ALDO VANDINI "Weisser Tee & Seide" paakių srities ir lūpų srities kaukė su baltąja arbata ir šilko baltymais

Paakių srities kaukės gali būti naudingos, kai reikia itin skubios pagalbos pavargusiai, patamsėjusiai odai aplink akis. Aldo Vandini čia žada pagelbėti, tad bandau baltosios arbatos ir šilko kaukę.

Mūsų akys kalba tiesą, ypatingai, kai visa kita aplink meluoja...

Paakių srities kaukių bandymas yra kiek keistas dalykas. Ar gali vienkartinė kaukė duoti reikiamą efektą tamsiems ir paburkusiems paakiams? Tai aiškinuosi išbandydama Aldo Vandini paakių ir lūpų srities kaukę.


Produktas: ALDO VANDINI "Weisser Tee & Seide" paakių srities ir lūpų srities kaukė su baltąja arbata ir šilko baltymais
Gamintojas: "Mann & Schröder GmbH". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: atgaivinti pavargusią paakių odą, drėkinti, mažinti raukšles, patinimus, tamsius ratilus
Tinkamas tipas: visiems, ir jautriai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: trumpalaikis efektas
Tūris: 4 x 2,5 ml
Kaina*: 2,17 EUR (7,50 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Atgaivina pavargusią paakių odą. Sudėtis papildyta baltosios arbatos ekstraktu ir šilko baltymais. Drėkina jautrią paakių odą. Lygina raukšles. Mažina patinimus ir juodus ratilus.
Naudojimas: plonu sluoksniu tolygiai tepti švarią odą aplink akis ir lūpas. Palikti 10 minučių. Kaukės likučius nuvalyti vatos lapeliu.


Vienkartinė kaukės pakuotė padalinta į keturias vienam kartui skirtas porcijas paakiams ir lūpų sričiai. Pakuotės plastikas violetinės splavos, tačiau fotografuojant jis man kažkodėl susifokusavo kaip melsvos, mėlynos spalvos.

Kaukės pakuotė paukščio paveikslėliu su ilga plunksnų skiautere ant galvos, kuri man labai primena ilgas, riestas blakstienas... Galbūt paukščiai nelabai susiję su akių sritimi, tačiau tokio paveiksliuko panaudojimas mano nuomone originalus būdas pakuotės dizainui patraukti akį parduotuvių lentynose...


Kvapas. Kaukės kvapas nėra labai malonus. Kažkiek jaučiamas arbatos aromatas, tačiau iš esmės tai paprastas kosmetikos priemonių kvapas, neturintis jokio konkretaus aromato ir niekuo itin neišsiskiriantis iš kitų kvapų.

Konsistencija. Vienkartinėje pakuotėje esanti kaukė baltos spalvos ir itin lengvos, perkeltine prasme kalbant permatomos konsistencijos. Kaukė skysta, kiek vandeninga, todėl labai storu sluoksniu padengti ją sudėtinga.


Sudėtis: Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hesperdine Methyl Chalcone, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Dipeptide-2, Palmitoyl Tetrapeptide - 7, Caprylic/ Capric Triglyceride, Ethylhexyl Glycerin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Alcohol, Steareth-20, Sodium Chloride, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Polyaminopropyl Biguanide, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.


Poveikis. Vieną iš keturių dozių padengiau po akimis ir aplink lūpas, palaikiau 10 minučių ir tada nuploviau likučius. Iš tiesų, instrukcija teigia, jog kaukę reiktų tepti plonu sluoksniu, bet 2,5 ml yra gana daug vienai aplikacijai ir viskas gaunasi padengti gerokai storesniu sluoksniu.

Nuvalius kaukę nepastebėjau, kad ji veiktų sritį aplink lūpas: jokių vizualių pokyčių aplink jas nesimatė. O va su paakiais kitaip: sumažėjo odos paburkimas, paakiai iš karto tapo šviesesnės spalvos, oda aplink gaivesnė, skaistesnė ir šviesesnė.

Tačiau deja deja, kaukės poveikis yra trumpalaikis, po kurio laiko paburkimas ir tamsesni paakiai grįžta, tad ilgalaikio efekto tikėtis neverta. Manyčiau kaukę reiktų vertinti kaip greitos pagalbos produktą paakių odai, kai reikia šviesesnės, skaisčiau ir sveikiau atrodančios odos, ar kai ryte kažkodėl pabundame su maišeliais po akimis.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- 4 dozių pakuotė;
- žaisminga ir patogi pakuotė;
- produkto pilnai pakanka storai, gausiai aplikacijai;
- mažina paakių paburkimą;
- šviesina paakius;
- iš karto atgaivina odą.

TRŪKUMAI:
- nemalonus kvapas;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (6) ir žalingų (2) ingredientų;
- produktas neveikia srities aplink lūpas;
- trumpalaikis efektas.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai