L'OCCITANE EN PROVENCE bijūnų veido kremas - Peony Perfecting Cream "Pivoine Sublime"

Lengvas, malonus ir intensyviai drėkinantis kremas - tai idealus kremas vasarai. L'occitane visai nesenai pasiūlė naujieną - veido kremą su bijūnais, kurį jau dabar tiesiog myliu.

Kai gyvenimas yra gražus - meilė yra viskas, ko mums reikia...

Lengvas, vasaros kremas su itin stipriu drėkinamuoju efektu, va ko man reikia. Ir taip kiekvienais metais - dažniausiai surasti sausai veido odai skirtą kremą, kuris tik drėkintų, tačiau nemaitintų, nes būtent tokio man norisi dienai, gana sudėtinga. Karštomis dienomis nenori stipraus maitinimo, man reikia tik drėgmės dienai, o jau vakare pasirūpinsiu, kad oda gauti gilesnį maitinimą odai.

Atrodo visai netikėtai radau - ir tai yra naujausias veido priežiūros produktas iš L'Occitane kompanijos - veido kremas su bijūnų ir kaštonų ekstraktu.


Produktas: L'OCCITANE EN PROVENCE bijūnų veido kremas - Peony Perfecting Cream
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: tobulinti odos išvaizdą, koreguoti spalvą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: itin lengva ir greit susigerianti formulė
Labiausiai nepatiko: kaina
Tūris: 8 ml; pilna pakuotė 50 ml
Kaina*: 9,56 EUR  (33,01 Lt). 50 ml - 37,50 EUR (129,48 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: L‘OCCITANE iš Dromo regiono Prancūzijoje augančių bijūnų, išgavo nepaprastą koncentratą. Šis patentuotas ekstraktas* veikia odos ląsteles, akivaizdžiai koreguoja odos spalvą, tobulina odos pažeidimus bei tekstūrą.
L‘OCCITANE tyrimų labaratorija sukūrė tobulą bijūnų veido kremą, kuriame dera bijūnų ekstraktai. Šie suteikia odai tobulos išvaizdos. Mineralinės optinės dalelės akivaizdžiai sukuria nepriekaištingą odos išvaizdą.
Dėka bijūnų ekstrakto, ši patentuota formulė* puikiai tinka visiems odos tipams. Aksominis veido kremas akimirksniu atskleidžia odos grožį. Naudojant kremą ilgesnį laiką, oda tampa vis gražesnė.
*Patentuotas Prancūzijoje

Naudojimas: tepti ryte ir vakare ant švarios ir sausos veido ir kaklo odos. Galima naudoti kaip makiažo pagrindą.


Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Skaniai rožinė, plastikinė veido kremo pakuotė atrodo išties simpatiškai ir labai puošia vonios kambarį. Dailus indelis užsuktas metaliniu dangteliu.

Ant pakuotės įspaustas kremo pavadinimas. Vidinė pakuotė neperkrauta, skoninga ir stilinga. Tuo tarpu visa reikalinga informacija pateikta ant kartoninės kremo pakuotės, puoštos augaliniu motyvu.

Man itin patinka, kad kremas apsaugotas papildoma folija, esančia po dangteliu. Tai garantija, kad kremas mane pasiekė šviežiausias, koks tik gali būti.


Kvapas. Kremas labai subtiliai ir labai maloniai kvepia bijūnais. Tiesa, kvapas gana intensyvus, tačiau ant veido odos jis išlieka visiškai neilgai. Iš ties, man patinka, kad jis maloniai kvepia, kol tepu kremą, o paskui dingsta, kai veido kremo kvapo nebenoriu užuosti. Labai malonu!


Konsistencija. Veido kremo konsistencija itin lengva, praktiškai besvorė. Ideali vasarai ir šiltąjam metų laikui. O ir į odą susigeria itin greitai, galbūt todėl, kad kremas neturi sausai odai skirtiems kremams būdingo riebumo.


Sudėtis: Aqua/ Water, Glycerin, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Coco-Caprylate/ Caprate, Polyglyceryl-6 Distearate, Jojoba Esters, Corn Starch Modified, Hydroxyethyl Acrylte/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Paeonia Lactiflora Extract, Acacia Decurrens Flower Cerra/ Acacia Decurrens Flower Wax, Helianthus Annuus Seed Cera/ Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Escin, Sodium Polyacrylate, Lauroyl Lysine, Polyglyceryl-3 Beeswax, Cetyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Sodium Gluconate, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Polyglycerin-3, Biosaccharide Gum-1, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Tocopherol, Silica, Parfum/ Fragrance, Linalool, Limonene, CI 77491/ Iron Oxides.


Poveikis. Kremas į veido odą susigeria praktiškai akimirksniu, tačiau tikrai negaliu sakyti, kad kremas neskalsus ar jo reikia didelio kiekio - sakyčiau vidutiniškai tiek, kiek prireikdavo bet kurio kito kremo.

Kremas susigėręs į odą, nepalieka lipnios, riebios odos plėvelės, apskritai nepalieka jokio pašalinio pojūčio, atrodo tai mano pačios oda.

Veido odai kremas teikia itin stiprų drėkinimo efektą, švelnina odą, vienodina jos toną ir lengvai, vos vos pakelia veido odą, t.y. suteikia jai lengvą stangrinimo efektą. Per visą naudojimo laiką pastebėjau, kad mano oda tapo sveikai švytinti, vienodo, dailaus atspalvio ir kupina drėgmės - tai, ko mano odai trūksta labiausiai.

Efektas man puikus - aš oficialiai myliu šį veido kremą ir planuoju pilno dydžio pakuotės įsigijimą. Žinoma, kaina tikrai nėra maža, tačiau kremas itin gerai tinka mano veido odai.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- graži pakuotė;
- malonus aromatas;
- itin lengva tekstūra;
- greitai susigeria į odą;
- nepalieka nemalonios plėvelės jausmo;
- oda tampa švelnesnė ir lygesnė;
- suvienodinamas odos atspalvis;
- odai suteikiamas švytėjimo efektas;
- itin stipriai drėkina odą;
- suteikia lengvą stangrinimo efektą.

TRŪKUMAI:
- didoka priemonės kaina;
- sudėtyje yra 2 žalingi ir 5 vidutinio saugumo ingredientai.




Ačiū, kad skaitote,

Malonaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai