos nagų laką. Tepant priemonę ant šviesaus lako, jau 3 jos sluoksnis praktiškai nebesiskiria nuo 5 sluoksnio, todėl geriausiai veikia su ryškiomis spalvomis.

1 nagas (nykštys) - originali spalva be priemonės
2 (smilius) - 1 ombre sluoksnis
3 (didysis) - 2 sluoksniai
4 (bevardis) - 3 sluoksniai
5 (mažylis) - 4 sluoksniai

Tokios priemonės idėja iš tiesų puiki ir palengvina ombre stiliaus manikiūro sukūrimą. Pati idėja man patinka, tačiau viršutinis nagų lakas turi nemažai trūkūmų.


Pirmiausia pastebėjau, kad šepetėlio šereliai yra tikrai per kieti tokios konsistencijos priemonei: jie dengia dryžiais ir gadina visą manikiūrą. Tačiau net ir nepaisant šepetėlio kietumo ir dengiant priemonės daugiau (kad išvengti dryžių), ji dengiasi netolygiai ir negražiai, ypatingai pirmieji viršutinio nagų lako sluoksniai.

Kita labai nemaloni problema yra labai ilgas džiuvimo laikas. Savo manikiūrą pradėjau anksti ryte, leidau kiekvienam sluoksniui džiuti po 30-40 minučių, tačiau kitą rytą atsikėlusi, radau nuterliotus nagus, tarsi būčiau nuėjusi miegoti po 10 minučių nagų lakavimo. Visur matėsi dryžiai, patalynės raštas, nagų įspaudai, plotai, kur sluoksniai tiesiog nusilupo nuo nago! Galiausiai užkabinusi atšokusį laką su visais sluoksniais jį paprasčiausiai nulupau iki savo natūralios nago plokštelės. Ar tikrai priemonė turi džiūti 12 valandų ir daugiau? Man tai atrodo visiškai nelogiška!


Tad aš manau, kad viršutinio nagų lako sluoksnio, sukuriančio ombre manikiūrą idėja yra tiesiog nuostabi, tačiau išpildymas labai prastas. Priemonė visiškai neverta bandyti, nebent galite parą laiko sėdėti laukdami, kol nagai išdžius, ir tai, klausimas, ar jie tikrai išdžius?


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ puiki idėja sukurti tokio tipo priemonę;
+ paprastas, patogus buteliukas;
+ dailus galutinis efektas.

TRŪKUMAI:
- šepetėlio šereliai pernelyg kieti priemonės konsistencijai;
- sudėtyje žalingas inredientas (1);
- geriausiai naudoti tik su tamsiomis spalvomis;
- priemonė dengiasi netolygiai, negražiai;
- džiuvimo laikas kiekvienam sluoksniui yra beprotiškai ilgas;
- net po 12 valandų džiovinimo, manikiūro sluoksniai dar nebūna išdžiuvę.




Ačiū, kad skaitote,

Linksmo penktadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. Atsakymai
    1. Ačiū Neringa :) Labai malonus komplimentas :)
      Nors pati manau, kad dar ne, šiuo metu kiek keičiu formą, bus matyti kas gausis :)

      Panaikinti
    2. Įdomu kas gausis :) Ar iš bandžiau keisti, nieko nesigavo :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą