Ežero gilumo akys su FreshLook Air Optix Colors lęšiais (spalva - Brilliant Blue)

Visada žinojau, tiesiog aiškiai įsivaizdavau, kaip turi atrodyti graži mergaitė, vėliau mergina, galiausiai moteris... Lieknas, proporcingas kūnas, didelėmis garbanomis krentantys kviečių geltonumo ilgi plaukai ir gilios, aiškios, dangaus žydrumo arba ežero gilumo akys....


Kurį laiką žinojau, kad iš šių punktų turiu tik vieną: stambiomis garbanomis besisukančius, žemiau liemens siekiančius plaukus, kol vieną dieną mano didelės garbanos tapo pavienės ir vos matomos... Vaikystėje turėjau baltus, saulės nubučiuotus plaukus, bet su laiku jie tapo lietuvaitėms taip būdingos pilkai kaštoninės spalvos. Ir man visada tiek daug trūko iki mano įsivaizduojamos angeliškos moters idealo...

Kai buvau dar visai nedidelė mergaitė, gerai žinojau du dalykus: 1. kai pasensiu, noriu, kad mano plaukai pražiltų vientisa balta spalva, tokia, kokią turi mano mama. Ji išties ideali - jokio tamsaus plauko ir jokių geltonų atspalvių - tik baltas natūralus plaukas. Pasaka. 2. noriu turėti dangaus žydrumo spalvos akis, be jokių papildomų priemaišų, visai tokias, kokias turi mano tėtis. Deja, tokių akių man paveldėti nepavyko, nepasisekė, taip sakant, bet užtat tokias akis turi mano sesuo ir brolis... Aš ilgai tvirtai tikėjau, ir, o šventas naivume, kas vakarą meldžiausi, kad mano neaiškios spalvos akys stebuklingai taptų žydros. Buvau įsitikinusi, kad vaikų akių spalva keičiasi...

Mano natūrali akių spalva

Tačiau metai bėgo, o mano akys taip ir netapo žydros. Manau gavau tarpinį tėčio ir mamos variantą. Mano mamytės akių spalvos nusakyti neįmanoma: žalios, mėlynos, pilkos, juodos ir rudos viename. Su tėčiu, kaip kokie sąmokslininkai kikendavome, kad mamos akys rainos, chameleoniškos ir kinta, priklausomai nuo jai vienai žinomų priežasčių. Mano akys irgi kaskart kinta: jos gali atrodyti melsvos, pilkos arba žalios, priklausomai nuo apšvietimo, drabužių spalvos, makiažo... Tačiau iš esmės, jos žalios, bent jau normaliomis sąlygomis.

Mano natūrali akių spalva

Tačiau šiuolaikiniame pasaulyje pakeisti galima viską, na bent jau daug ką, todėl jau keletą metų vaikštau tarsi "akis pakabinusi" žvilgčiodama į spalvotus lęšius ir bandydama išsirinkti patikimą kompaniją gamintoją ir gerą lęšių pardavėją, kuris man, niekad nenešiojusiai lęšių galės patarti, ką ir kaip daryti, ką rinkti ir ko man apskritai reikės?

Mano natūrali akių spalva

Kai su manimi susisiekė www.gerilesiai.lt kompanijos atstovai ir pasiūlė išbandyti, šokinėjau iš laimės, kaip iš tiesų džiaugiausi. Taip, galėjau jau senai įsigyti, tačiau baimė nusipirkti netinkančius buvo matomai didesnė. Visgi, kartu kiek būgštavau, ar žinosiu, ko man reikia. Tačiau kompanijos atstovai puikiai dirba savo darbą ir kartu rekomendavo skalavimo - plovimo skystį lęšiams ir dovanojo lęšiams reikalingą dėkliuką. Visa informacija buvo pateikta greitai, profesionaliai ir atsakyti net kvailiausi mano klausimai. Manau, jog toks aptarnavimas yra iš tiesų puikus darbo su klientai pavyzdys. Jau vien dėl to galiu drąsiai rekomenduoti elektroninę parduotuvę.


Taigi, viskas ko reikia yra lęšiai, skystis ir indelis. Štai, ką apie mano pasirinktus produktus kalba gamintojai.

Ką žada gamintojas: 
LĘŠIAI: AIR OPTIX® COLORS - spalvoti kontaktiniai lęšiai, pagaminti iš silikono-hidrogelio medžiagos bei išsikiriantys itin dideliu deguonies pralaidumu, kuris net 6 kartus didesnis nei kitų populiariausių spalvotų kontaktinių lęšių. Didelis deguonies pralaidumas leidžia akims jaustis komfortabiliau ilgesnį laiką – akys nėra dirginamos, išlieka baltos ir sveikai atrodo iki dienos pabaigos.


Šie lęšiai gaminami pritaikant vientiso plazminio paviršiaus technologiją, kuri saugo juos nuo baltymų nuosėdų bei apnašų kaupimosi, taip pat padeda išlaikyti drėgmę ant lęšio paviršiaus.
AIR OPTIX® COLORS kontaktiniai lęšiai:
- pasižymi natūralia spalva, nes yra sukurti remiantis FreshLook®
- 3-in-1 spalvų technologija – spalva įliejama į silikono-hidrogelio medžiagą, o ne tiesiogiai spausdinama ant lęšio paviršiaus;
- išsiskiria mažesniu nei daugumai spalvotų kontaktinių lęšių būdingu diametru, o tai prisideda prie dėvėjimo komforto didinimo, nes lęšis mažiau juda akyje;
- sukurti tiek trumparegystės korekcijai, tiek natūralios akių spalvos pakeitimui, neturint regėjimo sutrikimų.
Galite rinktis net iš devynių AIR OPTIX® COLORS kontaktinių lęšių spalvų, kurios suteiks ryškumo bei pagyvins natūralią akių spalvą ar suteiks galimybę ją visiškai pakeisti.
Galimos spalvos: Pure Hazel, Blue, Green, Gray, Brown, Honey, Brilliant Blue, Gemstone Green, Sterling Gray.


Dėmesio! Spalvotuose lęšiuose esantis dažų sluoksnis tam tikrais atvejais gali dengti dalį vyzdžio, dėl to gali būti ribojamas regėjimo laukas, matomi šešėliai ir pan. Tai yra normali ir įprasta būsena pradėjus nešioti spalvotus kontaktinius lęšius. Dažniausiai akys prie tokio apribojimo prisitaiko, tačiau kai kurių žmonių akys prie to gali ir neprisitaikyti. Tokiu atveju nerekomenduojama nešioti spalvotų kontaktinių lęšių. Taip pat galutinė akių spalva su spalvotais lęšiais gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose ir priklausys nuo bendro Jūsų akių bei lęšių spalvų derinio. Prieš pradedant nešioti kontaktinius lęšius, pasikonsultuokite su savo profesionaliu akių gydytoju.


LĘŠIŲ SKYSTIS: EyeSmile All-in-One Solution skystis valo, dezinfekuoja bei šalina baltymus nuo visų tipų (įskaitant ir naujos kartos silikono-hidrogelio) minkštų kontaktinių lęšių.
Puikiai tinka lęšiams saugoti, kai lęšiai nešiojami nepastoviai. Kontaktinius lęšius, pamerktus šiame skystyje, uždarytame konteineriuke galima laikyti net iki 30 dienų. Po lęšių nešiojimo, nepamirškite jų pamerkti į naują EyeSmile All-in-One Solution skysčio dozę.



Pirmiausia didžiausia, mane aplankiusi baimė, kai jau sekančią dieną lęšiai pasiekė mano namus buvo, kaip po galais juos įsidėti? Ir kaip reikės išsiimti? Bet pirmiausia, kaip įsidėti? Aš pasirinkau peržiūrėti keletą youtube filmukų. Man įpatingai patiko šitas, labai informatyvus ir lengvai paaiškina kaip ir kas:



Tad kelis rytus prasikankinusi prie veidrodžio, bandydama įdėti lęšius, man galiausiai pavyko įsidėti pirmiausia vienos akies lęšį. Jei įdomu, dedant nė kiek neskauda. Pats nemaloniausias jausmas yra tada, kai lęšis "keliauja" į savo vietą, iki akies vyzdžio. Tačiau jis trunka itin trumpai, o rezultatai atperka visus smulkučius nepatogumus.


Tiesa, keli svarbūs dalykai: lęšius reikia dėtis kol veidas nepadengtas makiažu, kad išvengti ne tik neestetiško makiažo nutekėjimo, tačiau ir makiažo likučių patekimo tarp lęšio ir akies, kurie ilgainiui gali erzinti akis. Be to, svarbu viską aplink save laikyti kiek galima švariau, kaskart liečiant plauti rankas bei nepamiršti kas kartą prieš dedant lęšius juos papildomai nuplauti - nuvalyti specialiu skysčiu.

Rezultatai:






Pastebėjau, kad žiūrint iš itin arti spalvotų lęšių bespalvės kraštinės yra puikiai matomos, bet žiūrint iš toliau tų kraštelių nesimato. Be to, susitraukus mano vyzdžiui, natūrali mano akių spalva "prasimuša" tiksliau tampa matoma aplink vyzdį, ir tai tikriausiai yra apskritai visų lęšių problema.


Apskritai dėvėti lęšius buvo itin patogu, nejaučiau jokio diskomforto, nejaučiau nemalonaus pojūčio ar akių dirginimo. Lygiai taip pat paprasta buvo lęšius iš akies išimti (vadovavausi youtube video, kurį įkėliau aukščiau).


Kur įsigyti: Geri lęšiai eletroninėje parduotuvėje www.gerilesiai.lt
Kaina: mano pasirinktų lęšių 21,44 Eur (2 lęšiai) skalavimo - valymo skystis 2,89 EUR (350 ml)

Laikui bėgant susigyvenau su savo tikrais ar įsivaizduojamais trūkumais, kai kurie jų tapo mano privalumais ar išskirtinumu iš minios. O dėl akių spalvos - man patinka mano pelkių laumės žalia akių spalva, tačiau kartais taip norisi turėti ryškesnes... Iki šiol net negalvojau, kad pakeisti akių spalvą gali būti taip paprasta. Nuo šiol, visiškai be vargo galiu būti mėlynaakė, rudaakė, turėti pilkas, ar medaus spalvos akis ir tai yra itin paprasta... Manau artimiausiu metu išbandysiu ir juodas bei akis didinančias lęšių poras....

O visa kita? Viskas iš esmės priklauso tik nuo mūsų pačių požiūrio tiesa? 😊 Išlikite optimistiški 😉




Ačiū, kad skaitote,

Spalvotų svajonių,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai

  1. Kaip nerealliai atrodo spalvotos linzes! Tau labai tinka si spalva. Jauciasi gaiva akyse. Juros ir dangus susimaise ir padovanojo tau sias akis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, aš irgi manau, kad ryškios, mėlynos spalvos linzės atrodo tikrai gerai :)

      Panaikinti
  2. Informatyvus įrašas. Šie lęšiai tikrai geri lęšiai. Man jie patinka, o Jums labai tinka.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jums tinka! Įdomu būtų pamatyti su kitomis spalvomis kaip atrodo Jūsų akys :) Aš visada sakiau, kad spalvoti lęšiaiperkami internetu yra ir pigiau, ir greičiau nei kad optikose.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą