CATRICE "Travel De Luxe" kūno gaiviklis - purškiklis "Refreshing Mist Body Spray"

Šiandien trumpai apie riboto leidimo "Travel De Luxe" kolekcijos iš Catrice kompanijos pirkinį - gaivinantį kūno purškiklį su maloniu aromatu. Bei kelios glaustos mintys apie kartu įsigytą tos pačios kolekcijos kosmetinę.

"Jei dabar galėtum susipakuoti ir išvykti... Kur keliautum?"

Apžiūrėdama naują Travel De Luxe kolekciją iš ties mano žvilgsnis užkliuvo tik už spalvingos kosmetinės ir kūno purškiklio: nagų lakų turiu ir taip daug, o kosmetikos rinkinukas man nepatiko, paprasčiausiai todėl, kad man nepatinka daugiafunkcinės priemonės vienoje pakuotėje. Taip, galbūt keliaujant ir patogu, tačiau per mano keliavimo patirtį supratau, jog daug mieliau įsimesiu kelias, itin gerai apgalvotas dekoratyvinės kosmetikos priemones, nei vieną rinkinį, kurio bent pusę garantuotai taip ir nepanaudosiu. Taigi, pristatau savo nuomonę apie kūno purškiklį.


Produktas: CATRICE "Travel De Luxe" kūno gaiviklis - purškiklis "Refreshing Mist Body Spray"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: atgaivinti ir pakvėpinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: nesaugi sudėtis
Tūris: 50 ml
Kaina*: 4,69 EUR (16,19 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas:  Bonjour à la Mer. Su gaivinančiu kūno purškikliu jūs galite išlikti gaivi ir vėsi nepaisant to, kaip karšta. Gaivinantis kūno purškiklis,  dėka praktiškos pompos, tolygiai pasiskirsto ant odos ir turi malonų tropinių gėlių aromatą.


Mažutė, vos 50 ml purškiklio pakuotė iš tiesų patogi keliaujant. Man nelabai patinka didžiulės talpos kvapnieji purškikliai, kuriuos įsimetus į rankinę užimama pernelyg daug vietos. Man patogiau mažesnės talpos pakuotės, kaip kad ši, net jei tai reiškia, jog produktas tampa brangesnis.

Purškiklio pakuotė iš tiesų skirta kelionėms. Iš pradžių maniau jog pakuotės korpusas pagamintas iš stiklo, tačiau pavarčiusi rankose supratau, jog tai storas, geros kokybės plastikas, kukliai puoštas sidabrinės, spindinčios spalvos kolekcijos motyvais.


Pakuotės purškiklis plastikinis, patogus, tik purškia jis viena ilga srove, kvapniajam purškikliui norėtųsi labiau išsklaidytos srovės. Metalo imitacijos plastikinis purškiklis nusisuka, vadinasi reikalui esant pakuotę galėsiu dar kartą panaudoti įpildama kito kvapnaus purškiklio. Purškimo anga apsaugota skaidriu plastiko dangteliu, kuris jau po keleto nuėmimų ir uždėjimų ėmė skilinėti, tad jaučiu, kad ilgai nelaikys.


Konsistencija. Priemonės konsistencija gerokai tirštesnė nei daugumos purškiklių. Praktiškai visuose kūno purškikliuose skystis būna vandenio tirštumo. Šio purškiklio skystis tirštesnis ir papurčius viduje susidaro burbuliukai.

Apskritai, žiūrint pro priemonės sieneles matoma daugybę blizgių dalelių, tačiau padengus ant odos ir leidžiant purškikliui natūraliai išdžiūti tų blizgių dalelių iš viso nebesimato. Apskritai, kad ir ką bedaryčiau, blizgios dalelės ant odos yra nematomos.


Sudėtis: AQUA (WATER), GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, GLUCONOLACTONE, CALCIUM GLUCONATE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, MICA, TITANIUM DIOXIDE, POLYACRYLAMIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, CINNAMYL ALCOHOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, CI 15510 (ORANGE 4), CI 16035 (RED 40).


P.S. kartu su kūno purškikliu iš šios kolekcijos įsigijau kosmetinę, ji didžiulė ir puikiai tinka keliaujant, tačiau visiškai netinkama dėti į rankinę. Ji man asmeniškai užimtų visą rankinės turinį. Tačiau man patinka spalvingas kosmetinės raštas ir talpumas. Jos kaina 5,19 EUR (17,92 Lt), kaip atrodo galite pamatyti praktiškai visuose šio įrašo nuotraukose 😉


Poveikis. Kūno purškiklį itin paprasta dozuoti, tiesiog papurški ant kūno ir mėgaujiesi kvapu. Tiesa, nors gamintojas ir žada, kad tai gaivinamasis purškiklis, tačiau tikrai negalėčiau to teigti - gaivos produktas suteikia itin mažai ir karštą vasaros dieną geriau gelbėtų purškiamas vanduo nei šis purškiklis.


Kvapas. Kūno purškiklio kvapas be abejonės yra pats svarbiausias priemonės aspektas. Iš pradžių buvo gana sunku suprasti kuo purškiklis kvepia: saldus, vos vos gaivus aromatas nepriminė jokio man žinomo kvapo, kol galiausiai, kas kartą uostant suvokiau, kad aromatas gėlių pagrindo. Tačiau vėlgi, tai tikrai ne močiutės darželio gėlės: greičiau kažkokių egzotiškų gėlių ir keleto vaisių puokštės aromatas. Kad suprastumėte apie ką kalbu,, tiesiog būtina pauostyti, nes apibūdinti šį aromatą iš tiesų sunkoka. Bet man jis išties patinka!


REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
- nedidelė, patogi pakuotė;
- itin malonus gėlių aromatas;
- kokybiška pakuotė.

TRŪKUMAI:
- nors priemonėje yra blizgių detalių, ant kūno jos praktiškai nesimato;
- mažai išsklaidyta purškiklio srovė;
- vidutinio saugumo/ žalinga sudėtis;
- trumpai išliekantis kvapas.




Ačiū, kad skaitote,
Kvapnių įspūdžių,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai