MONTAGNE JEUNESSE "White Chocolate" veido kaukė su baltuoju šokoladu

Šokoladas, tirpstantis burnoje, šokoladinis masažas, ir šokoladinė veido kaukė. O kodėl ne? Saldus baltasis šokoladas ir jo efektas odai naujame įraše.

"Bet kas, kas pagaminta iš šokolado yra gėris"
Jo Brand

Kartais taip norisi pasimėgauti saldžiu šokoladiniu desertu... Aš nesu itin didelė saldumynų mėgėja, tačiau man labai malonu saldūs ir "skanūs" odos ir kūno priežiūros gaminiai, kuriuos kartais atrodo galima suvalgyti...
Šiandien aš mėgaujuosi baltuoju šokoladu ant savo veido ir jo teikiama nauda mano odai.


Produktas: MONTAGNE JEUNESSE "White Chocolate" veido kaukė su baltuoju šokoladu
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: išvalyti ir drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: mišriai, sausai ir normaliai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: per didelis produkto kiekis
Tūris: 17 g
Kaina*: 1,45 EUR (4,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Veido kaukė giliai valo odą. Suteikia jai spindesio. Sudėtis papildyta baltuoju šokoladu, kakavos sviestu ir simondsijų aliejumi, taukmedžių sviestu. Dėka vertingų veikliųjų medžiagų oda lieka gaivi, švari, sudrėkinta ir itin švelni. Tinka mišriai, sausai ir normaliai odai prižiūrėti.

Naudojimas: veidą nuprauskite šiltu vandeniu. Tepkite kaukę. Tolygiai tepkite ranka ant veido ir kaklo, netepkite aplink akis ir lūpas. Palaukite 15-20 minučių arba kol kaukė nudžius. Nuplaukite vandeniu ir nusausinkite. Naudokite kartą per savaitę.


Vienkartinė plastiko pakuotė puošta kompanijai būdingu merginos veidu su ištepta kauke ir ant akių uždėtu pagrindiniu ingredientu - baltuoju šokoladu. Apskritai šios kompanijos kaukių pakuotės malonios ir patrauklios akiai.


Kvapas. Jau pirkdama kaukę tikėjausi, kad ji kvepės gardžiu šokoladu ar šokoladiniu desertu. Iš tiesų, tik atidarius pakuotę pasklinda labai malonus šokolado aromatas ir jis gana stiprus. Tiesa, negaliu pasakyti, kad šokoladas kvepia kaip tikras, kažkur tikrai užuodžiu šiek tiek cheminio kvapo (tačiau jis nesugadina to malonaus šokolado aromato pojūčio).


Konsistencija. Priemonė baltos spalvos ir itin tirštos konsistencijos, tačiau tirštumas netrukdo patogiai ir daugmaž tolygiai paskirstyti veido kaukę ant odos.


Sudėtis: Aqua, Kaolin, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Theobroma Cacao seed butter, Bentonite, Butyspermum parkii (Shea butter), Sea Salt, Aroma*, Daucus carota sativa (Carrot) seed oil, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet almond) Oil, Tocopheryl acetate, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Cream extract, Milk*, Lecithin*, Sucrose*, Maltodextrin, Dehydroacetic acid, Benzyl Alcohol.
* ingredientai, skirti paruošti baltam šokoladui


Poveikis. Skaniai šokoladu kvepianti kaukė lengvai paskirstoma ant odos, tačiau jos asmeniškai man buvo per didelis kiekis tepant ne tik veidą, tačiau ir kaklo sritį labai storu sluoksniu.


Veido kaukei leidau pilnai nudžiuti ant odos, ir tik tada nuprausiau vandeniu. Kadangi kaukė yra molio pagrindo, ją nuprausti (beje, kaip ir visas kaukes) užima kiek ilgiau. Tam lengviausiai naudoti veido prausimo kempinėles.

Po kaukės naudojimo mano oda tampo švaresnė, skaistesnė, lygesnė. Kaukė suteikė veidui drėgmės ir ypatingo švelnumo. O tas skanus kvapas... Norisi ne tepti ant veido, bet valgyti. 😂


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ vienkartinė pakuotė, todėl netikus galima bandyti kitą;
+ akiai patraukli pakuotė;
+ itin malonus, balto šokolado kvapas;
+ labai tiršta konsistencija lengvai paskirstoma ant odos;
+ oda tampa švaresnė ir skaistesnė;
+ odai suteikiamas ypatingas švelnumas ir stiprus drėkinimas.

TRŪKUMAI:
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (3) ir žalingų (1) inggredientų;
- kiek per didelis kaukės kiekis vienam kartui, tačiau per mažas dviems.




Ačiū, kad skaitote,

Skanaus, šokoladinio vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai